- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Kendi kocan gibi sanma canım milletin kocalarını.Neyi savunucam kimi savunucam kim nasil isterse yaşar bana ne. Sen Burada kendini yirta yirta trans kadini lanetledigini zannedersiniz kendince senin gibilerin kocası o kadınlarla cinsellik yaşayabilmek için kapısında kuyruk olur. Geçmiş olsun sana bi de adam yerine koyup sayfa sayfa laf anlatan olmuş.
Ben bir haber okumuştum. Yıllar önce ikiz bebekler dünyaya geliyor. Birinin yanlış operasyondan dolayı penisi hasar görüyor. Bir psikiyatr dahi fikirle geliyor ve bu çocuğu kız olarak yetiştirelim diyor. Çocuk erkek ama onu kız gibi giydiriyorlar. Saçlarını uzatıyorlar. Oje sürüyorlar. Çocuk hiç istemiyor. Kıyafetlerini yırtıp atıyor. İkizi erkek gibi yetişiyor ki erkek zaten. Onun gibi oyun oynuyor. Onun gibi giyinmek istiyor. Kız gibi yetiştirmeye çalışsalar da olmuyor yani. İçinden gelmiyor çocuğun. Sonra çocuğa gerçeği açıklıyorlar. Çocuk 18ine gelince sanırım erkek oluyor yani asıl cinsiyetine dönüyor fakat olmuyor ve çocuk en sonunda intihar ediyor. Kardeşi de sanırım. Hatta anne yada babasıda intihar ediyordu yanılmıyorsam.
Aynen öyle. Net fikir budur.Yani sözün özü bu iş içten gelen bişey, hadi biz ısrarla bunu kız yapalım ya da erkek yapalım diye olmuyo, cinsiyet ameliyatı başlı başına zor bir süreç içilen ilaçlar psikolojik olarak buna hazırlanmak, her isteyen olamıyo zaten, kurul kararı veriyo, yani özendim yarın bende gayim denecek bir durum değil, cinsiyet değiştirmek ahlaklı olan yol bence,işin bir de kerimcan durmaz kısmı var bunu paraya çevirmeye çalışıp medya maymunu olanlar
Niye korkuyosun?
Bağrına basmayacak mısın yoksa?
Noldu, sizin lgbt sevginiz?
Sen dolasana haydi. Haydi sen savunsana...
Olmaz de mi.
Kimse savunmasın çünkü, çamurunuzu bulaştırın ama temizlemeye çalışanı durdurun.
Sana kalmadı bana kalmadıysa kime kaldı müslümanlık..
Ooof neyse yaa git işine
Bir de medya boyutu var. Kerimcanın huyunu suyunu bilmem. Parası var mı? Var. Kimse saygısızlık edebiliyor mu? Bir kere saldırıya uğradı sanırım. Ben başka bir şey duymadım. Onu takipleyen, foto çektirmek isteyen milyonlar var. İşin özü para yani. Şimdi bunu yapanlar Kerimcana aynısı yapabilirler mi ? Hayır. Yine ikiyüzlülük ve zayıfı ezme.Yani sözün özü bu iş içten gelen bişey, hadi biz ısrarla bunu kız yapalım ya da erkek yapalım diye olmuyo, cinsiyet ameliyatı başlı başına zor bir süreç içilen ilaçlar psikolojik olarak buna hazırlanmak, her isteyen olamıyo zaten, kurul kararı veriyo, yani özendim yarın bende gayim denecek bir durum değil, cinsiyet değiştirmek ahlaklı olan yol bence,işin bir de kerimcan durmaz kısmı var bunu paraya çevirmeye çalışıp medya maymunu olanlar
Bir de medya boyutu var. Kerimcanın huyunu suyunu bilmem. Parası var mı? Var. Kimse saygısızlık edebiliyor mu? Bir kere saldırıya uğradı sanırım. Ben başka bir şey duymadım. Onu takipleyen, foto çektirmek isteyen milyonlar var. İşin özü para yani. Şimdi bunu yapanlar Kerimcana aynısı yapabilirler mi ? Hayır. Yine ikiyüzlülük ve zayıfı ezme.
Ben bir haber okumuştum. Yıllar önce ikiz bebekler dünyaya geliyor. Birinin yanlış operasyondan dolayı penisi hasar görüyor. Bir psikiyatr dahi fikirle geliyor ve bu çocuğu kız olarak yetiştirelim diyor. Çocuk erkek ama onu kız gibi giydiriyorlar. Saçlarını uzatıyorlar. Oje sürüyorlar. Çocuk hiç istemiyor. Kıyafetlerini yırtıp atıyor. İkizi erkek gibi yetişiyor ki erkek zaten. Onun gibi oyun oynuyor. Onun gibi giyinmek istiyor. Kız gibi yetiştirmeye çalışsalar da olmuyor yani. İçinden gelmiyor çocuğun. Sonra çocuğa gerçeği açıklıyorlar. Çocuk 18ine gelince sanırım erkek oluyor yani asıl cinsiyetine dönüyor fakat olmuyor ve çocuk en sonunda intihar ediyor. Kardeşi de sanırım. Hatta anne yada babasıda intihar ediyordu yanılmıyorsam.
