Tuğçe Kazaz: ''CHP yüzünden Hristiyan oldum''

chp iktidarda onlar hristiyan yapmış dememiş ki chp zihniyeti demiş

birde anlamadığım birşey var hakikaten kız hristiyan iken bu kadar tepki toplamadı
namaz kıldım diyince dayak atmadıkları kaldı
yok eskiden o...u idin yok bikini giyerdin NE alaka ise tabi
hayat kadını pişman olsa onu da mı taşlar bu insanlar bilemedim
bazı tepkiler çok komik
he iktidara yalakalık mı vs mi beni germez

canım namazada gelmedi aslında tepkiler, namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum demesine geldi, samimiyetsiz bi açıklama oldu tabii buda, tabii hakaret edilmesine karşıyım o ayrı konu
bi de yunanlı adamla evlenmişken, hristiyanlığı chp insanlara dayattı demeside ayrı bi komik
her açıklaması samimiyetsiz ve tutarsız, dinden dine atlayan insan kime güven verirde saygı duyulur

ayy nesi guzel ya, hic gormedim nasi birisin, ama eminim bu hatundan guzelsindir. Ortalama bir turk kadini bu hatundan cok guzeldir bnce. :cool:

ben 3 çocuk doğurmama boyum bundan baya kısa olmasına rağmen daha güzelim misal :KK54:

eminim hepimiz daha güzel ve zekiyizdir tuğçeciğim den ama akp nin yüzü oladaık vah ki ne vah

hristiyanlık modernliktir diye algılaması tamamen kendi kafa karışıklığı bence Türkiyeden herhangi partiyle hiç alakası yok, komik

niran ünsalda benzer açıklamalar yapmaya başladı, baktım erdoğan arkandayız dik dur falan dedi kadına, sonra tv de kendisini tesettürlü bi şekilde umre kıyafeti satarken gördüm, belki tuğçede muhafazakar kesime yönelik bi iş yapacaktır, ya da dediğiniz gibi gözü daha yükseklerdedir, milletvekilliğinde falan..

şu güzelim dinimizi kullanmayı bi bıraksalar artık.

yani namaz mı kılıyorsun kıl Allah kabul etsin ne kadar güzel ama boyun ağrılarıma iyi geldi ne demek ya hu? neden namaz kıldığını belirtme gereği duyuyorsun ki.

ya da zamanında kendince bi hata işledin hristiyan mı oldun? arkadaş pişman oldum de geç. açıklama bile yapma. yok chp yok akp...

Tuğçe Kazaz , ard arda ezberindeki kelimeleri unutmadan sıralamaya çalışan bir insan edasıyla konuştu sadece. O kelimelerin çoğundan bir cümle dahi kuramadı. Ne anlatmak istedi , ne anlatıyor , kendisi söylediklerinden bir şey anladı mı bilemedim.

Psikolojik açıdan bir uzman görüşünü merak ediyorum. Daha ziyade ciddi anlamda kafa karışıklığı yaşayan , zaman - mekan kavramlarını birbirine karıştıran bir insan izlediğimi düşünüyorum.

Ben bu kadına din değiştirmesi üzerinden vurulmasını doğru bulmuyorum. İnsan din değiştirebilir, vazgeçebilir isterse bütün dinleri tek tek deneyebilir, bunlar sadece kendisini ilgilendirir.

Bana garip gelen müslümanlığa geri döndükten sonra niye bu kadar kafayı yedi? Yani yandaşlığı anlıyorum ama bu kadının durumu bir garip, cahil cahil konuşup aptal durumuna düşüyor, akıl tutulması yaşıyor resmen.

Videoyu bi ara izlicem izlemeden yorum yapiyorum su an ama chp zihniyeti yuzunden hristiyan olunuyorsa eger, asiri dinci zihniyet yuzunden de ateist olunur.

geçen tv de bi adam ahirette işimi sağlama almak için hem müslüman hem hristiyan hem yahudiyim diyodu, benim aklım mantığım almıyı valla:confused::confused:

Videoyu bi ara izlicem izlemeden yorum yapiyorum su an ama chp zihniyeti yuzunden hristiyan olunuyorsa eger, asiri dinci zihniyet yuzunden de ateist olunur.

Katılıyorum sana, bu akp sayesinde palazlanan şov meraklısı muhafazakar kesim yüzünden deist ve ateist sayısı kesinlikle arttı, insanlar dinden soğudu.

X