Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu şekilde kullandım 5.02 den 1.19 a düştü 4 hafta sonra . Devam et aynı ilaca 1.5 ay sonra geri gel dedi 1 ay geçti gebelik için kadın doğuma gttm hormonlarıma baktı tsh de baktı aynı anda bu sefer 7.92 çıktı ilaç kullanmama rağmen yüksekdi iyce

Benim bi rahatsızlığım var ondan başka kolay kolay ilaç kullanamıyorum o yüzden nasıl olur bilmiyorum of of böyle olunca hiç umudum kalmadi

Benim randevu almam kolay küçük yer zaten en kısa zamanda gidicem yardımcı olan herkese teşekkür ederim

A evet devlette olabilir. Ben özelde gidiyorum senede bir iki. Ama gebelik için eminim 2,5 altı olmalı dedi doktorum.
Evet o kesin zaten 1,5 ve 2,5 arası olması lazım sağlıklı bir şekilde gebe kalınması için benim doktorumda öyle dedi

Bana oyle bisey demediler zaten pek ilgilenilmesi sadece dahiliyeye git dediler bide dalga geçer gibi bu şekilde hamile kalmayı dusunme dedi açıklama yapmadan basından atti ben nerden bilim

tsh inizi ara ara olcturun , 2.5 alti tavsiye ediliyor gebelikte

Sağlıklı gebelik için tsh hormonu çok önemli canım ihmal etme onu. Ve tedavisi kolay bi ilaçla toparlıyor.

Bilsem şimdiye kadar gitmez miydim doktora gittim o kadar onu da söylerdim sadece vajinal muayene yapiyo herşey normal diyo Bende bekliyorum her ay bu ay olcak bu ay olcak diye demekki engelim buymuş inşallah tedaviyle geçer de bekledigim bebiş gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…