tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

Sana arkadaslik talebi yollaeim kabul edersen sevinirim

günaydın tuce, benim silikonlu çok arkadaşım var, hatta en son ben yaptırdım, herkes silikonlu, bir kaç tane de küçültme yaptıran var göğsü hiç olmayıp silikon yaptıran arkadaşlarım kendi göğüslerinin silikonun şeklinde olduğunu, benimkilerin kendi göğsümün şeklini aldığını söylüyorlar. benim ameliyattan önce göğüs dokum vardı, yıllar önce de koca memeliydim ben seninkileri beğeniyorum ama revizyon düşünürsen doktoruna bunu da bir sor istersen. sen uzun durduğunu düşünüyorsun, belki senin kendi göğüs yapın o şekildedir, yani istediğin silikonu taktır, yine bu şekli alacak olabilir.

anlatabildim mi bilmem

günaydın herkese nazmi bayçın ı tanıyan var mı etilerde yeri sanırım? ben leventteyim yakın bir yerde arıyorum

çok iyi anladım canım zaten bende öyel düşünüyorum çünkü neden doktor bana sormadan böyle minyon bir vüvuda uzun silikon taksın, kendi bile bana kaç defa minyonsun dedi, zaten yeni bir ameliyatı anca 3 yıl içinde fala olabilrim canım , enine boyuna iyice araştırıp tabikide.. dedğin gibi belki görüntü değişmicek, vücudumada eziyet etmek istemiyorum aslında, büyük göğüslerim olsun diye tutrrdm , yapıldı sornada ee bunlar çok büyük be yahu diyip küçüklerini taktır deliriyormuyum ne asıl istedeiğim bu değilmiş demek üzücü tabi ama bakalım yinede belki birkaç sene içinde iyice beğenirim artık zamana bıraktımm canım

amliyat sonrası fotoğraf görmek isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilir, albümü kapatmış bulunmaktayım

Kız,albümünü niye kapattın :26: Haaa....Anladım nazar deger diye koktun degilmi

oy canım benim yaa ya şimdi bazen çok yeni üyeler ekliyor , emin olamıyorum nede olsa erkeklerde kolayca üye olup sızabiliyor aramıza, o yüzden rahatsız oldum kapadım, kıyafetli yada asklı fotolar eklicem :26:

tucecim, göğüslerin çok güzel görünüyor. değişmeye de başlamış. ilk zamanlar o kadar sertti ki, fotodan belli oluyordu. senin de çok olmadı diye hatırlıyorum.

tucecim, göğüslerin çok güzel görünüyor. değişmeye de başlamış. ilk zamanlar o kadar sertti ki, fotodan belli oluyordu. senin de çok olmadı diye hatırlıyorum.

sağol canım 6.aya gircem artık çok bir değişme olmaz diye düşünüyorum:26:

sağol canım 6.aya gircem artık çok bir değişme olmaz diye düşünüyorum:26:

yumuşama sürer. haliyle, belirgin olmasa da değişim olacaktır. ben de 5. ayımdayım, hala yumuşama tam gerçekleşmedi. ama masajlardan sonra bir hoş oluyorlar. bir sonraki masaja kadar bakıyorum yine sert. yine de eskiye göre farketti tabi.

tugçe öncelikle hayırlı olsun diyorum ..mutlu günlerin olsun:) ben yeni üyeyim..seninde geçtigin bi süreçten geçmekteyim yani deli gibi araştırma yapma evresi.. sitede arama yaparken mersinden senin adını gördüm sevindimde ..danışacak birini buldum sonunda diye, mersindeyim bende hem fiyat hemde doktor araştırması içindeyim ..bu yollardan geçmiş biri olarak cevaplarını bekliyorum:)

umarım istediğin sonucu elde edersin canım :)
araştırmaktan kafayı yemek üzereyim silikonla yatar silikonla kalkar oldum bütün sayfaları teek tek okuyorum umarım en kısa sürede aranıza katılabilrimm

o süreçten hepimiz geçtik, kk yorumları okumaktan gözlerim bozulcaktı sabahlara kadar meme araştırması yapıyordum sonuca değiyor ama

umarım istediğin sonucu elde edersin canım :)

o süreçten hepimiz geçtik, kk yorumları okumaktan gözlerim bozulcaktı sabahlara kadar meme araştırması yapıyordum sonuca değiyor ama

Canım salı günü ameliyat oldum şu an çok ağrım var ne zaman normale dönerim kendi işimi görecek duruma gelirim

Canım salı günü ameliyat oldum şu an çok ağrım var ne zaman normale dönerim kendi işimi görecek duruma gelirim
ooo oldun demek ben geç kalmışım o zaman foruma bakmakla, çok geçmiş olsun canım, ağrı kişiden kişye göre değişiyor benim 3 gün sonra ağrım yoktu hiç sadece basınç rahatsız ediyordu umarım hemen kendine gelirsin canım :)

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…