Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece gebelik icin degil tsh sizin icin cokkk cok onemli ihmale gelmez..

not: her tiroid gebelige engel demek degildir. Yumurtlama bozulabilir tsh nedeniyle , yumurta catlamayabilir ,vajina salgisi antikor uretebilir o direk spermi olduruyormus mesela..

Eklentiler

• Screenshot_20200211-235547_Chrome.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200211-235552_Chrome.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200211-235600_Chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200211-235535_Chrome.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200211-235543_Chrome.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 28
Evet öyle Sen ilaç kullanıyo musun yada doktora gittin mi

Fsh ve progesteronu duydum ama onlar nedir önemli mi sonuçlarim nasıl peki

Ben kadın doğuma gittim her şey normal dedi ama şüpheliyim. Çünkü normal dediği prolaktinim 33dü. Adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem.

Ben kadın doğuma gittim her şey normal dedi ama şüpheliyim. Çünkü normal dediği prolaktinim 33dü. Adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem.
Bana da normal diyolar tek dahiliyeye git değer yüksek dedi tiroidin altını çizdi tabi ben bilmiyodum kendim araştırıp buldum yüksek değil-dir diy3 gitmedim

Tahlil vermiştim yüksek dedi tiroidin altını çizdi ama ne olduğunu söylemedi dahiliyeye git ve iyileşmeden çocuk falan yapma dedi bende dalga geciyo sandım öyle diyince üstüne de düşmedim bi iki doktor tanıdığım var kadın doğumcu değil ama sordum yüksek değil gebeliğe engel olmaz dedi ama demekki oluyo çünkü hem âdetlerim duzensizlesti hemde 1 gu oluyorum iki aydır ve kahverengiyle başlayıp normal adete de döndüğü oldu karışık benim işler yani bebiş tutunamadı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…