hoşbuldum çok teşekkür ederim :26:
çok harika bayanlar var bu topikte çok memnun kaldım
Vallaa rahat bi tipsee kankaa sen başla iş araştırmaya mecbur değilsinn salakları çekmeye orda, kıymetini bileydi
Sen birden ben işi bırakıyorum diye çık karşına bakalım
Ya aramız iyide dışarı çıkınca ben surat asılıyor da azcukk
yahu bende acayıp yesılaycıydım hıc bır ortamda sıgaraya alısmadım sukur hamıslıkte sıgaraya as erdım tadınımadını bılmeden :) ozmnda alısmadım 30 yasıma geldım sımdı sankı alıscm kcoemden otlanıyorum baznama benkı mumkun deıl zorla ıcırseler ıcırmzdım :8 bırde allerjık astımımmm var ıns baslamammm
iim cnm yogun bugn malm pazrtesı pofffff
Benim gibi çenesini tutamamıştırrramaaa nedennn
Babam asıyo surat ben değil, biraz geri kafalı benim babam.. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama, sosyalleşmemi pek sewmiyo ew kızı olcam hep ama ben olamammm hafta sonunun 1 gününü kendime ayırırımnednn asıyonkiiii
Aman güneşim başlama sakın boşverrrryahu bende acayıp yesılaycıydım hıc bır ortamda sıgaraya alısmadım sukur hamıslıkte sıgaraya as erdım tadınımadını bılmeden :) ozmnda alısmadım 30 yasıma geldım sımdı sankı alıscm kcoemden otlanıyorum baznama benkı mumkun deıl zorla ıcırseler ıcırmzdım :8 bırde allerjık astımımmm var ıns baslamammm
ıvet cnm kk borcu kredı kartıAma sonunda bi içicisin yanee içiyosunnn
Kızımm KK borcun mu war senin öyle yazmışsınnn
aman tiryaki olmaa hergün başladıgım güne lanet ediyorum ben
gelseneeee bi çırpıdaa yapakk hee
evett özellikle bu topik için seçilmiş insanlar burdakiler
sende onlardan birisin artık
herzaman bekleriz
kanka benı dün cardfinans bankasından aradılar, ama cagrı merkezi olarak.yasadıgım yerde olmadıgı için ve servisi olmaıdıgı için kabul edemedim malesf
Vallaa rahat bi tipsee kankaa sen başla iş araştırmaya mecbur değilsinn salakları çekmeye orda, kıymetini bileydi
Sen birden ben işi bırakıyorum diye çık karşına bakalım
Ya aramız iyide dışarı çıkınca ben surat asılıyor da azcukk
Benim gibi çenesini tutamamıştırrr
Benimde cezam yeni bitti 3 gündür yoktum yaa
Babam asıyo surat ben değil, biraz geri kafalı benim babam.. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama, sosyalleşmemi pek sewmiyo ew kızı olcam hep ama ben olamammm hafta sonunun 1 gününü kendime ayırırım
Zaten bütün hafta işteyimmm
Aman güneşim başlama sakın boşverrrr
yahu bende acayıp yesılaycıydım hıc bır ortamda sıgaraya alısmadım sukur hamıslıkte sıgaraya as erdım tadınımadını bılmeden :) ozmnda alısmadım 30 yasıma geldım sımdı sankı alıscm kcoemden otlanıyorum baznama benkı mumkun deıl zorla ıcırseler ıcırmzdım :8 bırde allerjık astımımmm var ıns baslamammm
kimmiş o seçilmiş insanlarrr
Benim gibi çenesini tutamamıştırrr
Benimde cezam yeni bitti 3 gündür yoktum yaa
Babam asıyo surat ben değil, biraz geri kafalı benim babam.. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama, sosyalleşmemi pek sewmiyo ew kızı olcam hep ama ben olamammm hafta sonunun 1 gününü kendime ayırırım
