Trend topik :))

Bence şimdi sen bunu da duyduktan sonra rahat olamazsın ki zaten, sanki her yaptığın şeyi eleştirecek gibi gelir..
Kızz acaba o yeni eleman senin ayağını kaydırmak için yapıyor olmasın, belkide patronun demedi öyle bişi

5.5 gün kaldı
bidünya işim var dahaa yaa

geleyim mi yardımaaa
:126::126:

yoo ıcmıyorum normalde en son kac gun once bı paket aldım uzun bı aradan sonra o dun bıttı bgn de cnm cektı

aman tiryaki olmaa hergün başladıgım güne lanet ediyorum ben

gelseneeee bi çırpıdaa yapakk hee

ben söyledımkı cocuga sen gelene kadar bısey yoktu sen gelincemı memnun olmamaya basladı dedım.hep benm yuzumden faln dye saka yaptı[/FONT]

Nasıl hep benim yüzümden falan diye şaka yaptı, manyak mı bu çocuk meloo

fazla dalgacı ciddiye almıyo söylenenleri,kafasına göre takılıyo,yerı geldıgınde ben konusurum lafımı esırgemem zaten dedim.bılsın huyumu,arkamdan iş cevrmesın

fazla dalgacı ciddiye almıyo söylenenleri,kafasına göre takılıyo,yerı geldıgınde ben konusurum lafımı esırgemem zaten dedim.bılsın huyumu,arkamdan iş cevrmesın
Vallaa rahat bi tipsee kankaa sen başla iş araştırmaya mecbur değilsinn salakları çekmeye orda, kıymetini bileydi
Sen birden ben işi bırakıyorum diye çık karşına bakalım

aaa üzüldüm umarım düzelir tatlım kıymetlerini bilmek lazım

Ya aramız iyide dışarı çıkınca ben surat asılıyor da azcukk

nednn asıyonkiiii

[sıze=3]çekkkk yarasınnnnnn [/sıze][sıze=3]ne anlıyonuz oğlum şu sigaradan iyiki kullanmıyom benn [/sıze]

yahu bende acayıp yesılaycıydım hıc bır ortamda sıgaraya alısmadım sukur hamıslıkte sıgaraya as erdım tadınımadını bılmeden :) ozmnda alısmadım 30 yasıma geldım sımdı sankı alıscm kcoemden otlanıyorum bazn ama benkı mumkun deıl zorla ıcırseler ıcırmzdım :8 bırde allerjık astımımmm var ıns baslamammm

hoşbuldk güneşımm,sende hosgeldınn
napyosun

iim cnm yogun bugn malm pazrtesı pofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…