Trend topik :))

:123: :123:
Temizlikmii :120: kolay gelsimnnn :27:

Yok yav ondan oturu birakmadim kendimi sebebini bilmiyom doktorlar arastiriyor :27:

cumu gunu annem gelecek bır hafta temizlik yapamam temizleyim evimide rahat rahat oturuz :27: yarında yemek tatlı yapıcam annecığime :16:

cumu gunu annem gelecek bır hafta temizlik yapamam temizleyim evimide rahat rahat oturuz :27: yarında yemek tatlı yapıcam annecığime :16:

Benimde misafir var haftasonu , bugum salonu supyrdum sadece diger yerleri topladim benimkinin gelisine yetisemcem yoksa :15:

Benimde misafir var haftasonu , bugum salonu supyrdum sadece diger yerleri topladim benimkinin gelisine yetisemcem yoksa :15:

kız eşine yapsana temizliği ah benim eşim burda olacakya ben süpürürsem o silerdi çamaşırları ben asardı ah ne yardım ederdi bana valla eksikliğini çok hissediyorum tüm işler bana kaldı :27:

Durdurun Dünyayı Binecek Var Yakın Zamanda
Bizim Tarafa iyi Haber Var Heycanlandım, Telaşlandım
Kalpte Bereket Var Hadi O Zaman Davran O Zaman
Durdurun Dünyayı Binecek Var Yakın Zamanda
Bizim Tarafa iyi Haber Var Heycanlandım, Telaşlandım
Kalpte Bereket Var Hadi O Zaman Davran O Zaman
:24::24::24::24::24::24:

ne yemek yaptınız bugun menude ne var hanımlarr :27:

bende bezelye pilav yoğurt :ssz:

kız eşine yapsana temizliği ah benim eşim burda olacakya ben süpürürsem o silerdi çamaşırları ben asardı ah ne yardım ederdi bana valla eksikliğini çok hissediyorum tüm işler bana kaldı :27:

Benimkide oyle :27:
Ama istemiyorum yapsin cunku calismiyorum o caliaiyor . Calissam yapar tabiki :127:

Back