tuhaf durum

Cidden çok değişiksiniz. Bütün konularızın toplamı olarak sizinle çalışmak cidden zor. İş yerlerini ne sanıyorsunuz cidden merak ettim?

İş size değil, siz işe uyacaksınız ve mümkün mertebe iş yerinde samimiyet kurmayacaksınız. Etrafınızdaki insanlar size uymak zorunda değil mesela. Siz işinizi yapın gerisi sizi bağlamasın.

Bizim gelinin birisi böyle 2729303939 yerden kovulmuştur. 2-3 ay ancak idare ediyorlar çünkü her şeyden şikayetçi. İstiyor ki hep ben ben ben... o işler öyle olmuyor işte. Ona sorsan mükemmel iş yapıyor öyle olsa kimse kapıyı göstermez. Yeni bir işe girdi daha 2. Günden başladı şikayete girdiği her yeri bulandırıyor, son şimdiden belli.

Lisedeyken çalıştığım işlerde bile böyle şımarıkça davranmazdım ablamız kaç yaşında acaba

Şunun bilincinde değil, mesela küçümsemek için mesafeli durmuyoruz. Daha toyken, daha çok insanı yanımı kullanırken bir süre sonra personel "amcam doğurdu" diye idari izin vb. Şeylerin b**nu çıkartıyorlardı çoğu.

Yönetim, suistimale açık bir pozisyon. Ortak alanlarda kahve, sigara içiyorum ama yemek ben de yemiyorum mesela. Bu, kendini büyük görmek değil mesafeyi korumak adına.

Ayrıca personelde benimle yemek istemeyebilir gayette doğal hakkı yani. Sanıyor ki çalışma ortamı çok rahat. Toyken, yerime verilen vekilin, benim kadromu hiçe sayıp "Sen şusun ama işi ben öğretirim" gibi üst perdeden konuşmalarına maruz kalmıştım. Çünkü tam koordine edemiyordum, eksiktim. Gerçi şimdi olsa sen kimsin havhav derdim ama işte o zaman hem muhtaç, hem acemisin.

Herkes bu yollardan geçti, sizin kadar dertlenmedik.

Piraye Hanımin yorumu var üstte haklı yorumsa evet çıkarabilirler ellerinde tutanak varmı işe geç geldi yetersiz performans iş arkadaslariyla anlaşamayarak işi aksatma yada başka bir tutanak

Sizde yorumlardan anladığım çıkarılmak için baya ugrasmissiniz bence iş aramaya başlayın şimdiden hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…