• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

hoşbuldum kızlarrrrr opuyorum hepıcınızzz benmde yogundu baya sey kacrmsm hehe neyse gelınden havadıslerı alırım ben ama oda vhatsupına bakmii:):)

tamam canım sureyım dıpleremı surdun sadece komple sacınamı ztn ben cok fazla yag bakımı yaparım sacımaaaa :(:(

kızzz nıckmı degstrrdın begendım yaksmss hehe :):)

Evet degistim :27: sagol balim :27:

hoşbuldum kızlarrrrr opuyorum hepıcınızzz benmde yogundu baya sey kacrmsm hehe neyse gelınden havadıslerı alırım ben ama oda vhatsupına bakmii:):)

tamam canım sureyım dıpleremı surdun sadece komple sacınamı ztn ben cok fazla yag bakımı yaparım sacımaaaa :(:(

dıplere sadece canım,uclarada zeytın yagı surerım kırıklar ıcın beklerken.
bu arada sen sacına bı orgu yaptrmıstın cok ıyı olmustuuuuuuuuuuuu,kıskandım faceını patlatıcaktım:1::1::1::1:

dıplere sadece canım,uclarada zeytın yagı surerım kırıklar ıcın beklerken.
bu arada sen sacına bı orgu yaptrmıstın cok ıyı olmustuuuuuuuuuuuu,kıskandım faceını patlatıcaktım:1::1::1::1:

haha guzl olmusmuuu kızzz bana kalsa bole abuk sabuks eler sevyrmmm ben tarf etım kız yaptı :):) patlataydın bacım hee bu haftasonuda kardesım nısanlanıyor onada bısıler yaptırmam lazım bonusmu yaptırsammm ne etsem kızzz fıkır alimmm buaradaaa parfum lazım bizeee:):):ssz::ssz:

haha guzl olmusmuuu kızzz bana kalsa bole abuk sabuks eler sevyrmmm ben tarf etım kız yaptı :):) patlataydın bacım hee bu haftasonuda kardesım nısanlanıyor onada bısıler yaptırmam lazım bonusmu yaptırsammm ne etsem kızzz fıkır alimmm buaradaaa parfum lazım bizeee:):):ssz::ssz:

Bayan parfümümü lazım
erkek mi
hani bohçaya koymak için mii :26:

Eneee:30: istiyon mu peki :17:

Gunes kiz gunes benim gorumcem :1:

hayır canım ertesi gün hapı kullanmıştım acaba ondan mı geciktiki?

kızzz nıckmı degstrrdın begendım yaksmss hehe :):)

bende öpüyorum canım seni muckkkk

evett bukle bukle bonus yap,kırmızıda ruj sür:12::12:
verelim ablaa gönderelim ne istyosunn :1:

evett bukle bukle bonus yap,kırmızıda ruj sür:12::12:
verelim ablaa gönderelim ne istyosunn :1:

tamamm dur kararr vereym yazcm sana feceden yazrm bacum;)
elbısemde kırmızı olck sanrm ole buyuk nısan deıl amaa yınede guzl olmak lazmm koskocaaaa GÖRUMCEEEEE NİHAHAHAHA

Ozaman "Armoni she" tavsiye ederim..
Ben bunu kullanıyorumm..
Çok kalıcı ve güzelll :12:

evet onuda kullandm begendım lady mıllıon ıstyrm yıne

Ahhh bunlar varya benim bohcamada bisey koymadi cok fena bunlar :63:

:60: :60: :60:

hahaha sus kız gelınn :):) :27::27: yeter neyınıze yetmiiiii alınanlar ah gelın mılletı ahhh

Son düzenleme:
hayır canım ertesi gün hapı kullanmıştım acaba ondan mı geciktiki?

bende öpüyorum canım seni muckkkk

He olabilir canim cunku benim bildigim adet zamanina gore degil onu ictikten sonraki zaman gore regl oluyorsn :30:

$puahahahahah.jpg :60::60::60::60::60:

elbısemde kırmızı olck sanrm ole buyuk nısan deıl amaa yınede guzl olmak lazmm koskocaaaa GÖRUMCEEEEE NİHAHAHAHA

hahaha sus kız gelınn :):) :27::27: yeter neyınıze yetmiiiii alınanlar ah gelın mılletı ahhh

Ben vazgeçemiyorum ya Armoni she den :12:
çokk beğeniyommm kiiii :12:
senin dediğini hecc kullanmadımmm :26:

:63: bohca istiyorm

ne çok konuşmussunuzz hemen yuhh maşallahhh barnaklarınızaa :27:
bende boş kaldıkca bi buraya bide aöflere çalışıyorummm :33:

Ben kaciyom islerim var daha kahvalti sofrasi duruyi :30:
Benimki teli yediricek bana :30:

Back