Lekeler, Çiller True Cover !

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
30
bu true cover ı kullanan varmı ??
çok iyi bir leke sivilce izi kırışık doğum lekeleri hatta çilleri çok iyi kapattığı söyLeniyor.
ürünü çok iYi anlatıyorlar.ama ne kadar iyidir bilemiyorum.
kullananızın falan varsa burada paylaşalım:)hihoyyyt

bilmiorum.yani iyi gelir gibi görünüyor
fotoğraflardan falan google dan aratın çıkar bütün bilgiler.
iyi bi kapatıcı gibi görünüyor.maliyeti biraz çok:S

nette baktım bu ürün sadece kapatıcı herhalde geçirmek amaçlı değpil öylemi?

evet geçirmek amaçlı değil sadece kapatıcı.fondöten gibi
eğer gerçekten çok iyi bşr kapatıcıysa bu bile yeter bence

sonuçta cildin hava almasını engelliyor. fondoten gibi şeyler kullanmıyorum ben asla. varsın güneş lekeleri görünsün cildin sağlıksız olmasından iyidir bence.

içinde cildi nemlendiriciler var cildi korumak için rahatlatıcı bitkiler varmış
ve gözeneklerin tıkanmasını yağlı kalmasını falan engellemiyormuş
kimyasallar içermeyen sadece su bazlı bir ürünmüş.
ve cilde tüm gün nefes aldırıyormuş yani cildin hava almasını engellemiyor.

sonuçta cildin hava almasını engelliyor. fondoten gibi şeyler kullanmıyorum ben asla. varsın güneş lekeleri görünsün cildin sağlıksız olmasından iyidir bence.

cildi havalandırmak konusunda sana katılıyorum.ama güneş lekesi değil benim keşke öyle olsada kalsa bacaklarımd abatık lekeleri var.

diyorum ya okuduysan
cildin hava almasını falan engellemiyor cildi bazı a-e
vitaminleriyle besliyor bile kimyasallar içermiyor doğal bişi
ve istediğin zman çıkarabiliyorsun normal fondötenler gibi heryere bulaşmıyor denize bile giriyorsun ama kendi temizleme kreminden başka hiçbişiyle çıkmıyor.

diyorum ya okuduysan
cildin hava almasını falan engellemiyor cildi bazı a-e
vitaminleriyle besliyor bile kimyasallar içermiyor doğal bişi
ve istediğin zman çıkarabiliyorsun normal fondötenler gibi heryere bulaşmıyor denize bile giriyorsun ama kendi temizleme kreminden başka hiçbişiyle çıkmıyor.
true cover'ı kullandınız mı???
hiç sanmıyorum....
zira reklamdaki abartiyla alakası yok...!
heryere bulaşıyor bu bir
öyle bahsedildigi gibi her türlü lekeyi kapatmiyor bu iki
arkadaşın elindeki çok basit bir lekeyi bile tamamıyla kapatamadı
suyla da çıkıyor ayrıca :kahve:

kendi kreminden başka bişiyle çıkmıyor olayi sadece büyük bir uydurmaca....

true cover'ı kullandınız mı???
hiç sanmıyorum....
zira reklamdaki abartiyla alakası yok...!
heryere bulaşıyor bu bir
öyle bahsedildigi gibi her türlü lekeyi kapatmiyor bu iki
arkadaşın elindeki çok basit bir lekeyi bile tamamıyla kapatamadı
suyla da çıkıyor ayrıca :kahve:

kendi kreminden başka bişiyle çıkmıyor olayi sadece büyük bir uydurmaca....

hımm hava aldırması iyiymiş ama en iyisi kullananları dinlemek. demekki bu da fiyasko.
zaten bu kozmetik ürünlerin yüzde doksanı uydurmaca. denizaysim bundan da vazgeçelim en iyisi.(

bu damı işe yaramaz yaa :) :KK43:
kullananları dinlemek en mantıklısı ama seninde
dediğin gibi hepsi bi fiyasko olabilir
sonuçta kötü diyecek halleri yok ya
ama bu kremi araştırıcam bi çevremden falan

memnun oldukalarını söylüyorlar.
ama memnun kalmayanda var

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullandım. hiç memnun kalmadım. normal fondöten bile ondan daha iyi kapatıyor. iade ettim hala paramı alamadım. asla tavsiye etmem. paranıza yazık.

Babam alnındaki gül lekesini kapatmak için getirtmişti tv'den.kapatmadı.belki kırmızı rengi kapatmakta güçlük çekmiştir dedik ama denemek için bir de abimin kolundaki ufak bi dövmeye sürüp denedik onu da kapatmadı,hiç olmadı annemin kolundaki çok küçük ben için deneyelim dedik,kazık yediğimizi o anda hissetmiş olsa gereğiz ki sinirimizden güldük artık.babam sinirlendi kaldırın atın dedi.ben aldım artık fondoten niyetine kullanmak için.belki abartı gelicektir ama fondoten niyetine ben bile pek kullanamıyorum.okadar katı,yağlı,mat bişey ki.yüzüme çamur sürmüş gibi hissediyorum kendimi.yazınsa hiç süremiyorum,anca çok özel günlerde ve sadece kışın olmak şartıyla kullanıyorum.o da aldık madem bişeye yarasın diye..yoksa beş para etmez.yukarda bir arkadaşın söylediği gibi evet heryere bulaşıyor ve yine bir arkadaşın söylediği gibi 1 milyonluk fondoten bile coverden çok daha iyi kapatabilir.bukadar abartıyorum yani..ayrıca tv'den siparişini 130 a felan yapmıştık,şimdi bakıyorum netten aynı set 56 tl..ve ozaman almadan önce bilgii edinmek için çok başlık aramıştım netten ama ürünle ilgili yorumu olan kimseyi bulamamıştım.yani şuan bu başlığı açan şanslı sayılır.tabii yine de sizin tercihiniz..

kızlar konunuza noktayı koyuyorum:))))
true cover kadar adi bir fondoten daha görmedim 130 artı ulaşım bedelim elimde patlamış biri olarak almayın ve düşünmeyin.. çünkü bırakın önemli şeyleri kapatmayı en ufak çizgiyi bile kapatmıyor resmen su değdiği zaman sulu boya akarmış gibi akıyo tüm kıyafetlere bulaşıyor fiyasko hala kutusuyla içerde duruyor sevgili true cover'ım...

X