sıgara ıcmemek ıcın zor tutuyorum kendımı
çok şukur yaaa amann hep mutlu olsun o inşşallah
hoşgeldın macesdeeee
borcları sayıyorum yavrimNe diyin len ben anlamadım bişi :26:
çekkkk yarasınnnnnnne anlıyonuz oğlum şu sigaradan iyiki kullanmıyom benn
bırakmaya falanmı çalışıyonkiii
Bence şimdi sen bunu da duyduktan sonra rahat olamazsın ki zaten, sanki her yaptığın şeyi eleştirecek gibi gelir..selam kızanlar
bişy yapmadım bişeyler yapmaya çalısyorum ama artık cokta kasmıyorum çünkü nasılsa bi kere düşmüşüz gözden.öyle anladım.
ama şöylede bişey var gamza yaa,netcad programını kullanabilmesı için banada ihtiyacı var bu adamın.bilemiyorum.ben bi iiş buldugm gbi ckıcam
5.5 gün kaldı
bidünya işim var dahaa yaa
borcları sayıyorum yavrim
bnde pek kullanmam , ama canım sıkkın oldgunda cok ıcesım gelıyor
yoo ıcmıyorum normalde en son kac gun once bı paket aldım uzun bı aradan sonra o dun bıttı bgn de cnm cektı
Bence şimdi sen bunu da duyduktan sonra rahat olamazsın ki zaten, sanki her yaptığın şeyi eleştirecek gibi gelir..
Kızz acaba o yeni eleman senin ayağını kaydırmak için yapıyor olmasın, belkide patronun demedi öyle bişi
geleyim mi yardımaaa
:126::126:
Bence şimdi sen bunu da duyduktan sonra rahat olamazsın ki zaten, sanki her yaptığın şeyi eleştirecek gibi gelir..
Kızz acaba o yeni eleman senin ayağını kaydırmak için yapıyor olmasın, belkide patronun demedi öyle bişi
geleyim mi yardımaaa
:126::126:
anaaa millan halaa pasiffff miii :26::26::26::26:
ben söyledımkı cocuga sen gelene kadar bısey yoktu sen gelincemı memnun olmamaya basladı dedım.hep benm yuzumden faln dye saka yaptı
Nasıl hep benim yüzümden falan diye şaka yaptı, manyak mı bu çocuk meloo
Oyy seni sewdiceğine mi werdii babann
Babalarr candır ya, gerçi biz bu ara anlaşamıyos ama
aaa üzüldüm umarım düzelir tatlım kıymetlerini bilmek lazım
yok kı adam yok
slm canım
büşracım hosgeldın aramıza
Vallaa rahat bi tipsee kankaa sen başla iş araştırmaya mecbur değilsinn salakları çekmeye orda, kıymetini bileydifazla dalgacı ciddiye almıyo söylenenleri,kafasına göre takılıyo,yerı geldıgınde ben konusurum lafımı esırgemem zaten dedim.bılsın huyumu,arkamdan iş cevrmesın
aaa üzüldüm umarım düzelir tatlım kıymetlerini bilmek lazım
Vallaa rahat bi tipsee kankaa sen başla iş araştırmaya mecbur değilsinn salakları çekmeye orda, kıymetini bileydi
Sen birden ben işi bırakıyorum diye çık karşına bakalım
Ya aramız iyide dışarı çıkınca ben surat asılıyor da azcukk
[sıze=3]çekkkk yarasınnnnnn [/sıze][sıze=3]ne anlıyonuz oğlum şu sigaradan iyiki kullanmıyom benn [/sıze]
hoşbuldk güneşımm,sende hosgeldınn
napyosun