• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

güzelyalıdaydım nişanlımla aynı evde yaşıyorduk normalde askeerlikten dolayı erorr verdik şimdi annemleyim ben anneme geldim yani askerlik bitene kadar şirinyerde annemde burdayım bende senn nerde oturuyorsun ayrıca hepınız evlısınız ozenınde ben neden ozenıyorum canımı cektırıyorsunuz heheeh :9: :49::49::49:

Aa öyle miyiz başka kimler evli el kaldırsın bakiyim :1:

Ben Hatay semtinde oturuyorum canım :1:

"Neyse ki artık Şirinyer-Konak arası sadece 9 dk" :60: (anladın bence sen :60:)

Geçen metroyu su bastı kız Basmaneyi işe gidemiyodum :25:

Son düzenleme:
ayy allahım banada nasip etsin inşş ama o kadar çok erkek istiyorum ki kesin ondan kızım olucak:52: :emir_bebek::emir_bebek:

Benim iki Prensim var :116:
Prenseste isterdim ama nasip olmadi :26:
Darisi sizlere ama ilk önce bi gencligin tadini cikartin (dans eden smiley=numarasini unuttum:17:)

ya öf dimi heheh bencede yaniii gerce biz hızlı yaşayan nesil olduk biraz ondan durulduk artık biraz işte o kötü oluyor herşeyi erken yaşta yaşayınca böyle için ölmüş gibi gece hayatları onlar bunlar canı insanın hiçbirşey çekmez hale geliyor .. :1:

Evet o ortamdan ayrılıp kendini bir erkeğe adayınca ev kadını gibi hissedip kafayı yiyorsun..
Sanki daha önce sokak kadınıymışsın gibi...:9::9:
Bi hata yapıp evlenince hemen doğurma derim tamam çok güzel erken doğurmakta ama aşkını doya doya yaşa,gez dolaş eğlen..
Daha genciz yani..Erken olgunlaşmış olabiliriz..Ama genciz uleynn :27::27:

Aa öyle miyiz başka kimler evli el kaldırsın bakiyim :1:

Ben Hatay semtinde oturuyorum canım :1:

"Neyse ki artık Şirinyer-Konak arası sadece 9 dk" :60: (anladın bence sen :60:)

Geçen metroyu su bastı kız Basmaneyi işe gidemiyodum :25:

ayy evet yaaaa şaka gibi valla o sular neydi öyle çok kötüydü bu aralarda fırtına var uçucaz galiba anlamadım bende hiçbirşey ne oluyor izmire daha gçen hafta askıı üstüne blazer ceket giyip çıktım şuan bak kara kış geldi resmeen :1:

Evet o ortamdan ayrılıp kendini bir erkeğe adayınca ev kadını gibi hissedip kafayı yiyorsun..
Bi hata yapıp evlenince hemen doğurma derim tamam çok güzel erken doğurmakta ama aşkını doya doya yaşa,gez dolaş eğlen..

Bana mı gönderme yapıyon kızım sen :27::27: Al sana :49: :52:

hahaha yok canım daha var yani doğurmama zatende daha çocuk ağlaması kaldırabilecek potansiyelde değilim zaten :9::9:

ayy evet yaaaa şaka gibi valla o sular neydi öyle çok kötüydü bu aralarda fırtına var uçucaz galiba anlamadım bende hiçbirşey ne oluyor izmire daha gçen hafta askıı üstüne blazer ceket giyip çıktım şuan bak kara kış geldi resmeen :1:

Eşek damında yaşasam daha sıcak olur vallahi yeni bina bir de buz gibi iyice kat kat soğan gibi giyiniyorum evde :60: Gören de İzmirde yaşıyor sanır yani :60:

Ben baya küfrettim o fırtınada ya elimde laptop toto üstü kaldım ya sokakta:1:

Deeeettttt bi hata yapip evlenince ne demek Perso :26:
Ben hatami yapmis oluyom :53:
Just sanada tas atti benden söylemesi :9:

Eşek damında yaşasam daha sıcak olur vallahi yeni bina bir de buz gibi iyice kat kat soğan gibi giyiniyorum evde :60: Gören de İzmirde yaşıyor sanır yani :60:

Ben baya küfrettim o fırtınada ya elimde laptop toto üstü kaldım ya sokakta:1:

ay çok kötüydü ya gerçektende ... ahhah oo yeni nbinaysa yandın ben şuan doğalgazı kökledim ama hala üşüyorum hasta oldum ondan herhalde :2::2:

Deeeettttt bi hata yapip evlenince ne demek Perso :26:
Ben hatami yapmis oluyom :53:
Just sanada tas atti benden söylemesi :9:

Belirttim orda kuzum erkenden evlenip doğurmakta güzel tabisi...
Ama zamana yaymakta güzel..
Daha tecrübeli daha hakim olunur o açıdan şahsi fikrim canımm :16::16:

ay çok kötüydü ya gerçektende ... ahhah oo yeni nbinaysa yandın ben şuan doğalgazı kökledim ama hala üşüyorum hasta oldum ondan herhalde :2::2:

Doğalgaz bize yeni geldi :50: Hatayda altyapı yeni oluşturuluyor biliyorsundur o tarafları İzirde doğru düzgün ısınma sistemi yok ya adamlar yazına bakıp buraya kış gelmez demişler sanki :52:

Back