Zaten bütün hafta işteyimmm
Aman güneşim başlama sakın boşverrrr
ıvet cnm kk borcu kredı kartı
bazen anca sıgara kesıyor valla napım
evett özellikle bu topik için seçilmiş insanlar burdakiler
herzaman bekleriz
kanka benı dün cardfinans bankasından aradılar, ama cagrı merkezi olarak.yasadıgım yerde olmadıgı için ve servisi olmaıdıgı için kabul edemedim malesf
evet yoktun damlaynannnn takılıoduk burda paso
garibim alttan alttan takip ediyo biziii
,iç yavrum iç yarasınn hayat bigünse oda bugün
vayy laflara bak laflara hmn faceden patylasıyorum bunuuu
Ayy çağrı merkezide iyiymişşş hee..evett özellikle bu topik için seçilmiş insanlar burdakiler
herzaman bekleriz
Kızz sen kredi kartı diyormuşsun..ıvet cnm kk borcu kredı kartı
bazen anca sıgara kesıyor valla napım
Sen olmadığın kesinnkimmiş o seçilmiş insanlarrr
Benim çıkmama bişi demiyo ama akşam 9 olunca geliyolar adamaaynı benm babam valla erkek arkadaşımdan daha kıskanç deli ediyor beni dünyanın en çirkin kıyafetini giysem 'ooo ne bu şıklık nereye gidiyon' derama nepcez katlencez gidene kadar
Bnde o özgürlük hakkı yok 21 yaşıma gircm hala çıkıp tek başıma bi işi kendi başıma halletmemi izin vermyrrr
Ewett geçiyodunuz benimle dalganızı sizi gidilerr siziiievet yoktun damlaynannnn takılıoduk burda paso
garibim alttan alttan takip ediyo biziii
,iç yavrum iç yarasınn hayat bigünse oda bugün
[sıze=3]benim gibi çenesini tutamamıştırrr
Benimde cezam yeni bitti 3 gündür yoktum yaa[/sıze]
[sıze=3]babam asıyo surat ben değil, biraz geri kafalı benim babam.. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama, sosyalleşmemi pek sewmiyo ew kızı olcam hep ama ben olamammm hafta sonunun 1 gününü kendime ayırırım
Zaten bütün hafta işteyimmm[/sıze]
[sıze=3]aman güneşim başlama sakın boşverrrr[/sıze]
Ayy çağrı merkezide iyiymişşş hee..
Sende başvuru yaparken kendii çevrene yakın bi yerden yap..
Ya beylikdüzü bile olabilir, ne war 6'da çıkış olur en geç 07.30'da ewdesin akşam servisi olduktan sonra..
Sen bu taraflardan da yap başvuru bencee meloo
Kızz sen kredi kartı diyormuşsun..
Bende kk yazınca, kadınlarr klübü anlıyorumm puahahahahaa
Sen olmadığın kesinn
Benim çıkmama bişi demiyo ama akşam 9 olunca geliyolar adama
Ewett geçiyodunuz benimle dalganızı sizi gidilerr siziii
inş cnm
Ayy çağrı merkezide iyiymişşş hee..
Sende başvuru yaparken kendii çevrene yakın bi yerden yap..
Ya beylikdüzü bile olabilir, ne war 6'da çıkış olur en geç 07.30'da ewdesin akşam servisi olduktan sonra..
Sen bu taraflardan da yap başvuru bencee meloo
Kızz sen kredi kartı diyormuşsun..
Bende kk yazınca, kadınlarr klübü anlıyorumm puahahahahaa
Sen olmadığın kesinn
Benim çıkmama bişi demiyo ama akşam 9 olunca geliyolar adama
Ewett geçiyodunuz benimle dalganızı sizi gidilerr siziii
de get ben ne zmn dalga geçmişmmm
ehehhee sen öyle sannn
Ben nası özgür olcemmm :84::84::84:
bende bi abimden öğrendimmmPuahah çok doğru ve güzel paylaş bakalım