• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü idrar testi negatif yardım kızlar

Merhaba. 3. Gün embriyosu transfer oldum . 8 gün idrar testi negatif.belirti göğüs ağrısı vardı. 9 gün kasıkta batma hissi var .Benimde yarın 12.gün. Yarın kan testi vereceğim. Çok heyecanlıyım . Acaba belirtiler ilaçlardan mı yoksa bebek mi var
İnş hamilesindir, tüm isteyen anneler hayırlısıyla kucağına alır inş.

Benim 7. günüm bugün negatifti. Sabretmek iyidir. Bu durum beni hamile olmadığım gerçeğine alıştırdı sadece. Keşke olsa di mi:) ama belki de pozitifi görceksin. Ama işte kafada deli sorular. Doktorlar bize bekleyin diyo. Bi bildikleri var bence
Doktorlar tabii dhaa iyisini biliyor da gelde bunu bekleyen anne adayına sor. İnş hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba. 3. Gün embriyosu transfer oldum . 8 gün idrar testi negatif.belirti göğüs ağrısı vardı. 9 gün kasıkta batma hissi var .Benimde yarın 12.gün. Yarın kan testi vereceğim. Çok heyecanlıyım . Acaba belirtiler ilaçlardan mı yoksa bebek mi var
Verdiniz mi testi?

Verdiniz mi test

Back