- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Amin,güzel dilekleriniz icin tesekkurler cümlemizin inşallah.Bu surec hem madden hem manen çok zor yaşamayanin anlaması imkansiz Rabbim emek veren sabır eden herkesi mükafatlandirsın insallah benimle birlikteRabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşaallah. Bu süreçte herkes ara ara umutsuzluğa düşer ama sizin birbirinize destek olmanız lazım. Siz umut etmekten vazgeçmeyin ki umudunuz hayat bulsun
Amin amin...gerçekten çok zor bir süreç ama gebelik oluşunca yaptığınız hiç bir şey gözünüze gelmeyecek. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Sizin için dua edicemAmin,güzel dilekleriniz icin tesekkurler cümlemizin inşallah.Bu surec hem madden hem manen çok zor yaşamayanin anlaması imkansiz Rabbim emek veren sabır eden herkesi mükafatlandirsın insallah benimle birlikte
Çok teseklur ederim cok sevinirim, Allah sizi de yavrunuza saglikla kavustursun insallahAmin amin...gerçekten çok zor bir süreç ama gebelik oluşunca yaptığınız hiç bir şey gözünüze gelmeyecek. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Sizin için dua edicem
Merhaba test den sonra kan değeriniz kaçtı acebaÇok üzüldüm gerçekten ama umudunuzu kaybetmeyin. Test gününüze kadar sabırla ve duayla bekleyelim. Canı veren Allah
Ben kan testi için günümü bekledim. 10. gün 107 çıktı.Merhaba test den sonra kan değeriniz kaçtı aceba
Allahım sağlıcakla dogurmanızı nasip etsin ve hepimizinBen kan testi için günümü bekledim. 10. gün 107 çıktı.
Benim de 6. günümde şiddetli adet sancım vardı. Güzel sonuçlanır inşaallah sizinki deMerhaba benim bugün embriyo transferi 6 günüm sadece kasık ağrım var adet olacakmışım gibi
Çok saolun heyecan tedirginlik hepsi bi arada olmicak diye korkuyorum 16 nisan transfer oldum 5ci gün 2 embriyo 28 tahlil günüm beklemeyi düşünüyorumBenim de 6. günümde şiddetli adet sancım vardı. Güzel sonuçlanır inşaallah sizinki de
Ben 6. günde idrar testi yaptım ama kan testi için günümü bekledim. Bekleyebiliyorsanız eğer daha güzelÇok saolun heyecan tedirginlik hepsi bi arada olmicak diye korkuyorum 16 nisan transfer oldum 5ci gün 2 embriyo 28 tahlil günüm beklemeyi düşünüyorum
Ne zaman test yaptınız?Kizlar benim 21 di 16 ya düsmüs kimyasal sanirim çok üzgünüm çok umutlanmistim
11 gün (çarsamba) ve 13. gün (cuma)Ne zaman test yaptınız?
Farklı hastanelerde yapılan değerler farklı çıkıyormuş, aynı hastanede aynı saatte yapmak gerekiyormuş.11 gün (çarsamba) ve 13. gün (cuma)
Beklemeyi düşünüyorum ama kendimde sürekli belirti arıyorum ama beklicem sizin 6cı günde ne çıktı idrar tahlilindeBen 6. günde idrar testi yaptım ama kan testi için günümü bekledim. Bekleyebiliyorsanız eğer daha güzelolmamasından korkup strese sokmayın kendinizi, iyi düşünün iyi olsun
Konunun başındaki idrar testi benim. Pozitif çıkmıştı. O gün kan verseydim büyük ihtimal değerim 20 lerde çıkardı çünkü 10. gün 107 çıktı. O yüzden iyi ki idrar testi yaptığım gün kan vermemişim diyorumBeklemeyi düşünüyorum ama kendimde sürekli belirti arıyorum ama beklicem sizin 6cı günde ne çıktı idrar tahlilinde
Çok sevindim hayırlısı olsun ben 28inde yapcam ama peki birgün önce yapsam olurmu acaba Allah tamamını erdirsin inşallah sizinde hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınaKonunun başındaki idrar testi benim. Pozitif çıkmıştı. O gün kan verseydim büyük ihtimal değerim 20 lerde çıkardı çünkü 10. gün 107 çıktı. O yüzden iyi ki idrar testi yaptığım gün kan vermemişim diyorum
Bence en doğru olan doktorun söylediği tarihi beklemek ama sizin içiniz nasıl rahat edecekse onu yapınÇok sevindim hayırlısı olsun ben 28inde yapcam ama peki birgün önce yapsam olurmu acaba Allah tamamını erdirsin inşallah sizinde hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağına
Merhaba canim.Bana simdi bu konu acilen lazim da sizin yazilariniz cikti karsima.Bende de transferin 6ci gunu ve testim aynen bu testden ve boyle cikmis.Sizce ovulyasyon ola bilirmi?Bende bu ay catlatma iynesi vurulmadi,gecen ay vurulmustu.Kendiliginden ve ya ilaclarin etkisinden ola bilirmi acabaEki Görüntüle 3031025 Ayın 15 inde transferim yapıldı bugün 6. günüm. Sabah idrarıyla normal bir idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı bir tane de ovulasyon testi yaptım onun çizgisi koyu çıktı. Gün içinde gidip bu erken gebelik testini aldım 1 saat kadar önce yaptım yani bu görseldekini sabah idrarıyla yapmadım. Sevinmeli miyim sizce?