tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

canım insallah sen de sorunsuz bir sekilde olup aramıza dönersin.

inşallaah canımmm zaman yaklaştıkça heyecanda artıyo :18: en güzelini sen yaptın negüzel hiç beklemedin gittin görüştün oldu bitti böyle beklemek çok zormuş :)

inşallaah canımmm zaman yaklaştıkça heyecanda artıyo :18: en güzelini sen yaptın negüzel hiç beklemedin gittin görüştün oldu bitti böyle beklemek çok zormuş :)

normaldır canım benım. ınsallah sende sorunsuz olcak ınanıyorum ben buna . herşey gönlünce olsun

tatlım benım hoşgeldın aramıza çok mutlu oldum kaç cc kesı yerı falan merak edıyorum canım.çok geçmiş olsun hemen albumune bakmaya gıdıyorummm bu arada :)

cnm çoook geçmiş olsun hoşgeldin aramıza yeni cicişlerle umarım iyileşme dönemini sorunsuz atlatırsın bizim sevgimiz yanında en güzel ağrı kesici olucak emin olabilirsin

tatlım benım hoşgeldın aramıza çok mutlu oldum kaç cc kesı yerı falan merak edıyorum canım.çok geçmiş olsun hemen albumune bakmaya gıdıyorummm bu arada :)

sağol canımmmm bende asimetri vardı biri 300 cc diğeri 250 cc meme altı kesisi mentor marka kullanıldı doktorum meme dokun var demişti eski halimde var fotolarda

cnm çoook geçmiş olsun hoşgeldin aramıza yeni cicişlerle umarım iyileşme dönemini sorunsuz atlatırsın bizim sevgimiz yanında en güzel ağrı kesici olucak emin olabilirsin

sağol canım hoşbuldummm bugün çok iyiyim ağrılar baya azaldı ama çok sertler kıpırtı bile yok tek sıkıntı o zaten kk olmasa siz olmasanız ne yapardım benn

sağol canımmmm bende asimetri vardı biri 300 cc diğeri 250 cc meme altı kesisi mentor marka kullanıldı doktorum meme dokun var demişti eski halimde var fotolarda

canım ınan buyuk değıller henuz çok şişler ödemler geçsın o zaman karar ver bence ideal buyukluk.bılıyorsun benımkı de 300 cc ve çok doğallar tam vucuduma gore.foto yorumundakı cevabı burdan vermış oldum :) sakın üzme kendını stres yok bebegımmm öptummm :)

sağol canım valla içimi rahatlmam lazım şu an böyle kalırsa diye korkuyorum bende baya araştırdım 300 cc ideal diye karar kılmıştım bir anca şekil alsalarrr

sağol canım hoşbuldummm bugün çok iyiyim ağrılar baya azaldı ama çok sertler kıpırtı bile yok tek sıkıntı o zaten kk olmasa siz olmasanız ne yapardım benn

bizler burdayız canım sen sıkma canını . zamanla degısımı farkedeceksın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…