• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Iyilesmedimi daha ya bebis :26:
Evet bendim :49: vazgectim :27:
Muhtesem yuzyili izliyorum :39:
Bise daha diyim de kov beni , benim ki kremle ayagima masaj yapiyor :52:

Ahahahah:1::1: bayıldım
Aferim onaa..:129::129:

Bende başım ağrıyor dedim diye benimki başıma masaj yaptı
Ellerine yapismaz yaa, yapsınlar:ssz::1:

Corabinida giyde, ayakların iyice pambık olsun:1:

Sevgili ezgiii..merhabaa:3:

merhaba nasılsınız tanıtıyım kendimi bende burda yazmışken şimdi

adım ezgi 21 yaşına giriyorum 6 gün sonra :9:

izmirde oturuyorum . nişanlım asker onu bekliyorum kk öyle üye oldum 5 ayımız kaldı öyle işte bekliyorum şuanlık evimdeyim beklemekle geçiyor zaman ara ara 15 günde bir ankaraya gidiyorum yanına böyleeee işte :1:

Hobuldukkkk merveeeemmm :29:
Keyfin yerindeee bakiyomdaaa :27:
Ayaklara krem falannn :1:
:29:
Calisirken her aksam yapardi butun gun dolaasiyom diye neyse bunada sukur :1: napiyonnnn :21:
Ahahahah:1::1: bayıldım
Aferim onaa..:129::129:

Bende başım ağrıyor dedim diye benimki başıma masaj yaptı
Ellerine yapismaz yaa, yapsınlar:ssz::1:

Corabinida giyde, ayakların iyice pambık olsun:1:
Dimi dimi :71:
Ama bende onun hicbiseyini eksik etmem karsilikli bu isler :27:

:29:
Calisirken her aksam yapardi butun gun dolaasiyom diye neyse bunada sukur :1: napiyonnnn :21:

Dimi dimi :71:
Ama bende onun hicbiseyini eksik etmem karsilikli bu isler :27:

Napammmm takiliyommm öyle iste :97:
Kocis macta :27:
Cocuklar uyuyooooo :emir_bebek:
Benimde uykum geldi ama kocisi bekliyommm :132:

izmirde oturuyorum . nişanlım asker onu bekliyorum kk öyle üye oldum 5 ayımız kaldı öyle işte bekliyorum şuanlık evimdeyim beklemekle geçiyor zaman ara ara 15 günde bir ankaraya gidiyorum yanına böyleeee işte :1:

Allah kavustursun :72:
Hadi bise kalmamis hayirlisiya.
Bende Merve
Istanbuldan . 22 yasindayim..
6 aylik evliyim :132:

Hosgeldin ezgi
Allah kavustursun diyelim
Ne zor geçer şimdi zaman..
Sayılı gun çabuk bitermis. ama o özlem bile güzel yaa:16:

Allah kavustursun :72:
Hadi bise kalmamis hayirlisiya.
Bende Merve
Istanbuldan . 22 yasindayim..
6 aylik evliyim :132:

ay ne tatlı daha yeniymiş hayırlısı olsun darısı başımıza evli olarak o halde evli olanlarınız vardır bir soru sorıyım

şimdi nişanlım bana bu aralar sürekli bir evlilik falan muhabbetleridir gidiyor fakat biz normalde askerden gelir işte 1 2 sene sonra diyorduk ama şuanda bana dedi ki " sana bir süprizim var gelince olucak bişey ama ilşkimizle alakalı sonsuza kadar olcak bişey sonsuzuk yani hediye falan değil ama konuşma arasında olcak " bilmemne böyle bişeyler geveledi ağzında bu bir evlilik teklifi mi sizce

Hosgeldin ezgi
Allah kavustursun diyelim
Ne zor geçer şimdi zaman..
Sayılı gun çabuk bitermis. ama o özlem bile güzel yaa:16:

hehe insan kıymet anlıyor konusunda katılıyorum o özleminn güzelliğine gerçekten tabi bazen çekilmez gelebiiliyor fakat yaşanması gerekiyormuş yaşıyoruz işte teşekkür ederim çokkk :)

ay ne tatlı daha yeniymiş hayırlısı olsun darısı başımıza evli olarak o halde evli olanlarınız vardır bir soru sorıyım

şimdi nişanlım bana bu aralar sürekli bir evlilik falan muhabbetleridir gidiyor fakat biz normalde askerden gelir işte 1 2 sene sonra diyorduk ama şuanda bana dedi ki " sana bir süprizim var gelince olucak bişey ama ilşkimizle alakalı sonsuza kadar olcak bişey sonsuzuk yani hediye falan değil ama konuşma arasında olcak " bilmemne böyle bişeyler geveledi ağzında bu bir evlilik teklifi mi sizce

Yuksek ihtimalle :132: hadi guzel haberlerle gelllirsin insallah bigun :32:

Öncelikle allah kavustursunnnn :38:
Evlilik teklifi zaten nisanlanmadan yapilmasi gerekmezmiydi :26:
Anlamadim ben teklif olmadan nisanlandiniz simdi teklif gelincemi evlencen :111:

Back