Ben bu şekilde kullandım 5.02 den 1.19 a düştü 4 hafta sonra . Devam et aynı ilaca 1.5 ay sonra geri gel dedi 1 ay geçti gebelik için kadın doğuma gttm hormonlarıma baktı tsh de baktı aynı anda bu sefer 7.92 çıktı ilaç kullanmama rağmen yüksekdi iyceCanim benim gebelik icin tsh 2.50 alti olmasi lazimmis cok iyi bi dr un verdigi bilgi hadi tiroit hastasi degilsin diyelim yine sinir 3 3.5 en fazla sen gebe kalabilirsin belki engel olmaz ama gebelikte 3 un ustune cikarsa zeka geriligine sebep olabilir , ben saglikciyim ayni zamanda , senin levotiroksin 50 mg kullanip 4 hafta sonrada kontrole gitmen lazim duzene girmis mi tsh baktirmalisin
Onu bilmiyorum, bende de hashimoto var mesela yıllardır kendim endokrinolojiye gidiyorum kontrole. İlk defa duydum bunu.Endokrinolojiye direk randevu alınmıyor malesef . İlk önce dahiliye tedaviye başlaması lazım uygun görürse seni sevk ediyor
MHRS vermiyor malesef randevu bende denedim daha iyi sonuç alayım diye ama olmadı . Özellerde belki vardır direkOnu bilmiyorum, bende de hashimoto var mesela yıllardır kendim endokrinolojiye gidiyorum kontrole. İlk defa duydum bunu.
Basından beri dusunuyo muydun bebekBende 8.aya girdim ewleneli işte
A evet devlette olabilir. Ben özelde gidiyorum senede bir iki. Ama gebelik için eminim 2,5 altı olmalı dedi doktorum.MHRS vermiyor malesef randevu bende denedim daha iyi sonuç alayım diye ama olmadı . Özellerde belki vardır direk
Evet o kesin zaten 1,5 ve 2,5 arası olması lazım sağlıklı bir şekilde gebe kalınması için benim doktorumda öyle dediA evet devlette olabilir. Ben özelde gidiyorum senede bir iki. Ama gebelik için eminim 2,5 altı olmalı dedi doktorum.
Kaç çıktı değerinBana oyle bisey demediler zaten pek ilgilenilmesi sadece dahiliyeye git dediler bide dalga geçer gibi bu şekilde hamile kalmayı dusunme dedi açıklama yapmadan basından atti ben nerden bilim
Kadın doğuma bebek istiyorum diyip gittim tahlilde cıktı ama kafam karıştı örnek verim değer 4.15 se benimki 4.30 gibi bişeydi doktor dahiliyeye git demişti başka doktorlara gösterdim engel olmaz yüksek değil dedi bende gitmedim ama bebek yok hala bilmiyorum çok doktora gittim bu yüzden eşim artık gitme diyo kafama çok taktigim için bide yaşadığım yer küçük sürekli de gitmek istemiyorum
Dahiliye gidin direk levitoron 50 mg verir size direk 3 hafta içinde inmişti benim değerimBaya oldu attım bilseydim atmazdim
Sonuçlarına enabızdan bakabilirsin canımAttım sonuçları çok oldu bilsem atmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?