Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun cezai ehliyeti yoktur; bizim için artık ana muhalefetin genel başkanlık ko

burdaki salak ve gülünç duruma düşen ben olyorum galiba ama kime ve neye göre ? işte bundan bahsediyorum sizce Rte destelemek veya akp ya oy vermek bu durumları doguruyor yani saygı tasvip etmesenizde en azından saygı duyabilirsin
z demi ?
Hayır sana salak ve gülünç demedim, bak şu acıtasyon çok çirkin bir hareket, ciddiyeti kaybettiriyor.
Ben kendimi o duruma düşürmem dedim.. Orada milyon şey yazdım, ama sen tapınmacılık tarafından dolayı bunları anlıyorsun. Boşver güzel kardeşim, sen sadece menfi yanları anlamakta direniyorsun. Başka yazamayacağım. Çünkü ne desem cımbızlayıp saçmalıyorsun. Olmayan tarih bilgin ve görmediğin önceki 20 yılınla sana başarılar dilerim.Kanguru düz ve hızlı ileri zıplar, işte nikin gibi ters gidiyorsun, hızlı şekilde..

Rte nı sevmiyorsunuz çünkü adam dogruları söylüyor bi çogunun işine gelmeyen dogrular
kapalılar daha özgürler
ve son olarakda karşıdan karişıya biri geçerken kalp krizi geçirse rte yaptırdı diyecek hale gelmişsiniz
bi çogunuz istiyor ki sol bir parti hükümet kursun
türban yasaklansın
mescitler kapatılsın
çocuklar ve gençler hiç bi şekilde dini egitim alamasın (tüm vakıflar ve hocalar kötü degildir)
darbe yönetimi geri gelsin diyenleriniz bile oldugunu düşünür hale geldim
Ahlaki degerler yerini çagdaşlıga bıraksın (çagdaşlık kötü bişey değil ama çagdaşlık var çagdaşlık adı altında ahlaksızlık var)
begenmediğiniz saglık koşulları 1980 1990 lardaki gibi olsun ki halk ezilsin isteyenleriniz bile var bence
BU LİSTE UZAR GİDER

Hayır sana salak ve gülünç demedim, bak şu acıtasyon çok çirkin bir hareket, ciddiyeti kaybettiriyor.
Ben kendimi o duruma düşürmem dedim.. Orada milyon şey yazdım, ama sen tapınmacılık tarafından dolayı bunları anlıyorsun. Boşver güzel kardeşim, sen sadece menfi yanları anlamakta direniyorsun. Başka yazamayacağım. Çünkü ne desem cımbızlayıp saçmalıyorsun. Olmayan tarih bilgin ve görmediğin önceki 20 yılınla sana başarılar dilerim.Kanguru düz ve hızlı ileri zıplar, işte nikin gibi ters gidiyorsun, hızlı şekilde..
Belli bi kesim arkads da böyle yapıyor ya hani cımbızlayıp belaltı vuruyor ya o yüzden bende onlar gibi fikirlerimi yazayım dedim :) nickimi de komik olsun diye yazdım bende biliyorum kanguruların ters gitmediğini

canım kardeşim baktın alaya dalgaya alıyorlar cevap yazıp kendini yorma
Dalgaya alındığınızı hissediyorsanız, kimseyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, zorla cevap yazdırmıyoruz. Ben mesela sinir olduklarıma cevap yazmıyorum, size de tavsiye ederim.
aynı cümleyi tayyip kılıçdaroglu veya başka bir kadın vekil için söyleseydi tepkiniz ne olurdu acaba ?
şimdi kabul etmek gerekir ki tayyip sevilmesede iyi siyaset yapıyor atıp tutsada (sizin deyiminizle) kılıçdaroglu da atıp tutsun hükümet olsun kolaysa
Aynı cümleyi Muammer Güler, Reza için kurduğunda da bu tepkiyi verdiniz mi? İyi siyaseti tanımlasanız da biz de bir öğrensek.
Mesela C.başkanı yapınca iyi siyaset olan uslüp Kılıçdaroğlu yapınca niçin siyasi bir gaf oluyor?

