Trend topik :))

Yede oyle gel ulennn :KK56:
Sinava az kaldi bak cok calis :KK20:
ygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagım:KK43:
Bende batıda oturuyorum o zaman :KK1: 19'um. Turizm rehberliği okuyorum.
ay çok güldüm:KK52:batıda oturuyorum lafına:KK52:oh ne güzel ünilisin tabi:KK43:
Aaa..ben seniii bildimm..
Sen o sunn.tamam tamam:KK60::KK60::KK53:
Bil bakalım, ben kimim:KK53::KK60:

On parmakta on marifet
Afiyet olsun perim:KK23:
sen sen sen:KK53:tanıdım:KK53:sen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısın:KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK14: Haklısın şimdi de diyo seni üzmek istemem istediğin sabah akşam mesajlaşmak ama gözlrm dayanmıyo :KK47:
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz :KK4:
ygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagım:KK43:

ay çok güldüm:KK52:batıda oturuyorum lafına:KK52:oh ne güzel ünilisin tabi:KK43:

sen sen sen:KK53:tanıdım:KK53:sen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısın:KK52::KK52::KK52::KK52:

Hadi bakalim guveniyorummm ben sana :KK19: hangi sehirleri yazacaksin?

Sagol canim :nazar:
Ssttt face varmi sende :KK23: biz kizlarla eklesiyorusss :KK23:
Hic bi sosyal agda hesabım yok Perim:KK50:malesef

Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kız:KK30:
Bide babanın gorumcesi mi:KK1::KK1: o nasıl bi akrabalık ilişkisi:KK1:
Yok ben ne iyi komşuydun fahriye ablanın kiziyim:KK60:

Son düzenleme:
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz :KK4:

Hadi bakalim guveniyorummm ben sana :KK19: hangi sehirleri yazacaksin?
aydın,izmir,d.bakır,elazığ,ankara:KK51:tavsiye ettiğin yerler varsa bekliyorum:KK53:

Evet bekletmeyi marifet sayıyo :KK20: anlamıyo öküz :KK53:

2 yıllık olabilir ama önü açık meslek:KK51:yok canım ya ülkemizde doğu batı kavramı varya,genelde öyle bir bakış açısı var o yüzden öyle yazdım:KK24:

Yok ben ırkçı değilim :KK16:

Hic bi sosyal agda hesabım yok Perim:KK50:malesef

Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kız:KK30:
Bide babanın gorumcesi mi:KK1::KK1: o nasıl bi akrabalık ilişkisi:KK1:
Yok ben ne iyi komşutdun fahriye ablanın kiziyim:KK60:
şaka olsun diye öyle çarpık ilişkiler yazdım abla:KK52::KK52:
haa sen osun tamam tamam:KK14::KK52:tanıdım seni:KK52:geçen gün dolma yapmıştın kokuyodu bina:KK52:

Her milletin iyisi kötüsü vardır. Türk'ün de kürtünde. Bu Kimliğinde ne yazdığıyla değil kişiyle alakalı birşey. Burda siyasi bir amaç gütmüyorum. Parti de tutmuyorum düşüncemi belirtiyorum. Bir iki kendini bilmez yüzünden bütün milleti harcamak doğru değil. Ben kimseyi dışlamam. Doğru da bulmam. Korkmadan tercih yap. Takılma :KK31:

Her milletin iyisi kötüsü vardır. Türk'ün de kürtünde. Bu Kimliğinde ne yazdığıyla değil kişiyle alakalı birşey. Burda siyasi bir amaç gütmüyorum. Parti de tutmuyorum düşüncemi belirtiyorum. Bir iki kendini bilmez yüzünden bütün milleti harcamak doğru değil. Ben kimseyi dışlamam. Doğru da bulmam. Korkmadan tercih yap. Takılma :KK31:
herşeyin hayırlısı artık :KK43:

X