- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.803
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş transfer ve çatlatma iğnesi yoksa hamilesinzHasımlar Transferin 7. Günü sabah erken gebelik idrar testi yaptım,bu şekilde çıktı ama markası artı med bu markanın yalancı pozitif çıkardığını yazmışlar bakar mısınız
Evet dondurulmuş transfer,öyle olunca pozitif mi çıkıyor,çatlatma iğnesi de yapalı 14 gün olduDondurulmuş transfer ve çatlatma iğnesi yoksa hamilesinz![]()
Çatlatma iğnesi vurduysan hatalı olabilir kan ver cnmEvet dondurulmuş transfer,öyle olunca pozitif mi çıkıyor,çatlatma iğnesi de yapalı 14 gün oldu
Kaçıncı gün embriyosu canımHasımlar Transferin 7. Günü sabah erken gebelik idrar testi yaptım,bu şekilde çıktı ama markası artı med bu markanın yalancı pozitif çıkardığını yazmışlar bakar mısınız
5. GünKaçıncı gün embriyosu canım
Canım meraba bende aynı testten yaptım ve sonuç aynı seninkisi gibi cıktı hamilemisin peki sonucunu merak ettimHasımlar Transferin 7. Günü sabah erken gebelik idrar testi yaptım,bu şekilde çıktı ama markası artı med bu markanın yalancı pozitif çıkardığını yazmışlar bakar mısınız
EvetCanım meraba bende aynı testten yaptım ve sonuç aynı seninkisi gibi cıktı hamilemisin peki sonucunu merak ettim
Maşallah canım sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tüp bebek değil benimkisi canımEvetsizinde mi tüp bebek
Amin inşallah sizin de pozitiftirMaşallah canım sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tüp bebek değil benimkisi canım
Evetsizinde mi tüp bebek
Amin canım tezekkür ederimAmin inşallah sizin de pozitiftir![]()
Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyo transferi yapıldı bugün 9.günüm testim bu şekilde çıktı s