• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Hahahah tamam bak birimizin ki kız birimizin ki erkek olursa beraber büyütürüz çocukluk aşkı olurlar :9::9::16:

Hay Allahım iki kişiden daha gelin alıyom ben sözüm var hayırlısı artık ya bizim oğlana :52:

Vallah bisi yapmak lazimmmm :47:
Yatirin falakaya (böylemi yaziliyodu yaaa :26:)

Doğru doğru canım bence ben yatırıyım sen gıdıkla falakayı falan geç bu daha büyük işkence :60:

Belirttim orda kuzum erkenden evlenip doğurmakta güzel tabisi...
Ama zamana yaymakta güzel..
Daha tecrübeli daha hakim olunur o açıdan şahsi fikrim canımm :16::16:

Ben asiri erken evlendim saymiyorum yani 22 idim :123:
5 senede cocuk yapmadim hayatimizi yasadik :115:
Couklarin yasini yazami bekliyosan simcikkk pışşşıkkkkkk yazmam :50:
Yasimi hesapliycan demi :19:

Doğalgaz bize yeni geldi :50: Hatayda altyapı yeni oluşturuluyor biliyorsundur o tarafları İzirde doğru düzgün ısınma sistemi yok ya adamlar yazına bakıp buraya kış gelmez demişler sanki :52:

hhahhahhaa evet bencede yani ama izmirde ben bu kadar soğuk görmedim son günlerde ki gibi ay bi de ben nişanlımın yanına ankaraya gidiyorum - derece orası dişlerim birbirine vuruyo allahım ölücem bir gün donarak orda nasıl yaşıyorlar öyle ya hu beni öldürsen soğuk memlekete yaşayamam :9:

Ben asiri erken evlendim saymiyorum yani 22 idim :123:
5 senede cocuk yapmadim hayatimizi yasadik :115:
Couklarin yasini yazami bekliyosan simcikkk pışşşıkkkkkk yazmam :50:
Yasimi hesapliycan demi :19:

Heh onu didim işte...:16:
Tamam tamam söyleme :19:

hhahhahhaa evet bencede yani ama izmirde ben bu kadar soğuk görmedim son günlerde ki gibi ay bi de ben nişanlımın yanına ankaraya gidiyorum - derece orası dişlerim birbirine vuruyo allahım ölücem bir gün donarak orda nasıl yaşıyorlar öyle ya hu beni öldürsen soğuk memlekete yaşayamam :9:

Kızım öyle deme benim iş için Danimarkaya gitme gibi bir durumum var gelecek yıl tırsıyorum daha İzmirde yaşayamıyosun Danimarka senin neyine kutuplar diyorum :27:

Kızım öyle deme benim iş için Danimarkaya gitme gibi bir durumum var gelecek yıl tırsıyorum daha İzmirde yaşayamıyosun Danimarka senin neyine kutuplar diyorum :27:

bız alısmısız sıcak memlekete ben yapamam valla ıstanbulda yasadım kıs geldı kactım dırek kar soguk ayyy dondum 3 ayda kactım hemen bana gelmıyo soguk ben ızmırde mutluyum akdenızede ınebılırım ama gerısı boş haha :9:

Doğru yazdın doğruu :27:
Yolarım sizi saçlarınızı birbirinize bağlarım hee :9::9:

Hay Allahım iki kişiden daha gelin alıyom ben sözüm var hayırlısı artık ya bizim oğlana :52:

Amannnn ben korktum bundan just yer bizi bu :27:
Hahahahahahah

Doğru doğru canım bence ben yatırıyım sen gıdıkla falakayı falan geç bu daha büyük işkence :60:

Perso tüttürek mi :ssz:
Iyi fikir yat asagaaaa Persoo:27:

Heh onu didim işte...:16:
Tamam tamam söyleme :19:
Söylemistim saaa galiba kiz ben :26:

Bende tutturuyom balkonda :ssz: biyerlerim dondu vallah :111:

Back