Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet pazar akşamı hissetmemmi duyar duymaz siteden ilk fırlayan bendim çorapsız ayakkabısız pijamalarla
kardeşlerime deprem oluyo kaçın bile demeden fırladım sonradan gülüyoruz ama çok yanlıştı biliyorum kendimi düşündüm sadece
korkusu yetti can mal da zarrar yokta Allah yaşatmasın bida yani sokaklarda sabah ettik eksi derecelerde bide
huuuuuuuuhuuuuuuuuuuu cicişlerrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun cnm ya depremde ne yapacağını şaşırıyor insan,
Allahtan bişi olmamışş.
Soğukta dışarda sabahlamakta ayrı bi eziyettt
sağol canım sorma çok fenaydı anneme babama diyorum ölüm heryerde bekleyip soguktan ölmektense girelim yatalım dedim ama girmediler sonra dedemlerde kaldık evleri müstakil diye öyle geçti gitti işte dünde istanbulda olmuş galiba :26:
bu ara dolanıyoda Allah beterinden korusun valla
Kızımm nerdesin yaa
dedım ya patron iş yıgdı dye napimm ama:26:
bıtttı gıbı zaten
eeee napyonuzzz
diloşşşşşşşşşşşşşş ben gece yatarken ekmek arası nutella yedimmm
Ewet tekirdağda oldu deprem, ama ben hissetmedim
istanbulda hisseden olmuştur ama :26:
ewet allah beterinden korusunn cnmmm :18:
Napakkk ölekk mii afiyet olsun
mama yiyip gelelimmm
ben geldim afiyet olsun herkese
Banuuu Alkan'ım ben tabii hıhııhııhıhıbana bak mını etek gıydın dye havalanma tamammıı banuuuuuuuuuuuu
Kum dedinyaa keşkee yaz helse sıcacık kumlara bassak ayaklarımız yansaakumperisi hosgeldınn
kumlar nasıl bugun
Hayırdırr kankaa, yorumları okutunca kafayı sıyırdın dimi
Ben her gecee sarhoşummm derdimdenn böyleeeeeama çakmak çakmak gözlerı tam 12den vurdu kalbımı
olan oldu bu gönul ferman dınlemıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldim kiiiiimama yiyip gelelimmm
Mutlummmm Afiyet olsunn, yedin mi sucuklu kuru fasülyenüüüüben geldim afiyet olsun herkese
selam pantera
hosgeldın aramıza
benım ısım vardı pek yazamadım,tanısamadıkta senınle