TSH sonucum 0

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
1
412
73
25
Kızlar bu Sabah sağlık ocağına gittim tahlillerin vardı. TSH sonucum 0 çıktı beni dahiliyeye yönlendirdi. Biraz endişeliyim normalden çok çalışıyormuş TSH gebeligimdede çıkmıştı ama gebelikden kaynaklı olduğu için üstüne durmadılar doktorlar .iki yıldır gebelik düşünüyoruz acaba TSH düşük olduğu icinmi olmuyordu .başından böyle birşey geçen varni TSH düşüklüğü nelere yol açıyor. Netten araştırdım kansere kadar gidiyor . yardimci olun lütfen

canım tiroidlerinde rahatsızlık olmayan o kadar az insan var ki. endişe etme ama ihmalde etme dr git. tiroidlerin fazla çalışıyor demek bu. kilo alamama problemin vardır muhtemelen çarpıntı sinir. ben karadenizliyim karadenizde çok fazla tiroid rahatsızlığı var çernobil'in korkunç etkilerinden. kanser filan diye de kendini korkutma tiroidlerinde nodül olan insanların bile çok azı kanser oluyor ve tiroid kanserinin %97si iyi huylu çıkıyor ameliyatların çoğu boşa yapılıyor. benim annemin tiroidleri yavaş çalışıyordu hatta onu riskli görüp aldılar ama iyi huylu çıktı çok şükür. ilaçlarını düzenli kullan diyetisyenden yiyecekler konusunda bilgi al kontrol altına alırsın. gigi hadidin bile tiroid rahatsızlığı var dünyanın en iyi fiziğine sahip mankenlerinden iyi beslenme ve gerekli tedaviyle her şey çözülüyor günümüzde.

Benim biraz kilo sorunum var veremiyorum birde polikistik var veremiyorum sinir stres son zamanlarda çok yaşıyorum abla birde kalbim dediğin gibi çarpıntı sıkışma yapıyor ihmal edmicem yarın randevu aldım inşallah birşey çıkmaz yememde biraz sıkıntı var abur cubur kola ekrmek vs .yiyecekler ama azaltmaya başladım inşallah güzel sonuç alırım dediğin gibi herşeyin bir çözümu var bu arada anneninze çok geçmiş olsun güzel sifalar diliyorum

benim bildiğim tsh düşükse tiroid fazla çalışıyor demektir fazla çalışan tiroid kilo kaybına sebep olur ama tabi dr daha iyi bilir endişe etme. tiroidin normal sınırlara gelince kilon düzelir pcosla da gebe kalan bir sürü kadın var biri de benim. teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için

İnşallah abla dediğin gibi olur. Allah razı olsun

Kızlar sonucuma bakarmısınız?

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-28-21-19-17-055_com.google.android.apps.docs~2.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…