her ne kadar kabul edemeseniz de Türkiye 80 lerde ki 90 lardaki Türkiye degil
80 lerde 90 lardaki hülkümetleri düşünün tüm dünyada metro ,cep telefonu , internet varken ülkemiz kuyruklarda darbelerle ve çöp içinde yaşıyordu
Dünya 80'lerdeki 90'lardaki Dünya değil hanımefendi.
Tüm dünyada metro cep telefonu internet vardı ama bunları ülkeye getirmek maliyetliydi. O dönemki hükümetler "Babalar gibi satmadığı" için bu kadar para yoktu.
Düşünün evinizde buzdolabınız vardı ama internet ve bilgisayar yoktu. Buzdolabını sattınız artık internet ve bilgisayarınız var.
Amaaaa
EVET....
Artık Buzdolabınız yok!!!
Türkiye'de Cumhuriyet döneminde açılan hiçbir fabrika artık yok hanımefendi, kalanları da satmaya uğraşıyorlar zaten. Öyle interneti ben de getirirdim ülkeye, atla deve değil yani.

ülkemiz 64 hükümet görmüş ve akp tek başına 6 kere kazanmıştır çok partili dönemleri vs yaşı büyük olanlar bilirler anlatıp uzatmaya gerek yok
Hepi topu 31 yaşındasınız. Taş çatlasın Özal'ın son zamanlarını, Demirel'in c.başkanlığı dönemini hatırlıyorsunuzdur. Bundan önce de Menderes kazanmıştı bu kadar uzun süre iktidarı.
Hani şu ben ceketimi koysam seçtiririm.
Siz isterseniz hilafeti bile getirirsiniz diyen Menderes.
Demek ki böyle başa böyle tarak oluyormuş.

kılıçdaroglu çamur atmasaydı Rte na söz hakkı dogmayacaktı kaldı ki Rte nla ilgili bir konu oldugu için yazdım şimdi bir kaç kesim istemiyor diye adam makamını mı bıraksın kaldı ki çogunluk halinden reisi Cumhur dan memnunken
Kılıçdaroğlu, Sema Ramazanoğlu ile münakaşa ederken C.başkanı araya girdi. Kendisiyle alakalı olmayan bir meseleyle. Kendisi tarafsız C.başkanı. Ben demiyorum, Anayasa öyle diyor.
Bu arada bugün Beşiktaş stadının açılışı vardı ama aslında ilk maç yarın oynanacak. C.başkanı bugün açtı.
Neden yarın, taraftarla değil de taraftara kapalı bir açılış oldu, tahmin alabilir miyiz?

Rte nı sevmiyorsunuz çünkü adam dogruları söylüyor bi çogunun işine gelmeyen dogrular
kapalılar daha özgürler
ve son olarakda karşıdan karişıya biri geçerken kalp krizi geçirse rte yaptırdı diyecek hale gelmişsiniz
türban yasaklansın
mescitler kapatılsın
çocuklar ve gençler hiç bi şekilde dini egitim alamasın (tüm vakıflar ve hocalar kötü degildir)
Ahlaki degerler yerini çagdaşlıga bıraksın (çagdaşlık kötü bişey değil ama çagdaşlık var çagdaşlık adı altında ahlaksızlık var)
begenmediğiniz saglık koşulları 1980 1990 lardaki gibi olsun ki halk ezilsin isteyenleriniz bile var bence
BU LİSTE UZAR GİDER
Çocukların tecavüze uğramasının tartışıldığı bir başlıkta yine kendi mağduriyetinizi paylaşmanız şahane olmuş. Çocuklara tecavüz ederlerse etsinler aman sizin vakıflara ve türbanlara bir şey olmasın.
Bir de ahlaktan bahsetmişsiniz. Hiç eliniz titremedi değil mi?
Onlar çocuk hanımefendi,
Sizin türbanınızdan da vakıflarınızdan da mağduriyetinizden de çok çok çok daha değerliler.

Çocukların tecavüze uğramasının tartışıldığı bir başlıkta yine kendi mağduriyetinizi paylaşmanız şahane olmuş. Çocuklara tecavüz ederlerse etsinler aman sizin vakıflara ve türbanlara bir şey olmasın.
Onlar çocuk hanımefendi,
Sizin türbanınızdan da vakıflarınızdan da mağduriyetinizden de çok çok çok daha değerliler.
Arkadaş cevap vermek istemediği şeye cevap vermiyor Marilyn, o sadece ortaya çamur atma, tapınma işlemleri yapıp gidiyor.. Yorma güzel kafanı, beyin nöronlarına acı, ben 1 saat resmen hor kullandım:confused:

