- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Merhaba önceki konumda bahsetmiştim. Ben hızlı davrandım sanırım diye. Hala gereksiz yere kendimi sucluyorum. Arkadasina çok trip atıyordu sabah uyanıyordum bugün hangi tribi atacak diye düşünüyorum demiş. ( trip dediği de şu her şeyi trip olarak algılamis o ayrı konu . Neyse 2 gün üst üste görüştük en son görüşmemiz arkadaşlarımız vardı 4 kişiydik. Dedi ki o arkadaş varken vedalaşırken sarılamam Neyse bugün çok sarıldık zaten dedi. Ne alaka bilmiyorum. Bende bu lafına bozuldum Arabaya oturdum zaten midem de ağrıyordu moralim bozuktu Buda üstüne geldi. Sonra kapıyı açtı böyle mi ayrılcaz dedi sesimi çıkarmadım sonra kapıyı kapattı yüzü bozulmuştu. Arabaya binince giderken arkasını döndü baktı bende oralı olmadım ama sonra hiç bisey yokmuş gibi devam ettim arkadan şakasına durttum konuşurdum falan. Bunda bisey var mi... sonrasında herseu normal devam etti bi anda bitirdi dediğim gibi. Bide demiş ki 6 ay 1 sene olsa anlarım trip atsın ama daha yeni görüşüyoruz bu ne trip demiş. Ne var ki bunda.. bunun için ilişki bitirilir mi? Trip atmak için çok mu erken olmuş. Atmak için atmadım o an içimden geldi.Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.