- 21 Nisan 2016
- 812
- 285
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
evet bekliyorum şuan eğer böyle bir durum varsa gerçekten bugün durmak istemiyorum en iyi ihtimalle 14 gün ihbarı bekleyip hem işimi ararım hem de maaşı şubattada 14 günlük maaşı martta almış olurum öfke ile kalkmamak lazım sonuçta özel sektörHakkında hayırlısı olsun haklarını biliyorsun sonuna kadar koru
Eski ilanı kaldırmamış olabilirler mi?evet bekliyorum şuan eğer böyle bir durum varsa gerçekten bugün durmak istemiyorum en iyi ihtimalle 14 gün ihbarı bekleyip hem işimi ararım hem de maaşı şubattada 14 günlük maaşı martta almış olurum öfke ile kalkmamak lazım sonuçta özel sektör
hiçbir fikrim yok öyle ise çalışmaya devam ederim sanırım yeniden iş aramak çok zor bir kere çok zaman önce ya nasıl olsa iş buluurum ilan çok diye bir yerden çıkmıştım ama gel gör ki 8 aya yakın iş aradımEski ilanı kaldırmamış olabilirler mi?
tabi tarihi 28 ocakta yayınlanmışTarih var mıydı ilanda, sizden sonra hala kaldırmamışlardır belki?
yok eğer ki böyle düşünceleri varsa hiç gerek yok beklemeye istifa verip ayrılırım en mantıklısı önüme bakarım napalım ama böyle bir durum yoksa daha iyi iş bulana kadar devam ederim.Hepsi biliyordur, konuşuyordur da soyleyemezler ki bir sey. Deneme suresindesin muhtemelen dolayisiyla ne yazik ki herhangi bir hakkinda yok. İk ya gidip açık yureklilikle konus bu kararı almalarina neyin sebep olduğunu, kendini degistirmeye hazir olduğunu söyle. Tabii eğer devam etmek istiyorsan
3 ay olmuş istifa falan vermeyin 4 ayda işsizlik maaşını hak ediyorsunuz. Bırakın memnun değillerse onlar çıkartsın, siz de yeni işinizi ararken işsizlik maaşı alırsınız en azından.yok eğer ki böyle düşünceleri varsa hiç gerek yok beklemeye istifa verip ayrılırım en mantıklısı önüme bakarım napalım ama böyle bir durum yoksa daha iyi iş bulana kadar devam ederim.
işte ilanı gördüm paylaşımda okuduysanız yetkili çağırdığında evet böyle bir arayışa başladık derse tamam o saatten sonra yapacağım tek şey 14 günlük ihbar süresi doldurup çıkmaz olur çünkü bu sefer maaştan kesilir deneme süresi 2 aydı benim geçti çoktan ondan o sürede hem iş ararım 2 saat günlük iş arama hakkın oluyorNeden istifa edeceksiniz anlamadim ben isten cikarilana kadar calismaya devam edin bir yandan is arayin
işte ilanı gördüm paylaşımda okuduysanız yetkili çağırdığında evet böyle bir arayışa başladık derse tamam o saatten sonra yapacağım tek şey 14 günlük ihbar süresi doldurup çıkmaz olur çünkü bu sefer maaştan kesilir deneme süresi 2 aydı benim geçti çoktan ondan o sürede hem iş ararım 2 saat günlük iş arama hakkın oluyorNeden istifa edeceksiniz anlamadim ben isten cikarilana kadar calismaya devam edin bir yandan is arayin
işsizlik maaşı almak için bir yerde en az 1 yıl çalışmak ve onların bizi çıkartması gerekmiyor mu?3 ay olmuş istifa falan vermeyin 4 ayda işsizlik maaşını hak ediyorsunuz. Bırakın memnun değillerse onlar çıkartsın, siz de yeni işinizi ararken işsizlik maaşı alırsınız en azından.
Deneme süreniz bitiyor sanırım, maalesef yerinize başkasını alacaklartabi tarihi 28 ocakta yayınlanmış
İşe girdiğin ilk günden beri işyerinde o kadar çok sorun çıkardın ve şikayet ettin ki zaten ben şaşırmıştım seni orda tutmalarina...merhaba arkadaşlar ben bir firmada yaklaşık 3 aydır çalışıyorum ofis destek elemanı olarak dün işten çıkmaya yakın birisi aradı ve ofis destek elemanı ilanınız var dedi anlamadım ilk başta sonrasında ise ilanı buldum resmen benim görev tanımlarım yetkili ile konuşmak istedim dün kendisi yarın konuşalım şuan pek müsait değilim dedi ve o an cidden çok kötü oldum muhasebe ve insan kaynakları görevlisine sordum böyle bir bilgiden asla haberim yoktu böyle bir ilanı ben vermedim dedi çok şaşırdı ve bugün konuşacağım ilan kendi kendine çıkmış olamaz onun için bakalım bekliyorum yetkili müsait olunca çağıracağım seni dedi ama öyle bir durum var ise muhakkak ikya iletilmesi gerek çünkü ben iş görüşmesi önce onunla yaptım inşallah istifa etmek zorunda kalmam uzun süre işsiz kaldım burayı çok zor buldum tabi nasip kısmet ama insan böyle durumla karşılaşınca çok kötü oluyor elimden geleni yapıyorum ama nasip kısmet sizlerle paylaşmak istedim...
şikayet değil sadece paylaştım ve zamanla düzene oturdu ne alaka yorum yaparken saygımızı koruyarak yapalımİşe girdiğin ilk günden beri işyerinde o kadar çok sorun çıkardın ve şikayet ettin ki zaten ben şaşırmıştım seni orda tutmalarina...
Ortada hiç de tuhaf bir durum yok yani çoktan çikarilman gerekiyordu aslında, defalarca uyardık burda seni. Senin de çalışmaya pek niyetin yok zaten, o yüzden çok da şeyapma bence , hayırlısı olsun.
Hayır 120 gün son iş yerinde çalışılması yeterli. Tabii geriye dönük sigorta günlerine bakılarak 6-8-10 ay oluşuna karar veriliyor.işte ilanı gördüm paylaşımda okuduysanız yetkili çağırdığında evet böyle bir arayışa başladık derse tamam o saatten sonra yapacağım tek şey 14 günlük ihbar süresi doldurup çıkmaz olur çünkü bu sefer maaştan kesilir deneme süresi 2 aydı benim geçti çoktan ondan o sürede hem iş ararım 2 saat günlük iş arama hakkın oluyor
işsizlik maaşı almak için bir yerde en az 1 yıl çalışmak ve onların bizi çıkartması gerekmiyor mu?
anladım bakalım hala bekletiyor neyi bekletiyorsa adam3 ay olmuş istifa falan vermeyin 5 ayda işsizlik maaşını hak ediyorsunuz. Bırakın memnun değillerse onlar çıkartsın siz de yeni işinizi ararken işsizlik maaşı alırsınız en azından.
Hayır 120 gün son iş yerinde çalışılması yeterli. Tabii geriye dönük sigorta günlerine bakılarak 6-8-10 ay oluşuna karar veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?