• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsk denizci eşleri buraya

Merhaba benimde sevgilim deniz astsubaylığını kazandı 2 seneye evlenmeyi düşünüyoruz evlilikte ne gibi zorluklar oluyor merak ediyorum açıkcası size sormak istedim...
Valla canım yanlzlgi göze alarak evlen gemide calsırsa eğer surekli gelir gider bide cocuk olursa onun sorumluluguda nerdeyse tamamen sende olur. Para konusunda skntı yasamazsnz ama denizcilik zor gercekten. Sabrederim beklerim gun sayarm dersen ne ala.

Valla canım yanlzlgi göze alarak evlen gemide calsırsa eğer surekli gelir gider bide cocuk olursa onun sorumluluguda nerdeyse tamamen sende olur. Para konusunda skntı yasamazsnz ama denizcilik zor gercekten. Sabrederim beklerim gun sayarm dersen ne ala.
Şu an da sevgililik hayatımızda da hep görüşemiyoru zaten ay da bir kere görüştüğümüzde oluyor, 2-3 haftada bir de oluyor. Evlenince de illa ki alışılır diye düşünüyorum ama merak ediyorum tabikide denizci eşlerinin neler yaşadıklarını...

Şu an da sevgililik hayatımızda da hep görüşemiyoru zaten ay da bir kere görüştüğümüzde oluyor, 2-3 haftada bir de oluyor. Evlenince de illa ki alışılır diye düşünüyorum ama merak ediyorum tabikide denizci eşlerinin neler yaşadıklarını...
Çok zor gerçekten çok özlüyorsun ama arayamıyorsun. Sevgiliken daha kolay derlerdi inanmazdım evliyken çok daha zor. Ona alışmışken bir bakıyorsun yanında yok yalnız yatıp yalnız kalkıyorsun her şey sana kalıyor. Kaç gece yatakta tek başıma ağladım bilmiyorum...

Şuan eşi seyirde olan var mı? Ben virüsten dolayı çok korkuyorum. Telsizde bozuldu 5 gündür konuşmuyoruz kafayı yicem yakındaa

Bazen çekmiyor günlerce çekmediği de olur üzülmeyin mutlaka dönecektir korkulacak bisey olduğunu sanmam . Denizci eşisiniz bu duruma alışın:))
Evet bugün 5 günü bir de virüs olunca daha çok merak ettim o kadar adamın içinde kapalı ortamda insanın aklına her şey geliyor maalesef beklemek çok zor :(

Evet bugün 5 günü bir de virüs olunca daha çok merak ettim o kadar adamın içinde kapalı ortamda insanın aklına her şey geliyor maalesef beklemek çok zor :KK43:
Merak etme bisey olmaz liman yapmadiklri için hani denizdeler nasılsa . Evet zor o dogru baya zor

Back