Transferin 6. Günü kaset gebelik testi

Umudunyolu24

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
630
351
25
Bugün transfer günüm dahil 6. Günüm, 5. Gün embriyosu 5aa kalitede kaset gebelik testinde çıkar mı bilen var mı kızlar?

Bugün transfer günüm dahil 6. Günüm, 5. Gün embriyosu 5aa kalitede kaset gebelik testinde çıkar mı bilen var mı kızlar?
Çok erken, çıkmama ihtimali var. Boşuna moralinizi bozmuş olursunuz. Bir de normal kaset test ile değil erken gebelik testiyle yapın. Ben 8.gün erken gebelik ile çok silik bi şekilde öğrenmiştim

Cikmaz yapmayin kaset test 12. Gun degerim 600e yakindi cikmadi kaset testte guvenmeyin

2020 yılında 5.gün aa kalite transferim kaset teste 5.gün çıkmıştı sağlıkla kucağıma aldım kızımı şimdi yine 5.gün aa kalite dondurulmuş transferimin 4.günü tek çizgi çıktı

Çok erken, çıkmama ihtimali var. Boşuna moralinizi bozmuş olursunuz. Bir de normal kaset test ile değil erken gebelik testiyle yapın. Ben 8.gün erken gebelik ile çok silik bi şekilde öğrenmiştim
Dediğim gibi yaptım dün 7. Günümdü bu şekilde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha net

Eklentiler

• IMG_20240109_132308.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 259
Dediğim gibi yaptım dün 7. Günümdü bu şekilde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha net
Ben 5. gün kaset testle öğrenmiştim çok silikti ama belliydi her gün biraz biraz koyulaşmıştı. İstersen kasetle de deneyebilirsin erken gebelik testlerinde yanılmanın çok olduğunu duymuştum ama herkesin deneyimi farklı. Ben hep ucuz kaset testlerden aldım freely idi markası sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…