TRT 1 Ömür Dediğin

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.694
248
Arkadaslar bilmeyenlere mutlaka tavsiye ediyorum bakmalarina sayet mümkünlerse.
her sabah Türkiye saati 8.30 olmali, yaslilar cok güzel hayatlarini anlatiyorlar
Inanin bu programda verilen hayat dersi Üniversitede bile yok.
Tavsiye ederim....:)

Bende beğenerek izliyorum.Gerçekten onlardan alacağımız daha çok ders var.Saatini verdiğin iyi oldu.Genelde zapping yaparken görüyordum.

bende çok seviyorum o yaşa gelmiş insanların sarf ettikleri sözler dinlenilesi ve çok hoş. Her cümlelerinde hayatın ne kadar hızlı geçtiğini ve zamanın değerinie vurgu yapıyolar ..

Ay çok iyi oldu ya saatini söylediğin.Bir ara pazar günleriydi çok izliyordum.Gerçekten çok güzel bir proğram.Ama uzun zamandır rastlayamıyordum.Çok sağol..

Ben de çok beğenerek izlerim yıllardır,insanı alıp götüren türden bir program...

Cok mutlu oldum benim gibi begendiginiz icin, inanin öyle seyler ögreniyorki insan hayata dair, kitaplarda bile yazilmamistir.
Ama bu aralar yine yok oldu? Yoksa baska bir saatemi aldilar bilen varsa söylesin lütfen.

Canım googledan programın adıyla aratırsan trt üzerinden sayfasına ulaşabilirsin orda hangi kanallarda saat kaçta olduğu bilgisi var hatta geçmiş bölümleri de izleyebilirsin site üzerindena.s

gözlerim dolarak ve ağlayarak izliyorum
okadar tecrübelilerki su gibi anlatıyorlar hayatlarnı
yaşantılarını hep ögretici yaşlılarımızı seviyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…