Aaaaaaaa
Yalnış okumuşum, bi yandan da iş yapıncaa :102::126:
Çalışıyos kızımmmm
Ayy deme çalışıyon mu sennn, bugünnde varyaa gelen giden bitmedi ya arkadaş burdaabızde calısyoruz valla ıs guc
hı hı tabii cnmmm duyda inanmaa
Ayy deme çalışıyon mu sennn, bugünnde varyaa gelen giden bitmedi ya arkadaş burdaa
İnan inannnn :97::97:
Kızzz yasminn gell gelll hoşgeldinn, diğer topikte sana cvp yazdımm her yere yetişiyom her yeree maaşallahh banaa
Selmmmm tabikisinde
teşekkürler nabersiniz biras genç buldum bu topiği yoksa ruhlarınız mı genç
Gelll bacımm hoşgeldinnn ama bi selam verip kaçmaa he
Bizimm topikk ehalisinin hepsi burda değilll, bugünn herkesinn işi warrr
Heyyy millettt nerdesiniz yaw misafirlerimizz warr teyyy teyyy
tütütütüüüü maşAllah
Gencizzzz ruhumuzda güzellllteşekkürler nabersiniz biras genç buldum bu topiği yoksa ruhlarınız mı genç
Hoşbulduuukkk saol canmmm.
Yok kaçmam canm alabilirsiniz beni
Nabersiniz nasıl gidiyor evli mutlu çocuklumusunuz ?
gamzaa 46 yaşında ruhu genç bnde 20 yaşndayıımmm cnmmm ruhumuz genç güzelimm
ooh süpermişbende 22 yaşındayım babamın yanında çalışmaya bugün başladım işten kaytarıyorum birazcık :106:
siz neler yapıyorsunuz
Gencizzzz ruhumuzda güzellll
Ewli değilim bekarım cnm, yaş 25
Sen pekiii
Bende bekarım 22 yaşındayım tatlım nişanlık hazırlıkları yapıyorum koşturuyorum biyandan da çalışıyorum pek çevrem de insan yok oyusden genellikle kk de takılıyorumsizler neler yapıyorsunuz
Ayy deme çalışıyon mu sennn, bugünnde varyaa gelen giden bitmedi ya arkadaş burdaa
İnan inannnn :97::97:
kaytarma boolll
çalışym işte daha ders çalışcmm 2 hafta snra aöl sınavlarım var
bekarmsn
calısıyorum canım tabıkı her daım
[sıze=3]ewet güneşim ben 4 seneyi doldurdum ailemle yaşıyorum, 1 sene öncede resmi boşanmamız oldu oğlumun vekaletine bende..
25 yaşındayım, oğluşumda 5 yaşına yeni girdi, allah benim ömrümden ona wersin..
Daha bebekti biz babasıyla ayrıldığımızda, yani bi çatı altında anne babası ile birlikte büyüyemedi yawrum ama olsun sağlık olsun, oğlumun ölene kadar yanındayım[/sıze]
[sıze=3]güneşimmm huuu huuuu ordamısınn
Yemeğe ne zaman çıkıyosunn[/sıze]