Trend topik :))

güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşimm:KK3:
mutlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK3::KK3:

gızlarrrrr:):) ben gelıyorum kımse yok ben gıdyorum yazmıssnz ay ıutıyorum herkesı buaralr sanırım hşhihhihihihi:KK52::KK52::KK52:

buarada kızlar ben hıc su ıcemıyordum bugun karar aldm su ıcmeyeee zorlaa ay ıctıkce tuvalete gıdyorum neyms bu yaaaaaaa :KK43:

gızlarrrrr:):) ben gelıyorum kımse yok ben gıdyorum yazmıssnz ay ıutıyorum herkesı buaralr sanırım hşhihhihihihi:KK52::KK52::KK52:

buarada kızlar ben hıc su ıcemıyordum bugun karar aldm su ıcmeyeee zorlaa ay ıctıkce tuvalete gıdyorum neyms bu yaaaaaaa :KK43:

Böbreklere iyi gelirr güneşimmm iç içççç :nazar:

Böbreklere iyi gelirr güneşimmm iç içççç :nazar:

ay ıcemıyorum normlde gunde 1 bardak su bıle zor ıcerım ama cay cok ıcerım :KK43:
sımdı karar aldım belkı mıde bulantılarım bu yuzden oalbılır dıye bol su ıcmeyee zorluyorum kendımı 1.5 lıtre ıctım amaa vcxye gıdp duryrmmmm normlde calsma saatlerımde 2 kere gıderdım toplamda bugun 8 ı buldu galıba :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ay ıcemıyorum normlde gunde 1 bardak su bıle zor ıcerım ama cay cok ıcerım :KK43:
sımdı karar aldım belkı mıde bulantılarım bu yuzden oalbılır dıye bol su ıcmeyee zorluyorum kendımı 1.5 lıtre ıctım amaa vcxye gıdp duryrmmmm normlde calsma saatlerımde 2 kere gıderdım toplamda bugun 8 ı buldu galıba :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ohhh yarasınnn böbreklerrr iyi çalışıyooo demek kiiii :KK9:

istenmediğim yerde durmam :KK43:
gideyom ben:KK17::KK17::KK17:

hoşçakalınn:KK49::KK53:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma
Lütfen dinle
Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum
Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice :111:
Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi :KK37::KK37:
Kolay gelir hep ayrılık
İlk başta terk edene :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24: