• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü idrar testi negatif yardım kızlar

Meryemhusna

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
112
59
48
42
Merhaba kızlar bugün transfer günü hariç 7 gün idrar testi yaptım negatif ıkıncı tüp bebek tedavisi 3 tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı açıkçası umudum kırıldı cumartesi test günüm ama hiç umudum kalmadı aranızda böyle olup sonrasında pozitif olan varsa yazabilir mi lütfen 🥺

Merhaba kızlar bugün transfer günü hariç 7 gün idrar testi yaptım negatif ıkıncı tüp bebek tedavisi 3 tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı açıkçası umudum kırıldı cumartesi test günüm ama hiç umudum kalmadı aranızda böyle olup sonrasında pozitif olan varsa yazabilir mi lütfen 🥺
İnşallah pozitife döner 🙏 embriyo kaliteleri nasıldı bilginiz var mı

7. Gün idrar testi 3. Gün embriyorsu için bence erken ,moralinizi bozmayın pozitif sonuclar alırsınız inşallah 🤲 test gününüz geldiğinde direk kan testi ile baktırin

1 tane 8 hücreli 2 adet 6 hücreliydi dönermi pozitife bilmem ama 7. Gün idrar negatif cmrtsi kan vericem ama pek umutlu değilim
3. Gün embriyosu olduğu için iki gün geriden saymak gerekiyor aslında. Yani daha 5 gün olmuş gibi düşünmek lazım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın cumartesi 🥰

3. Gün embriyosu olduğu için iki gün geriden saymak gerekiyor aslında. Yani daha 5 gün olmuş gibi düşünmek lazım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın cumartesi 🥰
Amin canım umudum kırılmadı desem yalan olur burada 5. Gün idrarda öğrenenlerde var 8. Gün idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan da var tecrübesi olan varsa yazarsa diye içimi döktüm kendımı rahatlatayım diye ama bakalım yarında kan vermeye gideceğim inşallah iyi olur 🙏

Amin canım umudum kırılmadı desem yalan olur burada 5. Gün idrarda öğrenenlerde var 8. Gün idrarda negatif olup kanda pozitif çıkan da var tecrübesi olan varsa yazarsa diye içimi döktüm kendımı rahatlatayım diye ama bakalım yarında kan vermeye gideceğim inşallah iyi olur 🙏
Evet çok haklısın kimi hemencecik görüyor kimi çok geç görüyor. Dua edelim pozitif gelsin kanın🥰 haber et bizi de yarın

Ahh süper çok sevindim 😍❤️ gözün aydın. İnşallah daha da artacak değerin 🐣
Çok teşekkür ederim bugünde 28.46 çıktı 10. Gün biraz az sanırım değer pazartesi bir daha istedi ama ıkı katına yakın artmış buna sevınıyorum inşallah pazartesıde aynı derecede artar 3.gün embriyosu değer az gibi geliyor bana ama ıkı kat artış iyi bir şey diye teselli ediyorum kendimi

Kızlar değer 15.46 çıktı benimleler Allaha şükür rabbim hepimizi duasını kabul etsin ağlıyorum şu an demekki hiç kaset testleri güvenmemek lazım hiçbir belirti aramamak lazım resmen süpriz yaptı bana😁❤️
Gözünüz aydın 🌹 Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere dua edin 🤲🏻😍

Çok teşekkür ederim bugünde 28.46 çıktı 10. Gün biraz az sanırım değer pazartesi bir daha istedi ama ıkı katına yakın artmış buna sevınıyorum inşallah pazartesıde aynı derecede artar 3.gün embriyosu değer az gibi geliyor bana ama ıkı kat artış iyi bir şey diye teselli ediyorum kendimi
Daha da artacak inşallah 🤲😍

Merhaba sonucunuz nasıl? Benim de yedinci günüm ve erken gebelik testim negatif:(

Benimde 8. Gün transfer sonrası korkuyorum erken gebelik testi aldım , yapsam mı ki kızlar 🙂
Benim 7. günüm bugün negatifti. Sabretmek iyidir. Bu durum beni hamile olmadığım gerçeğine alıştırdı sadece. Keşke olsa di mi:) ama belki de pozitifi görceksin. Ama işte kafada deli sorular. Doktorlar bize bekleyin diyo. Bi bildikleri var bence

Benimde 8. Gün transfer sonrası korkuyorum erken gebelik testi aldım , yapsam mı ki kızlar 🙂
Merhaba. 3. Gün embriyosu transfer oldum . 8 gün idrar testi negatif.belirti göğüs ağrısı vardı. 9 gün kasıkta batma hissi var .Benimde yarın 12.gün. Yarın kan testi vereceğim. Çok heyecanlıyım . Acaba belirtiler ilaçlardan mı yoksa bebek mi var

Back