Onlar çocuk hanımefendi,
çok şükü vicdanım var ve kapalı degilim ben başörtüsü kullanmıyorum ama namazımı da kılıyorym herset bir örtüyle olmuyo malesef ve bir evladım var ve o sapıgı alkışlamıyorum ve sizde keşke beni görmezden gelip yazmasaydınız
Buaraya yazdım çünkü çok fazla mesajımı alıntılayan olmuş
Bişey daha bi kaç kiş daha var dikkatimi çekti yahu siz birbirinize gel bu konuya şınu şıkıştıralım (bizimle aynı düşünmüyor) diye özelden mesaj falan mı atıyorsunuz

Arkadaş cevap vermek istemediği şeye cevap vermiyor Marilyn, o sadece ortaya çamur atma, tapınma işlemleri yapıp gidiyor.. Yorma güzel kafanı, beyin nöronlarına acı, ben 1 saat resmen hor kullandım:confused:
]kişi kendinden bilir işi :KK45:ne zaman çamur atmıştım acaba siz bana salak vs derkwn mi alttan alttan

Vallaha bilinmeyenligözelim, sorular orada, paşa keyfi isterse cevap verir.
çok şükü vicdanım var ve kapalı degilim ben başörtüsü kullanmıyorum ama namazımı da kılıyorym herset bir örtüyle olmuyo malesef ve bir evladım var ve o sapıgı alkışlamıyorum ve sizde keşke beni görmezden gelip yazmasaydınız
Bişey daha bi kaç kiş daha var dikkatimi çekti yahu siz birbirinize gel bu konuya şınu şıkıştıralım (bizimle aynı düşünmüyor) diye özelden mesaj falan mı atıyorsunuz
evet hatta boş zamanlarımızda da çek senet tahsil ediyoruz, ödemeyenlerin de topuğuna sıkıyoruz. Hayırdır, sizler kendi aranızda öyle yapıyorsunuz, sanırım. Özelden birbirinize haber falan mı veriyorsunuz?
Burası bir forum hanımefendi. Hepimize de "cevapla" butonu sunulmuş, o zaman kullanmak da hakkımız. Benimle aynı düşünmeyen mesajımı alıntılamasın demek gibi bir şansınız yok. Kurallara uyduğumuz sürece dilediğimiz şekilde yazarız size.
Sizin türbanlı olup olmamanız beni bağlamaz. Sizin gibi düşünmeyen çok türbanlı var bu forumda, bu topikte. Sizin sözlerinizeydi o sözler, türbanınıza ya da namazınıza değil.
Sapığı alkışlamıyorsanız, "aman vakıflarımızı kapatacaklar" telaşına kapılmayın. Bu sapık bugün Ensar vakfında olur, yarın sizin sol-sosyalist olarak gördüğünüz bir grupta olur, onlara da tepki veririz.
Burada aynı fikri paylaştığım hiçbir arkadaşım "kol kırılsın yen içinde kalsın" diyenlerden değil, bundan eminim.
Ve AKP'ye oy verip, bu topikte yazan, bu olayı ve bu insanları amasız yargılayan da çok kadın var. Onların da haklarını teslim ederim.
Yani bir sizler bizler kavgası değil, bir zihniyet sorunu. Şimdi dilerseniz buna cevap vermek zorunda değilsiniz.

Ben kendimi o duruma düşürmem dedim.. Orada milyon şey yazdım, ama sen tapınmacılık tarafından dolayı bunları anlıyorsun. Boşver güzel kardeşim, sen sadece menfi yanları anlamakta direniyorsun. Başka yazamayacağım. Çünkü ne desem cımbızlayıp saçmalıyorsun. 4 tarih bilgin ve görmediğin önceki 20 yılınla sana başarılar dilerim.Kanguru düz ve hızlı ileri zıplar, işte nikin gibi ters gidiyorsun, hızlı şekilde..
siz bu mesajınızla brnim
tarih bilhisinden yoksun yani bir çogunuz yaptığı gibi önce cahil diye yaftalayarak saygınızı ortaya koydunuz ve hiçbişey bulamayınca nickimini ortaya atıp aklınızca dalga geçerek gülünç duruma düştünüz haberiniz yok

kapalılar daha özgürler
türban yasaklansın
mescitler kapatılsın
BU LİSTE UZAR GİDER

Rte dünyanın en doğrucu adamı zaten. Cuma günü açıklanacak kayıtları bekliyoruz. Cidden kaç cuma geçti üstünden?

