• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim gebelik icin tsh 2.50 alti olmasi lazimmis cok iyi bi dr un verdigi bilgi hadi tiroit hastasi degilsin diyelim yine sinir 3 3.5 en fazla sen gebe kalabilirsin belki engel olmaz ama gebelikte 3 un ustune cikarsa zeka geriligine sebep olabilir , ben saglikciyim ayni zamanda , senin levotiroksin 50 mg kullanip 4 hafta sonrada kontrole gitmen lazim duzene girmis mi tsh baktirmalisin
Ben bu şekilde kullandım 5.02 den 1.19 a düştü 4 hafta sonra . Devam et aynı ilaca 1.5 ay sonra geri gel dedi 1 ay geçti gebelik için kadın doğuma gttm hormonlarıma baktı tsh de baktı aynı anda bu sefer 7.92 çıktı ilaç kullanmama rağmen yüksekdi iyce

Benim bi rahatsızlığım var ondan başka kolay kolay ilaç kullanamıyorum o yüzden nasıl olur bilmiyorum of of böyle olunca hiç umudum kalmadi

Benim randevu almam kolay küçük yer zaten en kısa zamanda gidicem yardımcı olan herkese teşekkür ederim

A evet devlette olabilir. Ben özelde gidiyorum senede bir iki. Ama gebelik için eminim 2,5 altı olmalı dedi doktorum.
Evet o kesin zaten 1,5 ve 2,5 arası olması lazım sağlıklı bir şekilde gebe kalınması için benim doktorumda öyle dedi

Bana oyle bisey demediler zaten pek ilgilenilmesi sadece dahiliyeye git dediler bide dalga geçer gibi bu şekilde hamile kalmayı dusunme dedi açıklama yapmadan basından atti ben nerden bilim

Kadın doğuma bebek istiyorum diyip gittim tahlilde cıktı ama kafam karıştı örnek verim değer 4.15 se benimki 4.30 gibi bişeydi doktor dahiliyeye git demişti başka doktorlara gösterdim engel olmaz yüksek değil dedi bende gitmedim ama bebek yok hala bilmiyorum çok doktora gittim bu yüzden eşim artık gitme diyo kafama çok taktigim için bide yaşadığım yer küçük sürekli de gitmek istemiyorum

tsh inizi ara ara olcturun , 2.5 alti tavsiye ediliyor gebelikte♥️

Sağlıklı gebelik için tsh hormonu çok önemli canım ihmal etme onu. Ve tedavisi kolay bi ilaçla toparlıyor.

Bilsem şimdiye kadar gitmez miydim doktora gittim o kadar onu da söylerdim sadece vajinal muayene yapiyo herşey normal diyo Bende bekliyorum her ay bu ay olcak bu ay olcak diye demekki engelim buymuş inşallah tedaviyle geçer de bekledigim bebiş gelir

Back