Trend topik :))

haha ay dimi ya bende öyle nişanlımın ablası doğum yaptı daha kucağıma almadım korkudan bi de ağlıyolar falan öf hepsi güzelde o geceleri falan dert valla

Ben çok istiyorum aslında şimdiden Ama daha oturtmam gereken şeyler var Ben bayılırım bebeklere çocuklara 0-6 yaş grubuyla çalışıyorum zaten

Sen kaç yaşındasın canım

Ben çok istiyorum aslında şimdiden Ama daha oturtmam gereken şeyler var Ben bayılırım bebeklere çocuklara 0-6 yaş grubuyla çalışıyorum zaten

Sen kaç yaşındasın canım

kaldı 6 günüm 6 gün sonra 21 im 21 diyim yani hehe ben bilmiyorum ben hep hamile kalmayı isteyebilirim göbiş böyle falan haha bi de emzirmeyi merak ediyorum çok nasıl bi duygu

Son düzenleme:
Napıyım ya özeniyorum dilimden düşmüyo off

Neresindensin İzmirin

güzelyalıdaydım nişanlımla aynı evde yaşıyorduk normalde askeerlikten dolayı erorr verdik şimdi annemleyim ben anneme geldim yani askerlik bitene kadar şirinyerde annemde burdayım bende senn nerde oturuyorsun ayrıca hepınız evlısınız ozenınde ben neden ozenıyorum canımı cektırıyorsunuz heheeh

Hayatınızı yaşayın önce kuzum bebe herzaman yapılır

ya öf dimi heheh bencede yaniii gerce biz hızlı yaşayan nesil olduk biraz ondan durulduk artık biraz işte o kötü oluyor herşeyi erken yaşta yaşayınca böyle için ölmüş gibi gece hayatları onlar bunlar canı insanın hiçbirşey çekmez hale geliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…