- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
- 48
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
canım en sonki listeye ekleyeceksin biliyorsun dimidün için kızlarrr
akşam pert olduğum için yazamıyorum
yarım saat yürüyüş 45 dk pilates
Ben bir ay boyunca zumba yapmıştım ve hamileymişim :)Arkadaşlar ben merak ediyorum
Şimdi ben hem hamile kalmaya uğraşıyorum bi yandan da kilo vermeye uğraşıyorum
Ne kadar az kilo ile hamile kalırsam o kadar iyi ama ben Leslie yapıyorum acaba hamile kalırsam ve Leslie yaparsam sıkıntı olur mu? Yani düşük tehlikesi olur mu çok hareketli ya leslie ondan soruyorum..
Sıkıntı olur derseniz öneriniz ne olur yardım rica ediyorum ??
bak sitede dolanırken tesadüfen ne buldumArkadaşlar ben merak ediyorum
Şimdi ben hem hamile kalmaya uğraşıyorum bi yandan da kilo vermeye uğraşıyorum
Ne kadar az kilo ile hamile kalırsam o kadar iyi ama ben Leslie yapıyorum acaba hamile kalırsam ve Leslie yaparsam sıkıntı olur mu? Yani düşük tehlikesi olur mu çok hareketli ya leslie ondan soruyorum..
Sıkıntı olur derseniz öneriniz ne olur yardım rica ediyorum ??
ya unuttum eklemeyide kaçak yapıyım dedim yakalandım
ya unuttum eklemeyide kaçak yapıyım dedim yakalandım
kabul etmezseniz bugüne ekliyim ama bugünkünüde üstüne ekler rekor kırarım karışmam
yok canım fark etmez zaten callan haftalik dk ya bakacak. Bu seferlik kalsın olmazsa
Ayy sen yazmissin canim ben mi yanlis yaptim naptim.Off ben niye yapamıyorum ya baştaki oute leri siliyorum parantez de dahil sondakini de öyle niye böyle oluyor biri söylesin sinir oldum ya
="danur, post: 43638268, member: 526253"]19 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR
1-Şekerpancarı71= focus t25 total body circuit 28 dk+ 150 thing master bacak+ 30 thing masterle göğüs ve soğuma 5 dk= 33 dk
2-danur=miley crus legs 17 dk+6 min sexy arms=23 dk. 3- Metebatur= Leslie 4 mile fast 360 cal
Off ben niye yapamıyorum ya baştaki oute leri siliyorum parantez de dahil sondakini de öyle niye böyle oluyor biri söylesin sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?