Trend topik :))

hoşbuldum kızlarrrrr opuyorum hepıcınızzz benmde yogundu baya sey kacrmsm hehe neyse gelınden havadıslerı alırım ben ama oda vhatsupına bakmii:):)

tamam canım sureyım dıpleremı surdun sadece komple sacınamı ztn ben cok fazla yag bakımı yaparım sacımaaaa :KK43::KK43:

kızzz nıckmı degstrrdın begendım yaksmss hehe :):)

Evet degistim :KK53: sagol balim :KK53:

hoşbuldum kızlarrrrr opuyorum hepıcınızzz benmde yogundu baya sey kacrmsm hehe neyse gelınden havadıslerı alırım ben ama oda vhatsupına bakmii:):)

tamam canım sureyım dıpleremı surdun sadece komple sacınamı ztn ben cok fazla yag bakımı yaparım sacımaaaa :KK43::KK43:

dıplere sadece canım,uclarada zeytın yagı surerım kırıklar ıcın beklerken.
bu arada sen sacına bı orgu yaptrmıstın cok ıyı olmustuuuuuuuuuuuu,kıskandım faceını patlatıcaktım:KK1::KK1::KK1::KK1:

dıplere sadece canım,uclarada zeytın yagı surerım kırıklar ıcın beklerken.
bu arada sen sacına bı orgu yaptrmıstın cok ıyı olmustuuuuuuuuuuuu,kıskandım faceını patlatıcaktım:KK1::KK1::KK1::KK1:

haha guzl olmusmuuu kızzz bana kalsa bole abuk sabuks eler sevyrmmm ben tarf etım kız yaptı :):) patlataydın bacım hee bu haftasonuda kardesım nısanlanıyor onada bısıler yaptırmam lazım bonusmu yaptırsammm ne etsem kızzz fıkır alimmm buaradaaa parfum lazım bizeee:):):KK14::KK14:

haha guzl olmusmuuu kızzz bana kalsa bole abuk sabuks eler sevyrmmm ben tarf etım kız yaptı :):) patlataydın bacım hee bu haftasonuda kardesım nısanlanıyor onada bısıler yaptırmam lazım bonusmu yaptırsammm ne etsem kızzz fıkır alimmm buaradaaa parfum lazım bizeee:):):KK14::KK14:

Bayan parfümümü lazım
erkek mi
hani bohçaya koymak için mii :26:

Eneee:KK30: istiyon mu peki :KK17:

Gunes kiz gunes benim gorumcem :KK1:

hayır canım ertesi gün hapı kullanmıştım acaba ondan mı geciktiki?

kızzz nıckmı degstrrdın begendım yaksmss hehe :):)

bende öpüyorum canım seni muckkkk

evett bukle bukle bonus yap,kırmızıda ruj sür:KK12::KK12:
verelim ablaa gönderelim ne istyosunn :KK1:

evett bukle bukle bonus yap,kırmızıda ruj sür:KK12::KK12:
verelim ablaa gönderelim ne istyosunn :KK1:

tamamm dur kararr vereym yazcm sana feceden yazrm bacum:KK66:
elbısemde kırmızı olck sanrm ole buyuk nısan deıl amaa yınede guzl olmak lazmm koskocaaaa GÖRUMCEEEEE NİHAHAHAHA

Ozaman "Armoni she" tavsiye ederim..
Ben bunu kullanıyorumm..
Çok kalıcı ve güzelll :KK12:

evet onuda kullandm begendım lady mıllıon ıstyrm yıne

Ahhh bunlar varya benim bohcamada bisey koymadi cok fena bunlar :63:

:KK60: :KK60: :KK60:

hahaha sus kız gelınn :):) :KK53::KK53: yeter neyınıze yetmiiiii alınanlar ah gelın mılletı ahhh

Son düzenleme:
$puahahahahah.jpg :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

elbısemde kırmızı olck sanrm ole buyuk nısan deıl amaa yınede guzl olmak lazmm koskocaaaa GÖRUMCEEEEE NİHAHAHAHA

hahaha sus kız gelınn :):) :KK53::KK53: yeter neyınıze yetmiiiii alınanlar ah gelın mılletı ahhh

Ben vazgeçemiyorum ya Armoni she den :KK12:
çokk beğeniyommm kiiii :KK12:
senin dediğini hecc kullanmadımmm :26:

:63: bohca istiyorm

ne çok konuşmussunuzz hemen yuhh maşallahhh barnaklarınızaa :KK53:
bende boş kaldıkca bi buraya bide aöflere çalışıyorummm :KK33:

Ben kaciyom islerim var daha kahvalti sofrasi duruyi :KK30:
Benimki teli yediricek bana :KK30:

X