Baska bi sorun yoksa olur zatenTeşekkürler gidicem pazartesi kesinlikle emin oldum çünkü herşey normal ilişki fazlasıyla yani normal düzeyde yanlış anlaşılmasın yumurtlama mi olmuyo acaba yada fazla olmayınca tutmuyo mu adetim gecikiyo bi ton belirti oluyo ama sonra hüsrana uğruyorum
Yumurtalar iyi kist falan yok rahim ıyi diyolar iki kere muayene oldum bisey görünmedi bi tek bunu demişlerdi iste o kadarBaska bi sorun yoksa olur zaten
Doktora gittiğinizde detayli şekilde anlatın siz inşallah hersey güzel olurBende başka bi hastalık var ama kadın hastalığıyla ilgili değil o yüzden ilaç kullaniyorum onun yanında ağrı kesici bile zor veriyo doktor yasak bakalım nasıl yapicak ona gore verir heralde ikisi beni kötü yapmaz inşallah korkuyorum
Oda duzelir dediğim gibi ilaç hemen yariyo. Ben ilk aydan belli etti düşüşü yani. Adetimde düzene girince hamile kaldım rabbimin izniyleYumurtalar iyi kist falan yok rahim ıyi diyolar iki kere muayene oldum bisey görünmedi bi tek bunu demişlerdi iste o kadar
Oh maşallah inşallah bana da nasip olur peki nasıl anladiniz düştüğünüOda duzelir dediğim gibi ilaç hemen yariyo. Ben ilk aydan belli etti düşüşü yani. Adetimde düzene girince hamile kaldım rabbimin izniyle
Her ay kontrole gittim. Halada gidiyorum.Oh maşallah inşallah bana da nasip olur peki nasıl anladiniz düştüğünü
Stres etme sakin. O yollardan gecen biri olarak diyorum canm. Ben özele de gittim orda altan muayene oldum adet düzensizliğimi de dedim bana klomen ve catlatma iğnesi verdi kullandim 2 kere 2side olumsuz oldu ama adetim düzene girdi biz ara vermek istedik 4 ay sonra hamile oldmBebek olsun da giderim her ay herşeye raziyim artık çok üzülüyorum dusunmemeye çalışıyorum ama neden olmuyo neden diye soruyorum kendime sürekli inşallah tek sorunum budur ve çözülür
Sorması ayıp ne kadarlık evlisinStres etme sakin. O yollardan gecen biri olarak diyorum canm. Ben özele de gittim orda altan muayene oldum adet düzensizliğimi de dedim bana klomen ve catlatma iğnesi verdi kullandim 2 kere 2side olumsuz oldu ama adetim düzene girdi biz ara vermek istedik 4 ay sonra hamile oldm
19 aylıkSorması ayıp ne kadarlık evlisin
Evet canm. Sağol darisi sana inşallahBebeginiz sağlıkla dünyaya gelir inşallah hamile kaldım demiştiniz yanlış değilse
Inşallah saol beklemedeyimEvet canm. Sağol darisi sana inşallah
Inşallah buraya yazarım güzel şeyler olursa daha yeni evliyim ama çok istiyoruz belirti myaşayınca eşim seviniyo sonra olmayınca oda uzuluyo
Merhabalar bende son 7 aydir gebelik düşünüyorum İnan’ın bende de her şey iyi gidiyor çok şükür adetim gecikiyor ve ben hamile gibi hissediyorum kan veriyorum sonucunu beklerken eşim bebek odası arabasına bakıyor internetten . Sonra sonuç hüsran tabi . Artık şüphelendiğim de Eşime hiç söylemiyorum sessiz sedasız kan testi yapıyorum negatif zaten oluyor bende hiç şüphe duymamış gibi yapıyorum yine uç gün önce bu şekilde hüsranla sonuçlanacak olan bir kan testi yaptım ve aile hekimim tsh in çok yüksek olduğunu bu yüzden gebe kalamadigimi söyledi . Tsh değerim 8.2 bu arada bende Cuma gunu gideceğim doktora bunun tedavisini yaptıktan sonra insallah olur siz gittiniz mi doktora su an durumunuz nasılTeşekkürler gidicem pazartesi kesinlikle emin oldum çünkü herşey normal ilişki fazlasıyla yani normal düzeyde yanlış anlaşılmasın yumurtlama mi olmuyo acaba yada fazla olmayınca tutmuyo mu adetim gecikiyo bi ton belirti oluyo ama sonra hüsrana uğruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?