Tuğçe Kazaz: ''CHP yüzünden Hristiyan oldum''

dün talk show gibi izledim valla değişik organlarımla güle güle:KK70::KK70: 5N1K'ya burası soru cevap programı mı dedi ya bide kırıldım gülmekten. a saf kızım benm keske zekana göre yerlerde takılsan böyle komik duruma düşmesen! ama takdire şayan tek yeri çok çalışmış gelmiş ortaçağdan falan bişeyler anlatmaya calışıodu tabi beceremedi ama olsun uğrasmış o kafa anca o kadar alır. ciddi bi psikoterapi alması gereken bi hatuncuk

dipdipdipnot: ne çikin bişey olmuş yaa photoshopla yaşlandırılmış gibi duruyodu:KK57::KK57::KK57:
internetten kurtlar vadisi senaryosunu çıkarttırmış okumuş ezberlemiş gelmiş

yalnız cüneyt özdemir tuğçe yi uğurlarken dedi ki: peki islam dininin insanların hayat tarzında bazı uygulamaları vardır, siz bunları uygulamayı düşünüyor musunuz? yani başını kapatmayı vs. demek istedi
tuğçe de aynen böyle dedi: uyguluyorum zaten :KK12:

CHP yüzünden hristiyan oldun Tuğçeciğim, Allah nasip ederse AKP sayesinde de Müslüman olacaksın değil mi canımın içi? :KK45:

yaşlı görünmesinin diğer bir iki nedeni de saç rengi, ve neredeyse 0 makyaj.... Gözler gitmiş dolayısıyla alacağı kilo kendini genç göstermez.
Konuya gelince,
Saçma.

Konuşurken kağıttan okuyormuş gibi sürekli masaya bakıp durması sinir bozucuydu. Bi kısmını izledim bu yüzden...

CHPye tepki olarak sevgililer gününü kutlamyorum arkadaşlar bugün ben de

Sevgilim olmadığından değil yani:KK14::KK70:

Bu şahsın ne saçmaladıgını okumaya tenezzül bile etmiyorum... Ama fotoya bakınca bu kadın en az 60 yaşında diyebilirim.

Benim beynim yoktu ühü : (
Tepki olsun diye hristiyan oldum, cok üzgünüm. Elimin altındaki dini göremedim, okuyamadım : (
Çok cahilsin keske ölsen be ablacım. Ortam degisince fikir degisenler ne de komik.

X