Trend topik :))

Waaaooowwwww olmadı pazar sen gelirsin bi tek kanka merwa çok meşgull bakasanaaa:KK23:
Ama bakalım benimkinin daha çalışıp çalışmayacağı belli değil daha veeeeeeee bugün daha çarşamba lanet gitsinn :KK14:

bakalım biz uygunmuyuz pazar gunu :KK23:
sen neden sadece kendın ıcın plan yapıyonkine:KK53::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

evett sabah geldıgnızde bı ugrayıverın ya,bi gunaydın bısey yazın.kımse yok dye kımse bısey yazmayınca tabı kımse olmaz :KK1:
cok değişk bi cumle kurdum ama anladın sen:KK53:
naapyon diloşşş,coluk cocuk nasıl?

evett sabah geldıgnızde bı ugrayıverın ya,bi gunaydın bısey yazın.kımse yok dye kımse bısey yazmayınca tabı kımse olmaz :KK1:

Melooo fıkra anlatsana, ama bel altı olmasınn :KK53::KK53:

Ben bikac yazdimda, kendin cal kendin oynar gibim oldu :KK1:
Kendimi BDV ye verdim habire yorum yaziyom :KK19:
Kafam cok dolu bosaltip duruyom orda :KK9:

Son düzenleme:
sene olmuş 2014 hala hayrat diye çeşme yaptırmak da nedir?
yaptır bi sınırsız wireless internet hayratı, al halkın duasını.:KK60::KK60::KK60:

Dün gece arkadaşın telefonunu aldım. Çaktırmadan sevgilisinin adını avea diye değiştirdim gelen mesajları okumadan siliyor.:KK60::KK60::KK60:

bitanesi peçete soktum bozulmusmudur dıye yazmış,baska bi bekaret konusunun altına bi yorum yapan yazmıs:KK1:
arkadas peçeteyi nıye sokarsınki anlamadım:26:

He ya amaç ne dimii sokuyon da ne oluyo böyle bi fantazi duymadımm ben kimsedennn :KK9:

Bazen evi de arabayı da satayım gideyim buralardan diyorum, sonra vazgeçiyorum.....
Evin mi var araban mı var neyi satıyon....
:26:

X