tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım,önceden göğüs içinde sıkıntın vardı.O yüzden şiş ve büyük görünüyordu tabi.İçi temizlendi rahatladı şu andada ufalmış hissediyorsun tabi Aman sen iyi olda,bir problem olmasında olsun..Öyle küçüldüler falan diye düşünüp kafaya takma.. Her şeklide eskisinden çok çok iyidir yani... Yeni fotoları merakla bekliyoruz

sağol canım benim, dinelniyorum vakit geçirmeye çalışıyorum herkes denizde ve havuzdayken biraz zor oluyor tabi ama olsun sağlığım daha önemli önümde çok zaman var

bende yarından sonra tatile başlıyorum son bir haftadır uğrayamadım ev taşıdım bittim yani
sende bu sene tatile gitsen bile asıl olayı seneye yaşayacaksın sen şimdilik dekolteyle idare et cnm iyisin ya geri kalan hereşy zamanla olacak

ana küçük mü
dur bakalım yeni resimlerini görünce fikrimizi söyleriz onada daha erken
başına hep güzel şeyler gelsin cnm

gec olcak ama fazla giremedimden yazamadım.aramıza hoşgeldin canım ..yumuşamayla ilgili kafana takma 2ayı gectimi ödemler anca iniyor 3 ayda hem doğallaşır hemde bayagı bi yumuşama olacaktır..hatta ödemler indikce inmesin demeye bile başlıyacaksın ilk haline alışınca neden iniyor demeye bile başlıyosun :)güle güle kullan bikinilere ve iç çamaşırlarına saldır:))

sanırım artık iyisin ve mutlusun canımmm,,gözün aydın diyorum bende çok istiyorum bu miniklerden kurtulmayı araştırmalara başladım ve maddi manevi hazır olunca aranıza katılacam bende

tuçecim bu aralar sık giremiyorum foruma ama aklım sizlerde hep.iyi olduğunu okudum çok mutlu oldum,foto larıda merakla bekliyoruz bu arada

Tuğçecim nerde kaldın kızzzz..iyi misin??? herşey yolunda mı arkadaşım ????

pc ımde sorun vardı canlarım uğrayamadım uzun süree yaprakcım nerelerdesinn

yeni fotolar eklicem sütyen bile aldım, yan yatmayada başladım doktorumla görüşüp, sütyen aldığım yerdeki kadınlar bayıldılar göğüslerime, başta içide sütyen var sanmışlar bende penye var deyince şok oldular tabi, 75 a cup tım şimdi d cup oldum

oy oyyy oyyy hep sağlıkla inş tucecim.
bütün sütyenlerimi atacağım eve dönünce. bayağı da yer kaplıyorlar dolgulu halleriyle. ben de sütyen kullanmak istemiyorum artık. balenli bile istemiyorum. ya penye olmalı, ya incecik dantelli falan ya da hiiiiiç

Maşallah canım Biraz sıkıntı çektin,bende çektim biliyorsun ama bak sonuç böyle mutluluk olunca çekilen o sıkıntılar geride kalıyor,unutuluyor işte D cup haa...Hayy maşallahhh... Allah mutlulugunu daim etsin arkadaşım..

offf arkadaşlar kafam larışık meme est.için dok görüştüm göğüs dokum yok dümdüz ve zayıfım dok 300cc sığdıramayız olmaz dedi 250cc den bahsetti ne yapıcam o da küçük değilmi

sağol canım izine ayrılmadan önce buradaki doktorla bir görüşme yaptım bana 300cc zor dedi 250 cc bahsetti ameliyatta belli olmuyormu ilk bakışda kaç olacağını belirledi ama memleketimde dok görüşeceğim ..belki 300cc sığdırabilir bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım

tucecim nasıl oldun şimdiii merak ettim seni okudum yazdıklarını baya baya toparlanmışsın çok sevindim

evet canım hepimizin daim etsin Amin, :)

ameliyatta değişebilir canım doktor deniyor çünkü , hemen moralini bozma

tucecim nasıl oldun şimdiii merak ettim seni okudum yazdıklarını baya baya toparlanmışsın çok sevindim

iyiyim canım benim yumuşamalarını bekliyorum şu an ayrık duruyorlar ve yukarı kalkmıyorlar pek :) ama ağrı sızı hiçbirşeyim yok tatlım asıl sen nasılsın :)

penyelerle o kadar rahatkii çıktım banyodan incecik penye üstüne ip askılımı çektim ferah ferah ve dümdüz gözükmeden göğsümü gere gere gezdim süper bir duygu, göğüslerini sıkan ezen tel yok, kapkalın seni yakan terleten sünger yok, hayat buuu, bende dantlellilerden alcam biraz gerçek memeye benzesinlerde şu an erken :) sende dönde netten mayokini ve sütyen bakalımmmm a rtıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…