- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.621
ben resim göremicemmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kuran okuyunca çok rahatlarım benim adım şeyma ismen de et emi:)
ben sürekli yeşilçay içiyorum ve kesinlikle bağımlılık yapıyor. içmediğim zaman gerçekten canım istiyor. benim hiç tatlı isteğim olmuyor ama ben de kısır, mercimek köftesi gibi şeylere hayır diyemiyorum...ayrıca menüm güzel de çok çikolota var be canım...Papatya bizle de arkadas ol seni gorelim
Sehraa menun guzel canim ben bitkilerin dogru kullanildiginda faydasina inaniyorum orn. Yesilcay benim vazgecilmezim oldu ama bu karisimlar guvenlide olsa gerek gormuyorum saglik yonundn acaba dedirtiyor gene de karisim olunca
Eet ben de kilo korumaya gecmek cok ama cok istiyorum ama suanki ruh halimde uzak gorunuyo
Menumu yazayim bakalim
11.30
2 dilim tambugday
Kk peynir
3 catal domates
3 catal recel
1 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yesilcay
Arada git gel 5 kare sutlu cikolata yedim
16.00
Nescafe
5 yulafli
18.30
3 ksik ispanak yemegi
1 catal pilav
1 dilim ekmek
Yarim saat sonra 1 tatli kasigi nutella
Yesilcay icicem ins. Hicbirsey yemem daha
Bu tatli krizleri olmasa ne guzel gitcem ama iste
çok teşekkür ederim. elibiseli fotom 1 hafta öncesine ait.beğenmene sevindim. çok kilolu değilim ama çok zayıf ta değilim 60 olsam fena olmaz değil mi???Papatyacim oncelikle cok zarif bi bayansin . Durusun cok hos gulmek sana cok yakisiyo gulunce guzelligin daha da ortaya ikiyor. Ve en onemlisi zayif bi bayansin Ben baliketli bekliyodum Zayif degilim dedigin icin ama zayifsin bence canim elbiseli fotonda gayet hos gozukuyosun. Spor giymek daha cok yakismis ama ayy gordugume sevindirik oldum
kabul ettim...Heyecandan deli oldum ama foto göremedim.Arkadaşlık istegi yolladım çabuk kabul etttttttttttt merak ediyorummmmmm
ben de sehra sanıyordum...Aaaa ben senin adını sehra zannediyordumAma şuan gördüm ama kalbimden geçeni Rabbim bilir
çok teşekkür ederim ebrucum. bilmem ki 63 gibi duruyor muyum ama o kör olmayasıca baskül hep 63 diyor bana...ben size dedim ince bel ve ben...bir araya gelemeyiz biz...Canım yaşasın gördüm seni:82:Çok hoş zarif bi bayansınHiçte 63 gibi göstermiyosun.Birazcık belin kalın ama fizigin gayet hoş hele elbiseli ve takım elbiseli fotoda belinde incecikGördügüme çok mutlu oldum.
şimdi bir dersim boş 40dk cık inceleyerek baktım papatyacım öncelikle çok güzel bi bayan olmandan daha ötesi ve bence en önemlisi sempatik birisin kanım kaynadı resmenyanlız sakın rengini açma saçlarının yarım foton varya gözlüklü orda yaşından fazla gösterdiğini düşündüm ama yeni halin koyu renk saç ideal ve kesinlikle sen sıkılaşmışsın geçen uyazdan beri diyim sana..abantta olan resmin varya orda saldım çayırasın bunların hepsinde aynı kiloda olduğunu söyleme inanmam.bu arada çoğunluk siyah giyidiklerin var geçen haftadan gözümden kaçmadı diyim kopyaları yakaldığım gibi hileleri de yakalarım benim adım külyutmazzzbu arada cildin makyajsız bile güzel ve berrak vapurda çekinmiş olduğun özel bişey yapıyomusunnn.hasılı papatya seviyor sevmiyor yaparsak yapraklarından seviyorrr çıkarrr eşin şanslı diyimmm kıymetini bilsin benim arkadaşımınnn