Transferin 6. günü idrar testi

İnsallah bende sende bekleyen bu yolda olan bütün arkadaslar mızın kucağı bos kalmaz rabbim yardımcımız olsun

Merhabalar ben de 28 Mart 5. Gün iki adet transfer oldum pozitif haberi alan arkadaşlarım inşallah sağlıkla ilerlesin ve evladınıza kavuşun inşallah benim ilk gün aşırı bir bel ağrım oldu yandı belim uyuştu. Sonra 5. Gün bugün aşırı ağrım oldu bir ara adet ağrısı ve çok üzüldümo nedenle forumda geziniyordum normalde belirti aramıyordum. D DalgaliCihan size denk geldim içim ferahladı birazçok şükür hamilesinizBen de yarın ilk idrar ile test yapsam çıkar mı acaba çünkü dayanamıcam sanırım

Gerçekten ben tam olarak adet ağrısı çektim 2 güne kadar da bu devam ediyodu. O yüzden hiç tutmadı diye düşünmeyin. Bazı insanlarda hcg geç yükseliyo, negatif görmeniz sizi olumsuz düşündürecekse test yapmak için acele etmeyin derim. Çünkü stres yapmanız eğer gebelik oluşmuşsa bebek için de iyi olmaz

Teşekkür ederim bakmak istiyorum aslında sonra beklerim günümü artık çünkü çok merak ediyorum stres zaten yapacağım beklesem de sanırım

Teşekkür ederim bakmak istiyorum aslında sonra beklerim günümü artık çünkü çok merak ediyorum stres zaten yapacağım beklesem de sanırım
Hiç kolay değil bu süreç ama sakin kalmak çok önemli biliyorsunuz maalesef insan ister istemez düşünüyor ama önemli olan stres yapmamak. Allah tüm bekleyenlere mucizesini versin. Hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşaallah

Kac yasındasın kacıncı denemen anlatırmısın
Canim ben 30 yasındayım 5 cı denemem bir kez gebe kaldım kendılıgımden oda dıs gebeliktı sag tupum patladı sag tupumu aldılar zaten bırtek o vardı dıger sol tupumu tedaviye basladıgımda baglamıstı doktor sıvı dolu diye hasarlıydı tup bebekten Baska sansım yok malesef tıpben ama rabbim buyuk yinede ol derse olur iki kayanın arasında cıcekler actıran rabbim buyuk hayırlısı boyleymıs demekkı bundan4 ay once Kasım ayında denemıstık olmamıştı iki tane katıldı olmadı simdi 1 tane transfer edildi dıgerını doktorum beyenmedı bununda tek yumurta ikizi olma rıksı cok dedi bakalım hayırlısı cnm beklemedeyim bu dondurulmus 5 cı gun embriyom ınsallah rabbim bu defa nasip eder

Yaa cok uzuldüm insallah bu son olur yaaa testin de baya net gözükmüs hangi test bu erkek gebelik testi mi

D DalgaliCihan canimm nasilsin? Nasil gidiyorr, oruc tutabiliyormusunn sen merak ettimm. Ben tutmuyorum ilaclardan vs yinede nolur nolmaz diyee bide mide bulantilarim yavastan basliyorr. Yemek filan yiyorumm ama bulanti geliyor birden. Allahtan istifra etmiyorumda

Arkadaslar merhabalar hayırlı ramazanlar ben bırsey sormak istiyorum sizler transfer sonrası kacgun sonra duş aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…