Babam alnındaki gül lekesini kapatmak için getirtmişti tv'den.kapatmadı.belki kırmızı rengi kapatmakta güçlük çekmiştir dedik ama denemek için bir de abimin kolundaki ufak bi dövmeye sürüp denedik onu da kapatmadı,hiç olmadı annemin kolundaki çok küçük ben için deneyelim dedik,kazık yediğimizi o anda hissetmiş olsa gereğiz ki sinirimizden güldük artık.babam sinirlendi kaldırın atın dedi.ben aldım artık fondoten niyetine kullanmak için.belki abartı gelicektir ama fondoten niyetine ben bile pek kullanamıyorum.okadar katı,yağlı,mat bişey ki.yüzüme çamur sürmüş gibi hissediyorum kendimi.yazınsa hiç süremiyorum,anca çok özel günlerde ve sadece kışın olmak şartıyla kullanıyorum.o da aldık madem bişeye yarasın diye..yoksa beş para etmez.yukarda bir arkadaşın söylediği gibi evet heryere bulaşıyor ve yine bir arkadaşın söylediği gibi 1 milyonluk fondoten bile coverden çok daha iyi kapatabilir.bukadar abartıyorum yani..ayrıca tv'den siparişini 130 a felan yapmıştık,şimdi bakıyorum netten aynı set 56 tl..ve ozaman almadan önce bilgii edinmek için çok başlık aramıştım netten ama ürünle ilgili yorumu olan kimseyi bulamamıştım.yani şuan bu başlığı açan şanslı sayılır.tabii yine de sizin tercihiniz..