- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Hemde ne yalan
Valla parmaklarini yormaya degmez
Haklısın şimdi de diyo seni üzmek istemem istediğin sabah akşam mesajlaşmak ama gözlrm dayanmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne yalan
Valla parmaklarini yormaya degmez
Aaa..ben seniii bildimm..
Sen o sunn.tamam tamam
Bil bakalım, ben kimim
On parmakta on marifet
Afiyet olsun perim
ygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagımYede oyle gel ulennn
Sinava az kaldi bak cok calis
ay çok güldümbatıda oturuyorum lafınaoh ne güzel ünilisin tabiBende batıda oturuyorum o zaman 19'um. Turizm rehberliği okuyorum.
sen sen sentanıdımsen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısınAaa..ben seniii bildimm..
Sen o sunn.tamam tamam
Bil bakalım, ben kimim
On parmakta on marifet
Afiyet olsun perim
ay çok güldümbatıda oturuyorum lafınaoh ne güzel ünilisin tabi
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuzHaklısın şimdi de diyo seni üzmek istemem istediğin sabah akşam mesajlaşmak ama gözlrm dayanmıyo
ygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagım
sen sen sentanıdımsen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısın
2 yıllık olabilir ama önü açık meslekyok canım ya ülkemizde doğu batı kavramı varya,genelde öyle bir bakış açısı var o yüzden öyle yazdımnapim sen doğuda diyince Evet ama 2 yıllık
Hic bi sosyal agda hesabım yok PerimmalesefSagol canim
Ssttt face varmi sende biz kizlarla eklesiyorusss
Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kızygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagım
sen sen sentanıdımsen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısın
aydın,izmir,d.bakır,elazığ,ankaratavsiye ettiğin yerler varsa bekliyorumNiyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz
Hadi bakalim guveniyorummm ben sana hangi sehirleri yazacaksin?
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz
2 yıllık olabilir ama önü açık meslekyok canım ya ülkemizde doğu batı kavramı varya,genelde öyle bir bakış açısı var o yüzden öyle yazdım
şaka olsun diye öyle çarpık ilişkiler yazdım ablaHic bi sosyal agda hesabım yok Perimmalesef
Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kız
Bide babanın gorumcesi mi o nasıl bi akrabalık ilişkisi
Yok ben ne iyi komşutdun fahriye ablanın kiziyim
çok sevindimvalla sırf bu mesele yüzünden üniversite tercihlerimden korkuyorumdışlanırım diyeeeeEvet bekletmeyi marifet sayıyo anlamıyo öküz
Yok ben ırkçı değilim
çok sevindimvalla sırf bu mesele yüzünden üniversite tercihlerimden korkuyorumdışlanırım diyeeee
umarım üniversitede karşıma modern insanlar çıkarModernim ben
Elazığ , malatya,.antep,Adana, Mersin olabilir.aydın,izmir,d.bakır,elazığ,ankaratavsiye ettiğin yerler varsa bekliyorum
babam malatya adana mersin istemiyorantep olabilir ama,yok uzaklaşmasına uzaklaşırımda annemden kopamam ki,birde dışlanmaktan korkuyorum biraz:26:Elazığ , malatya,.antep,Adana, Mersin olabilir.
Cok uzaklasmak istemezsen
herşeyin hayırlısı artıkHer milletin iyisi kötüsü vardır. Türk'ün de kürtünde. Bu Kimliğinde ne yazdığıyla değil kişiyle alakalı birşey. Burda siyasi bir amaç gütmüyorum. Parti de tutmuyorum düşüncemi belirtiyorum. Bir iki kendini bilmez yüzünden bütün milleti harcamak doğru değil. Ben kimseyi dışlamam. Doğru da bulmam. Korkmadan tercih yap. Takılma
şaka olsun diye öyle çarpık ilişkiler yazdım abla
haa sen osun tamam tamamtanıdım senigeçen gün dolma yapmıştın kokuyodu bina
gülümmmözlettinHuuuu huuuu kizlarrrrr
Selam ve bay bayyy diyecegimmm
Iyi Pazarlarrrr