Gebeliğe Hazırlık Tsh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 4,20 değerle hamile kaldım. Şuanda ilaç içtiğim halde değerim 5,78 çıkmış. Bu hafta kontrolüm var muhtemelen ilacı yükseltecekler. Tsd yüksekliği gebeliğe engel değil fakat her zaman kontrol altında tutulması gereken bir değer. Benim yükselince alt üst oluyorum. Bitkin oluyorum kalp çarpıntım oluyor mesela.

Halsizligim o yüzden mi acaba uzun zamandır var yorgun oluyorum sürekli uyumak istiyorum

Çok istiyorum bende ama değerim yüksek olduğu için olmuyo demekki

Diğer değerlerin resmini de koydum buraya onlarda sorun var mi bilmiyorum ama tsh yüksek dedi burdaki hanımlar doktor da dedi ama ben emin olamadım başka doktora gösterdim o engel olmaz çok değil demişti ama gidicem doktora kesin

4.20 değer gebeliğe engel değil. Ben bu değerle hamile kaldım.

O kadar istememe rağmen şimdiye kadar olmadı başka sorunum yok herşey normal hanımlar da 2.5 altında olması lazım diyince bende dedim demekki ondan olmuyo yada oluyo ama tutunamiyo

Bide bu deger 2 ay önceki 6 aralıkta yapılmıştı şimdi kaç bilmiyorum

Benimde tsh degerim yuksekti 5in üstündeydi ilacla düşürüldü şuan hamileyim hala ilac kullanıyorum kontrol altındayım hem gebeliğe hemde hamileyken bebeğe zararı oluyo tsh yüksekliği doktorum bana öyle anlattı.

Hayır ilaç kullanmıyorum kadın doğuma gittiğimde onlar dahiliyeye git dedi açıklama yapmadan sadece tsh yazan yerin altını çizdi bende bilmediğim için üstünde durmadım bide dalga gever gibi böyle çocuk yapmayı dusunme dedi önce bi açıklama yapar insan pazartesi gitmeyi düşünüyorum tahlil yaptırırım ona gore ya ilaç verir yada başka yere yonlendirir

Peki düşerse kesin hamile kalabilir miyim o mu engel bana

Prolaktin progestan tsh estradiol fsh beta hepsine bakmışlardı ama onların ne olduğunu bilmiyorum tsh dışında

Bende kadin doğuma gittiğimde bana bi kağıda yazıp dahiliye gitmemi söyledi bende direk gittim ilaca basladi de

Oyle derim sonuçlar internette var ekran görüntüsü aldım onları gösteririm olmazsa

Oyle derim sonuçlar internette var ekran görüntüsü aldım onları gösteririm olmazsa
Ihmal etme yani ilac verince düzenli kullan hemen etkisini görüyosun

Teşekkürler gidicem pazartesi kesinlikle emin oldum çünkü herşey normal ilişki fazlasıyla yani normal düzeyde yanlış anlaşılmasın yumurtlama mi olmuyo acaba yada fazla olmayınca tutmuyo mu adetim gecikiyo bi ton belirti oluyo ama sonra hüsrana uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…