- 7 Mart 2020
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Cokmuonemli
Bugün bi test yaptım çok kararsız kaldım bir cizgi var ikinci cizgi yerinde bulanik cizgimsi bisey var teste bakarmısınız lütfen fikirlerinizi merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bozuk☺Bugün bi test yaptım çok kararsız kaldım bir cizgi var ikinci cizgi yerinde bulanik cizgimsi bisey var teste bakarmısınız lütfen fikirlerinizi merak ediyorumEki Görüntüle 2601891
Bencede oyleBence bozuk☺
Bencede oyle yarin mi yoksa bi hafta on gün sonramı yapsam daha iyi olurTest bozuk gibi. Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlasanız iyi olur.
Adetinize kaç gün var ya da geçti mi? Çok varsa bekleyedebilirsiniz tabiBencede oyle yarin mi yoksa bi hafta on gün sonramı yapsam daha iyi olur
Adet olmuyorum ben emziriyorum yarın sabah yapmaya yaparimda aynı şeyle karşılaşmayım emin olmak istiyorumAdetinize kaç gün var ya da geçti mi? Çok varsa bekleyedebilirsiniz tabi
Eşim korunmuyo on gün önce birlikte olduktan sonra biraz kanamam oldu şüphelendim ondan yaptimSütünüz koruyor da olabilir sizi aslında ama siz neden şüphelendiniz de test yaptınız ki adet olmuyorsanız?
Sağol canım oyle yapicamAnladım. Testinizi isterseniz yarın veya iki gün sonra tekrarlayın varsa çıkar zaten. Bu test bozuk gibi duruyor.
8 aylik doğum yaptıgimdan beri gormuyorumKaç aylık bebeğiniz ne kadar süredir adet görmüyorsunuz..