Transferin yaklaşması dertleşmek istedim

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.425
1.489
31
Kızlar eğer ki bir sorun olmazsa haftaya transferim olabilir ama eşim birkaç aylığına şehir dışında çalışmaya gidecek transferden birkaç gün sonra. O evden gidince birden boşluğa düşüyorum , yakında aileden vs kimse de yok. Psikolojim çok etkileniyor sizce tutunmayı psikoloji etkiliyor mudur , nasıl etkilenmeden devam edeceğim bilmiyorum

İnşallah süreciniz olumlu geçer pozitifi görürsünüz bende tedavide yım şuanda yarın opu var heyecanlıyım kendinizi oyalayacak bişeyler size iyi gelir kitap okumak eski dizi filmler seyretmek ilgi alanınıza giriyormu bilmiyorum ama elişi örgü yapmak gibi olabilir mesela

Şimdiden bu ihtimalle sıkmayın kendinizi, embriyo sağlıklıysa tutunacaktır. O süreci stressiz geçirmek imkansız zaten sabır taşı olmak lazım :) eşim olmadığında benim de tadım çok kaçıyor haklısınız. Transfer sürecinde oyalanmam için bana 3-4 tane lego almıştı eşim, bir de çok güzel bir diziye sarmıştım epey vakit geçirdim o süreçte. Bir süredir isteyip yapamadığınız bir şeyler varsa o kısa sürede değerlendirebilirsiniz, ben öyle yapmıştım.

Merhabalar, çok haklısınız ama önemli olan bebeğiniz canınızı sıkacak düşüncelerden kaçının. Diziye kitaba oyuna başlayabilirsiniz. Arkadaşınız varsa gelip sizde kalabilir en azından bir iki gün değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…