Türban yasaklansın, ibadethaneler kapatılsın istemiyoruz. Anlamadığınız nokta bu. Bu ülkede bir sürü din ve mezhep var, hepsi için ibadethane açılsın, hepsi ibadetlerini rahatça yapabilsin, hatta inanmayanlar da bu ülkede özgürce yaşayabilsin istiyoruz. Yani hep bana hep bana değiliz sizin gibi.

Çocuklar ve gençler okullarda ya da devletin uygun gördüğü kurumlarda istedikleri gibi dini eğitim alabilirler. Bunun için cemaatlere vakıflara ihtiyacımız olmamalı.

Ahlaki değerler hiç bir zaman bu kadar korkunç halde olmadı. En azından 30 yıllık hayatımda ben daha beter bir dönem görmedim. Bu konuda bir örneğiniz var mı?

Sağlık koşulları dediğiniz şey bundan 13 sene önce ücretsizdi. Hastaneye gittik diye soyulmuyorduk devlet tarafından. Teknolojinin getirdiği yenilikleri hükümet getirmiş gibi yapmayalım. Randevu sistemi teknolojinin nimetidir.

Tamam savunun da biraz destekli savunun bari. Böyle boş atınca dolu vurmuyor, sıkıcı oluyor.

kapalılar daha özgürler
türban yasaklansın
mescitler kapatılsın
BU LİSTE UZAR GİDER

ay tam diğer konuda bu görüşe cevap yazmışım, kopyalayayım.

CHP iktidara gelirse din elden gider diyorsunuz değil mi?

inandığınız din bunu(çocuk istismarını) mübah görüyorsa yansın dünya.
gitsin din elden.

hay sizin dindar nesil yetiştirme projenize...

hakikaten böyle düşünüyorum.
nasıl bir dindir, nasıl bir müslümanlıktır bu. buna izin veriyorsa, benden olan her şeyi yapsın diyorsa bence din elden gitsin, hatta vatan millet sakarya da elden gitsin.
dünya yansın bitsin kül olsun,
kıyamet gelsin, insanoğlu yer yüzünden silinsin.

not: bu arada müslümanım ve gayet de muhafazakarım. ama vicdanımı çöpe atmadım elhamdülillah.

Ben obur konuda yazdim. Ceteyiz biz. Isleyisimizi falan da komple anlattim hatta. Biz tek basimiza bir hiciz. Iste oyle.

Bu vesileyle Kadesa'yi ozledigimi dile getiriyorum. Kadesaaaagggg geri dönnnnn

Ben obur konuda yazdim. Ceteyiz biz. Isleyisimizi falan da komple anlattim hatta. Biz tek basimiza bir hiciz. Iste oyle.

Bu vesileyle Kadesa'yi ozledigimi dile getiriyorum. Kadesaaaagggg geri dönnnnn
Çok üzüldüm durumunuza ,destek ekip mi bekliyorsunuz:KK53:Esas Kadesa,Okypete,Cryptic,Olivia neden kayboldu.Hayyale de nazar değdi herhalde ,eskisi kadar yok yorumlarda.
Ne kadar anlaşamasak ta(Cryptic hariç) merak ettim.Bir de belirteyim ,ilk defa karşıt görüşten birinin banlanmasına üzüldüm.Siyasette anlaşamasakta Bilinmeyenfx'le:KK36: aramız iyi.

Şehit lazım öyle mi? Niye benim 2 çocuğum babasız kalıyor senin çocukların babasız kalsın o halde madem vatan kurtarıyoruz sizde bu ülkenin vatandaşısınız.
Daha geçen gün eşimin amiri şehit oldu tedavilerle kavuştuğu 5 aylık yavrusu babasız kaldı. Bunu gidip eşine söylesene sana boş boş gözlerle nasıl bakıyor. Klavye başında tv başında herkes ne güzel destanlar yazıyor herşey ne kadar kolay. Kimin neyden haberi var bir tek cumhurbaşkanı değil bunca şehite rağmen sessiz kalan herkes suçlu.
Ne operasyonundan bahsediyorsunuz siz? Hepsi Allah yolunda Allah'tan başka koruyanları yok senin valin çıkıp evlere zarar vermeyin diyor. Evler askerin polisin canından daha kıymetli çünkü. İçinde olmayanda sanır örgüte ağır darbe vuruluyor. He vuruluyor he.

X