Konuyla alakası yok ama ne kadar yaşlanmış yahu.
Çok çirkinleşmiş.
Makyajsız gözükmeye çalışıyor olabilir bence.kötü makyaj yapıyo bence, yüzünde renk yok
biz yaslanmayalım yavdeli
cidden çok üzülüyorum ya...bebeksi suratlara olgunluk yerleşince
Cok zayif kadinlara boyle oluyor. Cunku belli bir yastan sonra yuz cokmeye basliyor, kemikler belirginlesiyor. Bu sebepten genclik kilosundan biraz fazla olmak gerek ki yüz genc dursun.candice bile çökmüş geçen oky bi foto paylaşmış baktım kırışmış
kenan beren le evlenmeye karar verdiğinde sapıtmaya başlamıştı zaten
Cok zayif kadinlara boyle oluyor. Cunku belli bir yastan sonra yuz cokmeye basliyor, kemikler belirginlesiyor. Bu sebepten genclik kilosundan biraz fazla olmak gerek ki yüz genc dursun.
_Kamu Spotu_
oda ayrı bir mevzu bence.:)) ondan ayrıldıktan sonra zaten kafayı yedi kız..bakalım beren e birşey olmaz ise ..kenan ucuz kurtulmuş..yok olur ise tuğçe de bu kadarla kurtulmuş olsun..kimyası bozuldu kızın resmenkenan ucuz kurtulmuş
zaten bu kenana fazlaoda ayrı bir mevzu bence.:)) ondan ayrıldıktan sonra zaten kafayı yedi kız..bakalım beren e birşey olmaz ise ..kenan ucuz kurtulmuş..yok olur ise tuğçe de bu kadarla kurtulmuş olsun..kimyası bozuldu kızın resmen
oysa ne kadar çok beğeniyordum kendisin
ye yavrum yüzün çöker diyosun yaniannemin biraz çok yiyin yüzünüz kırışcak dediği aklıma geldi
Cok zayif kadinlara boyle oluyor. Cunku belli bir yastan sonra yuz cokmeye basliyor, kemikler belirginlesiyor. Bu sebepten genclik kilosundan biraz fazla olmak gerek ki yüz genc dursun.
_Kamu Spotu_