- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
- Konu Sahibi hemifrithemperi
arkadaşlar merhaba açtığım konular malum. babamla aram kötüdür bir de abim var terörist gibi. arabam var şuan ama otomatik olduğu için değişme zamanı geldi. Sıkıntı çıkarmaya başladı. ben şuan çalışmıyorum ama ekonomik olarak gelirim var. Şuan iş görüşmelerim de devam ediyor birisi kesin olacak gibi duruyor. Olursa aylık gelirim 40 civarı olacak sadece maaşla şuan 10-20 arası. biraz da param var. babam anneme gitmiş arabasını değiştirelim kredi çeksin 15-16 bin aylık taksidi kredi çeksin maaşımla ödesin demiş. işe girince de kendi öder demiş araba fiyatları malum düştü bir tanıdığım 2023 model arabasını satıyor. kaçırmasın onu alsın demiş. biz konuşmuyoruz babamla. en son tartışma yaşadık. Annem de al işte gitsin git konuş bankayla dedi. İnternetten bakınca bana kredi çıkıyor. kredi çıkmasa bile alabilirim benim arabamı satarsam üstüne paramı eklersem 100 bin falan eksik çıkıyor. Ama ben tabii paramı tamamen arabayla yatırmak istemiyorum. Abim bana zulüm eder. Annem de abine kaç kere destek oldu git al diye beni destekliyor. Ama babamla ilişkim malum onun aldığı ekmeği bile yemek istemiyorum. yüzsüzlük yapmalı mıyım sizce? bana borca girmek mantıksız geliyor ama araba da gerçekten temiz ve güzel bir araba. malum ekonomi borçlanmak iyi bir tercih. ama işte babamdan para almak istemiyorum. o da sanırım vicdanını bu şekilde rahatlatmaya çalışıyor. ben araba alırsam abim ev almak istiyor ailem abime destek çıkmadığı için bana edeceğini zulümleri tahmin edemiyorum. ama yine de aklımı kurcalayan bir fikir işte