Tuğçe Kazaz 2005 yılında Hristiyan olmuş o dönemde Chp iktidarda bile değil bu kadın neyin kafasını yaşıyor. Evlendiği adamın hiç alakası yok zaten dimi :) bu kadın milletvekilliğine oynuyo sanırım
Tuğçe Kazaz: ''CHP yüzünden Hristiyan oldum''
Eski model ve şimdi polemikleriyle dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Özdemir Kazaz'a geçmişinden neden din değiştirdiğini sordu. Kazaz soruyu ''CHP zihniyeti yüzünden'' diye cevapladı.
video:http://www.cnnturk.com/video/turkiye/tugce-kazaz-chp-yuzunden-hristiyan-oldum
bu kadın milletvekili olursa kendimi boğarım
yalnız ben cüneyt özdemiri de hatalı buludum bu insan kim sıfatı ne ki sen onu konuk edip siyaset üstüne konuşuyorsun.ne gereksez bir olay.
olur valla, hem de kadın ve çocuktan sorumlu
ayy nesi guzel ya, hic gormedim nasi birisin, ama eminim bu hatundan guzelsindir. Ortalama bir turk kadini bu hatundan cok guzeldir bnce.onu bunu bilmem bu kız genclik idolümdür fiziksel tabi
çok güzel ya
ayy nesi guzel ya, hic gormedim nasi birisin, ama eminim bu hatundan guzelsindir. Ortalama bir turk kadini bu hatundan cok guzeldir bnce.
candice bile çökmüş geçen oky bi foto paylaşmış baktım kırışmışÇökmüş bu da artık ya...
offf insanlar yaşlanamasa keşke
birde anlamadığım birşey var hakikaten kız hristiyan iken bu kadar tepki toplamadı
namaz kıldım diyince dayak atmadıkları kaldı
yok eskiden o...u idin yok bikini giyerdin NE alaka ise tabi
hayat kadını pişman olsa onu da mı taşlar bu insanlar bilemedim
bazı tepkiler çok komik
he iktidara yalakalık mı vs mi beni germez
sadece bazı tepkiler çok garip
eskiden açık saçıktın gibi