Artistliğin lüzumu yok.Senin ve zihniyetinin yuzunden korkarim. Yaşayacağı sorunlar sıkıntılı ruh durumu istemediği bi bedende olmanin vereceği azaptan dolayi korkarim. Senin nefret dolu kalbinin anlayamayacagi seyler yani. Boşuna yorma kendini
Olabildiğince destek olun. Yalnız bırakmayın. Siz cesur olun. Ona güven verin.kızlar konuyu okudukça moralim bozuldu. Benim kuzenim de ameliyatla kız olacak. Şu an hormon tedavisi görüyor. Ama şu son yazılanlardan sonra onun için daha çok üzülmeye başladım
Evet. David Reimer. Aklıma gelmemişti ismi.Doğru ve içler acısı bir durumdu. Ekşi sözlükte "David Reimer" başlığında okuyabilirsiniz tüm hikayeyi.
Gayet anlaşılır yazmıştım oysaki ama tahminimde yanılmadım o sebeple git kendine sövdürtmeden...Artistliğin lüzumu yok.
Bal gibi de kendin istemezsin öyle olmasını.
Olmasın da zaten, Allah muhafaza etsin.
Lakin sen ve senin gibiler bunu normal karşıladıkça daha çok insan sapar bu yola.
Neyse, nefret dolu kalbim anlamaz senin lgbti sevgini..
Söz konusu çocuğu olunca nefrete dönüşen lgbti sevgisini...
Aynen öyle. Şimdi buraya bile yukarıda yazdığınız olaylar başka bir isim altında yazılsa. Ne hakaretler ne küfürler? E peki bu insanlar niye el üstünde? Çünkü para var. Bu kadar. Hele bir şey de bakalım. En ala avukatı tutup donuna kadar alıyor mu almıyor mu?Aynen öyle bak bizim orta direğin ablaları teyzeleri seda sayana bayılır 8 resmi koca aralarda tonlarca sevgili edindi, mahallelerinden bir kadın olsa aman aman ama ekranlarda çıkışta Nihat doğandan çocuk düşürdüm dediğinde ah vah etti bu kadınlar
Şeyma subaşı misal züğürt bir erkekle evlilik dışı çocuk yapsa samsunlu orta direk bir aile aferim kızım mi diyecekti ama baktılar ki kızları yaşıyo görmeyiverdiler
O sebeple ben bu toplumun genel ahlak diye dayatmaya çalıştığı şeye asla saygı duymuyorum
İyi insan ve kötü insanlar var benim için, o kadar
Sövsene hadi, verecek cevap bulamadın söv.Gayet anlaşılır yazmıştım oysaki ama tahminimde yanılmadım o sebeple git kendine sövdürtmeden...
Cahilliğime verdiğin için çok teşekkür ederim.Dini senden öğrenecek değiliz,git nerde hocalık yapıyorsan yap...Ayrıca kalbin bu kadar fesatken nasıl kendine Müslümanlığı yakıştırıyorsun anlam veremiyorum...Daha çok şey söylemek istiyorum sana ama vicdanım elvermiyor..Yukarıdaki yazdıklarını da cahilliğine veriyorum.....
Acimasiz olmak istemem ama kuzenininizin yasayacagi muhtemel sorunlar karsisinda bu konuda yazilanlar devede kulak kalir. Ne yazik ki transfobik insanlar, hele de bu ulkede, pesini birakmayacaklar asla. Acikcasi bu ulkede yasamayi seviyorum ben, ama her zaman dusunmusumdur eger bir lezbiyen ya da trans olsaydim kesinlikle bu ulkede yasamak istemezdim. Bir sekilde bir yolunu bulur gay-friendly countrylerin birine goc ederdim. Kuzeniniz hakkinda da profesyonel destek almasini oneririm, kendi basina yapamayacak gibiyse. Sinirlerinin celik gibi olmasi lazim, ona ve onunla ayni kaderi paylasan kisilere bol sans diliyorum.kızlar konuyu okudukça moralim bozuldu. Benim kuzenim de ameliyatla kız olacak. Şu an hormon tedavisi görüyor. Ama şu son yazılanlardan sonra onun için daha çok üzülmeye başladım