- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 22
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
İnsallah bende sende bekleyen bu yolda olan bütün arkadaslar mızın kucağı bos kalmaz rabbim yardımcımız olsunMerhabalar arkadaşlar hamış olan arkadaşlarımın saglıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ınsallah rabbimbenim gibi beklemede olan arkadaşlarımında ınsallah rabbim oldu sevincini yasatır bizlere benımde transferi min 5.cı gunu bugun bende beklemedeyim rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ınsallah cumlemıze su mubarek gunlerın ayların yuzu suyu hurmetıne amınnn
Yaaa sende mi silik cizgi gördünEvet canim hamileyim, daha cok yeniyizz bizde15 mart transfer olmustum, 7. Gun pozitif oldugumu ogrendim 158 cikmisti, 2 gun sonra 515 olmustu degerim. Haftaya sali keseye bakmak icin muayenem var bakalimm insaAllah D DalgaliCihan ile ayni gidiyoruzz
Amin ecmain inşallahİnsallah bende sende bekleyen bu yolda olan bütün arkadaslar mızın kucağı bos kalmaz rabbim yardımcımız olsun
Kac yasındasın kacıncı denemen anlatırmısınAmin ecmain inşallah
Malesef negatifHayırlı olur inşallah sizin için test sonucunuz nedir
Evet canimYaaa sende mi silik cizgi gördün
Evet canim
İnşaalah hayırlısyla sonraki denemende olur kuzum pes etmek yok biz deMalesef negatif
Gerçekten ben tam olarak adet ağrısı çektim 2 güne kadar da bu devam ediyodu. O yüzden hiç tutmadı diye düşünmeyin.Merhabalar ben de 28 Mart 5. Gün iki adet transfer oldumpozitif haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerlesin ve evladınıza kavuşun inşallah benim ilk gün aşırı bir bel ağrım oldu yandı belim uyuştu. Sonra 5. Gün bugün aşırı ağrım oldu bir ara adet ağrısı ve çok üzüldüm o nedenle forumda geziniyordum normalde belirti aramıyordum. D DalgaliCihan size denk geldim içim ferahladı biraz çok şükür hamilesiniz Ben de yarın ilk idrar ile test yapsam çıkar mı acaba çünkü dayanamıcam sanırım
Teşekkür ederimGerçekten ben tam olarak adet ağrısı çektim 2 güne kadar da bu devam ediyodu. O yüzden hiç tutmadı diye düşünmeyin.Bazı insanlarda hcg geç yükseliyo, negatif görmeniz sizi olumsuz düşündürecekse test yapmak için acele etmeyin derim. Çünkü stres yapmanız eğer gebelik oluşmuşsa bebek için de iyi olmaz
Hiç kolay değil bu süreç ama sakin kalmak çok önemli biliyorsunuzTeşekkür ederimbakmak istiyorum aslında sonra beklerim günümü artık çünkü çok merak ediyorum stres zaten yapacağım beklesem de sanırım
7. Gun yaptim hassas testleBenim 8 gün bugun ve cok net olmasada gözle görülen bi cizgi sende de öyle miydi kacıncı gun yapmıstın testi bu arada
Canim ben 30 yasındayım 5 cı denemem bir kez gebe kaldım kendılıgımden oda dıs gebeliktı sag tupum patladı sag tupumu aldılar zaten bırtek o vardı dıger sol tupumu tedaviye basladıgımda baglamıstı doktor sıvı dolu diye hasarlıydı tup bebekten Baska sansım yok malesef tıpben ama rabbim buyuk yinede ol derse olur iki kayanın arasında cıcekler actıran rabbim buyuk hayırlısı boyleymıs demekkı bundan4 ay once Kasım ayında denemıstık olmamıştı iki tane katıldı olmadı simdi 1 tane transfer edildi dıgerını doktorum beyenmedı bununda tek yumurta ikizi olma rıksı cok dedi bakalım hayırlısı cnm beklemedeyim bu dondurulmus 5 cı gun embriyom ınsallah rabbim bu defa nasip ederKac yasındasın kacıncı denemen anlatırmısın
Yaa cok uzuldüm insallah bu son olur yaaa testin de baya net gözükmüs hangi test bu erkek gebelik testi miCanim ben 30 yasındayım 5 cı denemem bir kez gebe kaldım kendılıgımden oda dıs gebeliktı sag tupum patladı sag tupumu aldılar zaten bırtek o vardı dıger sol tupumu tedaviye basladıgımda baglamıstı doktor sıvı dolu diye hasarlıydı tup bebekten Baska sansım yok malesef tıpben ama rabbim buyuk yinede ol derse olur iki kayanın arasında cıcekler actıran rabbim buyuk hayırlısı boyleymıs demekkı bundan4 ay once Kasım ayında denemıstık olmamıştı iki tane katıldı olmadı simdi 1 tane transfer edildi dıgerını doktorum beyenmedı bununda tek yumurta ikizi olma rıksı cok dedi bakalım hayırlısı cnm beklemedeyim bu dondurulmus 5 cı gun embriyom ınsallah rabbim bu defa nasip eder
Canım ben test yapmadım hiç Baska arkadasın testi fıfı arkadasın sanırsam testiyi cnmYaa cok uzuldüm insallah bu son olur yaaa testin de baya net gözükmüs hangi test bu erkek gebelik testi mi
InsAllah canim isteyen herkese nasip olsunİnşaalah hayırlısyla sonraki denemende olur kuzum pes etmek yok biz de