Tuğçe Kazaz: ''CHP yüzünden Hristiyan oldum''

Konuyla alakası yok ama ne kadar yaşlanmış yahu.
Çok çirkinleşmiş.

Akşam biraz baktım . Uzun uzun cümleler , konuşurken sürekli sağa sola sallanmalar vs. bir garip geldi bana .

Bu arada programda ben budist olmadım dedi gerçi olsa da farketmez kendi bilir sonuçta .

ne çirkin çıkmış görüntüde

bu kız bir yere gidiyorda dur bakalım çakılmazsa bari

durup durup bir şey çıkarıyor bunun altında bunun kulananlar olmasın

yoksa bu kızda o birikim yok

candice bile çökmüş geçen oky bi foto paylaşmış baktım kırışmış
Cok zayif kadinlara boyle oluyor. Cunku belli bir yastan sonra yuz cokmeye basliyor, kemikler belirginlesiyor. Bu sebepten genclik kilosundan biraz fazla olmak gerek ki yüz genc dursun.
_Kamu Spotu_

Cok zayif kadinlara boyle oluyor. Cunku belli bir yastan sonra yuz cokmeye basliyor, kemikler belirginlesiyor. Bu sebepten genclik kilosundan biraz fazla olmak gerek ki yüz genc dursun.
_Kamu Spotu_

ye yavrum yüzün çöker diyosun yani annemin biraz çok yiyin yüzünüz kırışcak dediği aklıma geldi

tamam tamam siz tuçeden güzelsiniz hanımlar sakin
konu dışıydı yorumum

zaten bu kenana fazla
yaklaşık 30 cm kadar

ye yavrum yüzün çöker diyosun yani annemin biraz çok yiyin yüzünüz kırışcak dediği aklıma geldi

Gencken zayif olmak problem degil ama soyle bir 30'dan sonra falan biraz kilo almak gerekiyor ki coken yuz azicik et dolsun. Tugce Kazar soyle bir 6-7 kilo alsa yuzu dolgunlasir, genc gorunur.

_Kamu Spotu_

bir dirhem et bin ayıp öter derler
haklılarmış :)

Türkiyede yeşiller partisi olsa bu anlamaz vejeteryanmı olur :)
birde CHP çöpçatanlıkmı yapmış gidip koca bulmuş evlenmiş

dün talk show gibi izledim valla değişik organlarımla güle güle 5N1K'ya burası soru cevap programı mı dedi ya bide kırıldım gülmekten. a saf kızım benm keske zekana göre yerlerde takılsan böyle komik duruma düşmesen! ama takdire şayan tek yeri çok çalışmış gelmiş ortaçağdan falan bişeyler anlatmaya calışıodu tabi beceremedi ama olsun uğrasmış o kafa anca o kadar alır. ciddi bi psikoterapi alması gereken bi hatuncuk

dipdipdipnot: ne çikin bişey olmuş yaa photoshopla yaşlandırılmış gibi duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…