Ooohhh ne güzel dimi bitti artık o sıkıntılı günlerin şimdi tadını çıkarma zamanı.Bazen alışkanlık yaptı bende arada bakıyorum elliyorum bebeklerime eşim korkma korkma bir yere gitmezlerpenyelerle o kadar rahatkii çıktım banyodan incecik penye üstüne ip askılımı çektim ferah ferah ve dümdüz gözükmeden göğsümü gere gere gezdim süper bir duygu, göğüslerini sıkan ezen tel yok, kapkalın seni yakan terleten sünger yok, hayat buuu, bende dantlellilerden alcam biraz gerçek memeye benzesinlerde şu an erken :) sende dönde netten mayokini ve sütyen bakalımmmm a rtıkk
Ooohhh ne güzel dimi bitti artık o sıkıntılı günlerin şimdi tadını çıkarma zamanı.Bazen alışkanlık yaptı bende arada bakıyorum elliyorum bebeklerime eşim korkma korkma bir yere gitmezleryerinde duruyolar diyo.Naparsın onca zaman oğlan gibi gezince ister istemez ellemek sevmek istiyorsun.Sütyensiz de evde dolaşmak gibisi yokmuş vallahi.
tebrikler ve hayırlı olsun.güle güle kullan
Güle güle kullan tatlım :)
fıstık nbr ????? yazılarını takip edemiyorum...çalışıyorum zamanım az oluyor .....umarım artık mutlusundur !!!.....inşallah sende atlattın çok geçmiş olsun..
herşey yolundaysa inan adına çok sevindim..yoksa tlfnda ameliyat sonrası duyduğum ses ve üzüntünü hatırlamak istemem kardeşim...küçücük kuzum sayılırsın yaaaaa :))))))))))))))))))))))))
canım benim çok iyiyim iki haftayı atlattım artık hiçbir sıkıntım yok , ip askılıları giyip mutlu mesut geziyorum öyle :) hem şimdiden hep benimmişler gibi hissediyorum, çok güzel bir duygu, şimdi güler yüzlü ve pozitifim o halimden eser kalmadı, o gün beni aradın ya hiç unutmucam çok duygulanmıştım canım çok teşekkür ederimmmm
Tuğçeciğim....adına çok ama çok sevindim..her bayanın olmak istediği mutluluk duygusudur bu :)))))).....Allah hep yüzünü güldürsün inşallah....
Hep yanındayız....küçücük kızımız sayılırsın artık :))))))
baştaki fotolardan eser kalmadı tatlım valla onları bilerek kaldırmıyorum yenilerini ekleyince aradaki farkı görün diye :) beni 350 paklarmış onu anladım tabi başta 350cc nin görüntüsü öle kalcak diye intihar etmeye falan kalkabilirdim300cc bile başta nasıldı :)
doğallığını etkilemez mi peki 350 olursa?[/QUO
sanmıyorum canım etkilyeceğini 50 cc çok ciddi bir fark değilmiş zartenn
kızlar bir yardımıcı olun yaa başka başlıkta yazdım ama cevap geldimi gelmedi mi anlayamadım üstüne bir ton yorum gelmiş, ben masaj falan yapmıyorum önemlimi masaj ? ve dikişim için kremde kullanmıyorum ?:44::44::44:
yavrum ben kendimden örnek vereyim 1o. gün kontrolünden sonnra 1. aya kadar sabah 5 dk akşam 5dk masaj yaptım..ve gerçekten 15. gün itibari ile meme kıvamına gelmişlerdi bunda masajın etkisi büyüktür bence.. kreme gelince de ben 2 kutu scarex jel kullandım o zaten küçücük bişi sonra amaaaannn 35 lira 35 lira buna veremem hiç dedim ve bıraktım şuan iz durumum süperbence kreme gerek yok pek ben öyle düşünüyorum yani... barış bey 1 yıla kadar kullan iyi olur demişti ben sözünü dinlemedim belki dinleseydim daha hızlı iyileşirdi onu da bilemiyorum ama şuanki hali bile beni rahatsız etmiyor..
sağol tatlım yaa benimkiler çok sert daha bana niye masaj sölemedi doktor hiç anlamadımhaftaya kontrolüm var sorayım en iyisi bende bir an önce meme gibi olsunlar istiyorum hemde 5 dk diosun vay be, nette varsa ben bir araştırayım bugünden başlarım sağol kuzum
tuçecim, yumuşadılar mı peki? yazdıklarını okuyorum da, sen de panik bir insansın benim gibi. rahat olmaya gayret et. çok yıpranıyor insan yoksa. göğüsler yumuşayınca biz de yumuşayacağız. öyle her şeyi kafaya takmayacağız bence.
tatlım çok az bir yumuşuma var ama içime bişi giymesem bile sütyen gibi duruyor düşün artıkarası tam olarak bile kapanmıyor 2.kere ameliyat olduğum içinde çok zorlamak istemiyorum masajla falan öyle bekliyorum işte güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?