- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
Tesekkurlerhoşbuldukkk napıyorsunuz bakıyım okudum okudum hoşuma gitti baya trend topiğiniz ehe
Huuuuhuuuuuuu
Tesekkurler
Ee kimsin necisinnn bize kendini tamitsana
Hosgeldinnn diloooss
Iyilesmedimi daha ya bebis :26:
Evet bendimvazgectim
Muhtesem yuzyili izliyorum
Bise daha diyim de kov beni , benim ki kremle ayagima masaj yapiyor
Sevgili ezgiii..merhabaa
Hobuldukkkk merveeeemmm
Keyfin yerindeee bakiyomdaaa
Ayaklara krem falannn
Dimi dimiAhahahahbayıldım
Aferim onaa..:129::129:
Bende başım ağrıyor dedim diye benimki başıma masaj yaptı
Ellerine yapismaz yaa, yapsınlar
Corabinida giyde, ayakların iyice pambık olsun
Calisirken her aksam yapardi butun gun dolaasiyom diye neyse bunada sukurnapiyonnnn
Dimi dimi
Ama bende onun hicbiseyini eksik etmem karsilikli bu isler
merhaba nasılsınız tanıtıyım kendimi bende burda yazmışken şimdi
adım ezgi 21 yaşına giriyorum 6 gün sonra
izmirde oturuyorum . nişanlım asker onu bekliyorum kk öyle üye oldum 5 ayımız kaldı öyle işte bekliyorum şuanlık evimdeyim beklemekle geçiyor zaman ara ara 15 günde bir ankaraya gidiyorum yanına böyleeee işte
merhaba nasılsınız tanıtıyım kendimi bende burda yazmışken şimdi
adım ezgi 21 yaşına giriyorum 6 gün sonra
izmirde oturuyorum . nişanlım asker onu bekliyorum kk öyle üye oldum 5 ayımız kaldı öyle işte bekliyorum şuanlık evimdeyim beklemekle geçiyor zaman ara ara 15 günde bir ankaraya gidiyorum yanına böyleeee işte
Napammmm takiliyommm öyle iste :97:
Kocis macta
Cocuklar uyuyooooo
Benimde uykum geldi ama kocisi bekliyommm :132:
Allah kavustursun
Hadi bise kalmamis hayirlisiya.
Bende Merve
Istanbuldan . 22 yasindayim..
6 aylik evliyim :132:
Onsuz yatmaZmisinn :132: :132:
Hosgeldin ezgi
Allah kavustursun diyelim
Ne zor geçer şimdi zaman..
Sayılı gun çabuk bitermis. ama o özlem bile güzel yaa
ay ne tatlı daha yeniymiş hayırlısı olsun darısı başımıza evli olarak o halde evli olanlarınız vardır bir soru sorıyım
şimdi nişanlım bana bu aralar sürekli bir evlilik falan muhabbetleridir gidiyor fakat biz normalde askerden gelir işte 1 2 sene sonra diyorduk ama şuanda bana dedi ki " sana bir süprizim var gelince olucak bişey ama ilşkimizle alakalı sonsuza kadar olcak bişey sonsuzuk yani hediye falan değil ama konuşma arasında olcak " bilmemne böyle bişeyler geveledi ağzında bu bir evlilik teklifi mi sizce
ay ne tatlı daha yeniymiş hayırlısı olsun darısı başımıza evli olarak o halde evli olanlarınız vardır bir soru sorıyım
şimdi nişanlım bana bu aralar sürekli bir evlilik falan muhabbetleridir gidiyor fakat biz normalde askerden gelir işte 1 2 sene sonra diyorduk ama şuanda bana dedi ki " sana bir süprizim var gelince olucak bişey ama ilşkimizle alakalı sonsuza kadar olcak bişey sonsuzuk yani hediye falan değil ama konuşma arasında olcak " bilmemne böyle bişeyler geveledi ağzında bu bir evlilik teklifi mi sizce
Yaa cok pisizzz.huyumuz kurusunn
Calisirken her aksam yapardi butun gun dolaasiyom diye neyse bunada sukurnapiyonnnn
Dimi dimi
Ama bende onun hicbiseyini eksik etmem karsilikli bu isler
Mecbur kalmadikca yatmammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?