baştaki fotolardan eser kalmadı tatlım valla onları bilerek kaldırmıyorum yenilerini ekleyince aradaki farkı görün diye :) beni 350 paklarmış onu anladım tabi başta 350cc nin görüntüsü öle kalcak diye intihar etmeye falan kalkabilirdim300cc bile başta nasıldı :)
sağol canım benim, dinelniyorum vakit geçirmeye çalışıyorum herkes denizde ve havuzdayken biraz zor oluyor tabiama olsun sağlığım daha önemli önümde çok zaman var
tatlım benimm çok sağol karamelcim, bugün drenim çıkıyor moralmen düzeliyorum baya dahada iyi olcam herşey geride kaldı artık, şimdi tekrardan sütyenlere ve bikinilere odaklanabilirim, baya değiştiler şimdiden, tabi biri ilerleme olarak önde baya, ama hiçte büyük değillermiş boşa kafa yormuşum, hatta biraz dahada büyük olabilirlermişbunu diyceğimi biliyordum şişlikler inince sem sölemiştin ama yinede kuruntu yapmıştım işte başa gelmeden anlamıyor insan
baştaki fotolardan eser kalmadı tatlım valla onları bilerek kaldırmıyorum yenilerini ekleyince aradaki farkı görün diye :) beni 350 paklarmış onu anladım tabi başta 350cc nin görüntüsü öle kalcak diye intihar etmeye falan kalkabilirdim :d 300cc bile başta nasıldı :)
Ben 400 cc istiyorum:)))))Fotomu dedinnnnn....Hemmenn uçalımmm
Karamek arkadaşımızdan sonra bir -Çokmu büyük oldu???? Vakası dahaDur ben bir gidip bakayım neymiş o büyük olan??
süpersin tatlım:)şu haline bile bayıldım.sporcudan sıyrılınca, dekolteleri, dantelleri giyince nasıl olacaksın kim bilir.
vauuuww!
haydi tuce, bir ses ver
sanırım artık iyisin ve mutlusun canımmm,,gözün aydın diyorum bende çok istiyorum bu miniklerden kurtulmayı araştırmalara başladım ve maddi manevi hazır olunca aranıza katılacam bende
yeni fotolar eklicem sütyen bile aldım, yan yatmayada başladım doktorumla görüşüp, sütyen aldığım yerdeki kadınlar bayıldılar göğüslerime, başta içide sütyen var sanmışlar bende penye var deyince şok oldular tabi, 75 a cup tım şimdi d cup oldum
yeni fotolar eklicem sütyen bile aldım, yan yatmayada başladım doktorumla görüşüp, sütyen aldığım yerdeki kadınlar bayıldılar göğüslerime, başta içide sütyen var sanmışlar bende penye var deyince şok oldular tabi, 75 a cup tım şimdi d cup oldum
Maşallah canımBiraz sıkıntı çektin,bende çektim biliyorsun ama bak sonuç böyle mutluluk olunca çekilen o sıkıntılar geride kalıyor,unutuluyor işte D cup haa...Hayy maşallahhh... Allah mutlulugunu daim etsin arkadaşım..
canım benim sağ göğsüm baya küçüktü asimetri vardı, ben sığabilecek en büyük protez olsun ben büyük olsun istiyorum demişti, küçük olana 300cc taktı ama bizi baya zorladı dedi doktorum ve cidden o göğsümden ikinci kez ameliyat oldum hematom oluştu, yani gerçekten biz değil vücudumuz karar veriyor, keşke 350 olsaymış diyorum şimdi ama 300cc zor sığdıysa onla nasıl olurdu bilmiyorum artık... kendi istediğini açıkca söyle kafandaki büyüklüğü bu çok önemli, ben sölemeden önce doktor bana 225 cc demişti doğal olsun dedim diye, sonradan önceliğim büyüklük dedim, sen anlat o zaten en uygununu yapacaktır, ama cidden 300cc altı düşünme derim bunu belirt bence ,
evet canım hepimizin daim etsin Amin, :)Maşallah canımBiraz sıkıntı çektin,bende çektim biliyorsun ama bak sonuç böyle mutluluk olunca çekilen o sıkıntılar geride kalıyor,unutuluyor işte D cup haa...Hayy maşallahhh... Allah mutlulugunu daim etsin arkadaşım..
ameliyatta değişebilir canım doktor deniyor çünkü , hemen moralini bozmasağol canım izine ayrılmadan önce buradaki doktorla bir görüşme yaptım bana 300cc zor dedi 250 cc bahsetti ameliyatta belli olmuyormu ilk bakışda kaç olacağını belirledi ama memleketimde dok görüşeceğim ..belki 300cc sığdırabilir bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım
tucecim nasıl oldun şimdiii merak ettim seni okudum yazdıklarını baya baya toparlanmışsın çok sevindim
oy oyyy oyyyhep sağlıkla inş tucecim.
bütün sütyenlerimi atacağım eve dönünce. bayağı da yer kaplıyorlar dolgulu halleriyle. ben de sütyen kullanmak istemiyorum artık. balenli bile istemiyorum. ya penye olmalı, ya incecik dantelli falanya da hiiiiiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?