Z
zelemele
Ziyaretçi
15 seneedır yıldızımız barısmıyor zaten :)Aranız bozulduğu için we annenle yıldızınız bir türlü barışmadığı için her söylediği ve her yaptığı dawranışı batar gözüne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 seneedır yıldızımız barısmıyor zaten :)Aranız bozulduğu için we annenle yıldızınız bir türlü barışmadığı için her söylediği ve her yaptığı dawranışı batar gözüne canım
15 seneedır yıldızımız barısmıyor zaten :)
En azından 15 sene önce iyiymişşşş
Benimdee canımıı sıktıı aptall eski eşimmm mallll
ne oldu gamza:26:
Paşayı aldı bugün sabah, biz doktora götürdük çocuğu geçen gün başka bi tedavi uyguluyoruz şimdi öksürüğünü geçirmek için..
Annemde bu sabah verirken kapıdan benim oğlanı anlatmış, bu ilacı vericeksiniz ve bu burun spreyini sıkın demiş..
Sen kalk çocuğu devlet hastanesine götür..
Sonrada beni arıyo doktor antibiyotik, öksürük şurubu yazdı alayım mı bunları diye..
Bende kızdımm telefonda, yahu biz bu çocuğu doktora götürdüğümüzü sana söyledik mi söyledikk..
Daha kalkmış çocuğu neden hastanelere sürüklüyosun dedim..
Boşuna vakit kaybı, geçirsene çocuğunla güzel vakit dedim.
Biz senin eline ilaçlarını vermişiz dimi içir diye, daha ne gerisine karışıyosun..
Biz okadar öksürük şurupları kullandık geçirmedi, şimdi doktoru farklı bi tedavi uyguluyo farklı bi ilaçla onu deniyoruz, daha neyini kurcalıyosun kii sen???
Yaa çocuğumu devlet hastanelerinde sürükledi boşuna yaa
Bi bok yapmaya çalışıyo ama dengesiz dengezi düşüncesiz hareketler, bıktım artıkk kurtulamadımm
onun kafa gidikk gamza
oda cocugu için bişeyler yapmaya calısyo yada sana yaranmaya calısyo 'bak ben ilgilenıyorm' demeye getiriyo işi
Çocuğu için bir şeyler yapmaya çalışabilir, doktora götürmesek tamam dicem..
Oğlumu arayınca zırt pırt beni aramasından gına geldi..
Telefon numaramı değiştiricem önümüzdeki aya..
Annemi arasın sorsun bundan sonra, annemde bana iletir zaten hemen o arayınca bişi sorunca..
Bıktım yemin ediyorum bıktım kurtulamadımm..
Bu dünyaya fazla o fazlaaa...
böyle konuşma buna sen karar veremessinn..
babası çocugunun yapıcak bısey yok gamza..kurtulduguna şükret
Kızım haketmiyoo ben napim engel olamıyom kendime ama böyle düşünüyom, sence kurtuldum mu bunu zamanla görücez bakalımm aptal insannn ne olcak !!!
Ayyy içim şiştii melooo
bende eve gidip uyumak istyorum
Bendee ............. yanında olmak istiyorummm
kumperısıııııııııı
Puahahahaha ewet anlamadılarrrrr
Nirdesinn len aylamadın mı daha
ayildim la.kaynanam.bende kahvalti falan anca iste