Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıde benım yanımdakı eleman yineeeeeeeeeeee sabah geldiği gibi ' sen ne kadar güzel olmuşssun bgün gözlerimi alamadım dur bakıyım sana düz dur bakym şöyle ' faln dedi. sagol dedim bende sadece. her sabah ayrı bı ıltıfat snır olmaya basladm
Sulanıyo sana kanka resmen, bence tersle...
İş yerinde bu kadar iltifatlı konuşma tarzlar bana göre değil de..
geçen günde dyokı 'makyajın ne kadar güzel olmuş yaa' ilerleyen zamanlarda keske sözlenmeden önce tanısaydım senı dıcek korkuyorum yanii:44:
kiiiiiiiiiiii cok erken sözllenmişsin dedi zaten de neyse:44:
Bencede tersle meliscigim, sonucta sözlüsün sen, sen alttan aldikca abarticaktir, sonra basina bela olmasin vallah...
Çok bunaldım ben yaa napıyosun çılgın muzz
Damloo nerdesinn cnm sen, nasıl geçti sınavların anlat helee
selam millettttttt
Selam Kizlarrrrr
Su yeni sistemden nefret ettim yaaaa, hem mesaj kutum doluyor hemde zirt pirt E-mail geliyor özel mesajiniz var diyeeee
Bu ne yaaaa alinti yapasi gelmiyor insanin ....
Meliscigim isterse baban olsun patron, sen laf söylemezsen seninde hosuna gidiyor diye abarttikca abartir, benden söylemesi...
Slmm
Sınav iyidi gamze coğrafya hariç ama
Bu geçen hafta hiç girmedm topiğe hastayımm sinüzit bu sefer:2::2::2:
evt dilo haklısın ben sınırımı koruyorum ama dön dolas 7*24 bı ortamdayız.yerı gelıyo sadece ikimiz kalıyoruz ofiste.sarkılar açıyo ,en sevdgn sarkı ne dyo.' farketmıyo kulaga hos gelenı dınlerım ' dyp kestrp atyrm
yüzde vermıyorum ama mecbur bişy oluyo komık gelıyo guluyosun surtlı gezemıyrmki..bıde patronlarla arası felaket iyi:26:
Slmm
Slmm
Sağol cnm bnm :2:Gecmis olsun damlacigim...
Iyi notlar alirsin insallah sinavlardan :116:
Sağol gamza işte ne kadar dikkat etsekde yakalıyor hastalık :2:Hmm geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..
Napıcan coğrafyayı pekii
damlooşş gecmıs olsun yavrucum,bu aralar su grp herkeste var yaacok lanet bişeymıs
Sende sürekli sözlünden bahset, söyle iyi böyle tatli diye
Aha gene doldu mesaj kutusuuu
zaten oda nedense her iltifattan sonra sözlümden bahsedyo,'erkegin ne dyo bu duruma,şöyle yaptınızmı hiç,şuralara gittinizmi'
kız allah rahmet eylesin de bana gecen ne sordu biliyomsn diloşş 'babam vefat etti ya melis,evlendiğimde annemide yanıma alsam nasıl olur sence,bırakamam ben annemi ' dedi.bende valla bilemıyorum o evlenecegın eşinin verebileceği bi karar.sen öyle düşündüğünü basından söylyceksın dedım bende.sence diye soryo.bilemıyorum o anki duruma baglı dedım bende.sankı beraber evlenıcez.aklımımı almaya calısıyo ,kafaya taktımı yada bu kadar ıltıfattan dolayı benmı kıllanmaya basladım gereksız yere.:26:
bndeeeeeeeeeee sınır oldum yaaaaaaaaaa
E kizimmm sende direk deseydin, evlenecegin kadin bilir bunu ama ben olsam asla kabul etmem, herkes kendi evinde kalsin... Böylece aklinda senle alakali hayalleri varsada biraz sogur, ne bileyim, cok rahatsiz edici bence :26:
aynen öylee:26:
nyse benım öküzde gelmıyokı hıc ,arada bı ugrar ınsan ya,
cocuk bıle dedı senınkı hıc almayada gelmıyo dedı.bıraz ılgı alaka olsa almaya gelse cocuk cekılıcek geri ..sadece parmakta yuzk var cocuk yok piyasada
Hmm diğer dersleri werde bi tane kalsın yeter ki onu da verirsinnSağol cnm bnm :2:
Amin ya umarım hepsini geçerimde seneye biter inşAllah :18:
Sağol gamza işte ne kadar dikkat etsekde yakalıyor hastalık :2:
ya eğer geçersem tmm ama geçemezsem tekrar çalışacam coğrafyaya
Sağol tatlımm sınavdan sonra hasta oldum ya :2: bulaştı banada :2::2::2:
zaten oda nedense her iltifattan sonra sözlümden bahsedyo,'erkegin ne dyo bu duruma,şöyle yaptınızmı hiç,şuralara gittinizmi'
kız allah rahmet eylesin de bana gecen ne sordu biliyomsn diloşş 'babam vefat etti ya melis,evlendiğimde annemide yanıma alsam nasıl olur sence,bırakamam ben annemi ' dedi.bende valla bilemıyorum o evlenecegın eşinin verebileceği bi karar.sen öyle düşündüğünü basından söylyceksın dedım bende.sence diye soryo.bilemıyorum o anki duruma baglı dedım bende.sankı beraber evlenıcez.aklımımı almaya calısıyo ,kafaya taktımı yada bu kadar ıltıfattan dolayı benmı kıllanmaya basladım gereksız yere.:26:
bndeeeeeeeeeee sınır oldum yaaaaaaaaaa
Hakkaten he meloo dün bi dünya resim gönderen adam bunu nasıl yapmazz aklım almıyor..aynen öylee:26:
nyse benım öküzde gelmıyokı hıc ,arada bı ugrar ınsan ya,
cocuk bıle dedı senınkı hıc almayada gelmıyo dedı.bıraz ılgı alaka olsa almaya gelse cocuk cekılıcek geri ..sadece parmakta yuzk var cocuk yok piyasada