Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istiyorum bende ama değerim yüksek olduğu için olmuyo demekkiCanım bende 4,20 değerle hamile kaldım. Şuanda ilaç içtiğim halde değerim 5,78 çıkmış. Bu hafta kontrolüm var muhtemelen ilacı yükseltecekler. Tsd yüksekliği gebeliğe engel değil fakat her zaman kontrol altında tutulması gereken bir değer. Benim yükselince alt üst oluyorum. Bitkin oluyorum kalp çarpıntım oluyor mesela.
Kaçki değerin?Çok istiyorum bende ama değerim yüksek olduğu için olmuyo demekki
4.20Kaçki değerin?
4.20 değer gebeliğe engel değil. Ben bu değerle hamile kaldım.Diğer değerlerin resmini de koydum buraya onlarda sorun var mi bilmiyorum ama tsh yüksek dedi burdaki hanımlar doktor da dedi ama ben emin olamadım başka doktora gösterdim o engel olmaz çok değil demişti ama gidicem doktora kesin
İlaç kullanmıyor musun?Bide bu deger 2 ay önceki 6 aralıkta yapılmıştı şimdi kaç bilmiyorum
Bende kadin doğuma gittiğimde bana bi kağıda yazıp dahiliye gitmemi söyledi bende direk gittim ilaca basladi deHayır ilaç kullanmıyorum kadın doğuma gittiğimde onlar dahiliyeye git dedi açıklama yapmadan sadece tsh yazan yerin altını çizdi bende bilmediğim için üstünde durmadım bide dalga gever gibi böyle çocuk yapmayı dusunme dedi önce bi açıklama yapar insan pazartesi gitmeyi düşünüyorum tahlil yaptırırım ona gore ya ilaç verir yada başka yere yonlendirir
Evet engelliyor, ben haşimato tiroidi hastasıyım. Doktorunuz İlacın dozunu ayarlayıp tsh değerinizi 2,5 altına düşürünce hamile kalmanız kolaylaşıyor.Tiroid gebeliği engelliyormuş
Aranızda tsh yüksek olan var mı?
Ihmal etme yani ilac verince düzenli kullan hemen etkisini görüyosunOyle derim sonuçlar internette var ekran görüntüsü aldım onları gösteririm olmazsa